• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama İlk kez aşılama tedavisi olanlar 2021

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende 27 Ocak’ta 2. Aşılamamı oldum 9 Şubat adet tarihim. Göğüs hassasiyetim dışında herhangi bir şey yok o da Protestan etkisi. 1. De de olmuştu çünkü. Güzel haberler alalım hep birlikte inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin🍀

Mrb bayanlar araniza yeni katıldım,doğuştan sol yumurtam var aşılama düşünüyorum ama tek yumurta ile olurmu bilmiyorum,aranizda benim gibi problemi olan,varmı doğal yollarla denedik ama olmadı bilginize ihtiyacım var aşamaları nedir napmamız lazim

Bende 27 Ocak’ta 2. Aşılamamı oldum 9 Şubat adet tarihim. Göğüs hassasiyetim dışında herhangi bir şey yok o da Protestan etkisi. 1. De de olmuştu çünkü. Güzel haberler alalım hep birlikte inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin🍀
Ilaclarin etkisi canım. Tabi inşillah gebelik belirtilerimizdir ayni zamanda.

Ya bugün benimde adet olacak gıbı hafıf sızlamalarım var adet yaklaşınca da aynı olurum suan bı korktum

Merhaba ben 9 ocakta asilama olmustum malesef tutmadi suan 2. Asilama tedavisindeyim bakalm . Ama ilkindende hamile kalan cok canim icini ferah tut :)
Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. Kısa süre önce aşılama oldum ilk kez ve sonuç bekliyorum. Acaba aranızda ilk kez aşılama yaptırıp testi pozitif çıkan var mı?
Merhaba arkadaşlar bende aşılama oldum .aşılamanın 12günü 2gün lekelenme ve 3gün regle döndü .şuanda üzgünüm moralim bozuk bundan sonraki aşama tüp Bebek benim .tüp bebeği de sonbahar a artık .çevremde kiler ablam dahil aşılama ile gebe kaldı .benim merak ettiğim 1deneme ile tüp bebekle hamile kalan var mı ki.

Şimdi benim yumurtamın olduğu yer ağrıyor. Göbek deliğinde ağrı var. Bel ağrısı ve Bir de göğüs uçlarım ağrıyor. Aşılamanın 10. Günü bugün.progestan ın etkisi mi yoksa gebelik mi bilmiyorum. Ama bende regl belirtileri böyle olmaz hiç.

Merhaba arkadaşlar bende aşılama oldum .aşılamanın 12günü 2gün lekelenme ve 3gün regle döndü .şuanda üzgünüm moralim bozuk bundan sonraki aşama tüp Bebek benim .tüp bebeği de sonbahar a artık .çevremde kiler ablam dahil aşılama ile gebe kaldı .benim merak ettiğim 1deneme ile tüp bebekle hamile kalan var mı ki.
Canim her iste vardir bir hayır sakin moralini bozup canini skmaa .. belki kismetnde ikiz bebek vardir ondan tup bebek olcaksn... 1 denemede kalan cokkkkkk ..asilamada şans %15se tup bebek en az %60 :)

Şimdi benim yumurtamın olduğu yer ağrıyor. Göbek deliğinde ağrı var. Bel ağrısı ve Bir de göğüs uçlarım ağrıyor. Aşılamanın 10. Günü bugün.progestan ın etkisi mi yoksa gebelik mi bilmiyorum. Ama bende regl belirtileri böyle olmaz hiç.
Yaa insallah gebesindir canim ilk kez oldugum icin bende bilemiyorhm şuan

Umarim hiç ummadigin bir anda Rabbim kucaginiz doldurur. Isteyen herkese insallah.

Bakıyorum heryerde belirti 3 haftadan önce olmuyor diyor hani yaşayanlar bısey demıstir dıye bakıyorum net bısı yok hanı sole genellikle su olmuş denılen gerçekten artık kafamdan kendim belırtı yaratıyormuyum falan dıyorum 😂😂

Bakıyorum heryerde belirti 3 haftadan önce olmuyor diyor hani yaşayanlar bısey demıstir dıye bakıyorum net bısı yok hanı sole genellikle su olmuş denılen gerçekten artık kafamdan kendim belırtı yaratıyormuyum falan dıyorum 😂😂
Kişiden kişiye değişir ama bizm ki birazda ilaçlardan . Az kaldı test yapmaya bakalım. Regl olmazsak inşallah🙅

Belirti için çok erken evet canım benimde dün enterasan şekilde bacaklarım ağrıdı ben biraz aceleci bi insanım bir meraklıyım idrar testi yaptım silik çizgi çıktı çatlatma iğnesinin etkisi ama biliyorum 3 sonra tekrar yapacağım işllah güzel sonuç alırız

Canim her iste vardir bir hayır sakin moralini bozup canini skmaa .. belki kismetnde ikiz bebek vardir ondan tup bebek olcaksn... 1 denemede kalan cokkkkkk ..asilamada şans %15se tup bebek en az %60 :)
Kısmet tabii benim 2cocuğum var büyüdüler yaşımda 39 .tüp bebek süreci de zor mu ki bilmiyorum .ama Maliyet yüksek onu biliyorum oda olumsuz olursa yıkılırım . yumurta rezervi de az .offf

Back