Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama İlk kez aşılama tedavisi olanlar 2021
- Konu Sahibi hulya7
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #aşılama #tüpbebek #bebek
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ilaclarin etkisi canım. Tabi inşillah gebelik belirtilerimizdir ayni zamanda.Bende 27 Ocak’ta 2. Aşılamamı oldum 9 Şubat adet tarihim. Göğüs hassasiyetim dışında herhangi bir şey yok o da Protestan etkisi. 1. De de olmuştu çünkü. Güzel haberler alalım hep birlikte inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin
İnşallah ama evet Progestan etkisi olduğunu düşünüyorum bendeIlaclarin etkisi canım. Tabi inşillah gebelik belirtilerimizdir ayni zamanda.
Merhaba ben 9 ocakta asilama olmustum malesef tutmadi suan 2. Asilama tedavisindeyim bakalm . Ama ilkindende hamile kalan cok canim icini ferah tut :)
Merhaba arkadaşlar bende aşılama oldum .aşılamanın 12günü 2gün lekelenme ve 3gün regle döndü .şuanda üzgünüm moralim bozuk bundan sonraki aşama tüp Bebek benim .tüp bebeği de sonbahar a artık .çevremde kiler ablam dahil aşılama ile gebe kaldı .benim merak ettiğim 1deneme ile tüp bebekle hamile kalan var mı ki.Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. Kısa süre önce aşılama oldum ilk kez ve sonuç bekliyorum. Acaba aranızda ilk kez aşılama yaptırıp testi pozitif çıkan var mı?
- 2 Haziran 2018
- 1.310
- 1.336
- 133
- 44
İnşallah yaBenimde 25 ocakta ilk aşılamam oldu bekliyorum şimdilik hayırlı sonuçlar alırız inşallah
- 24 Ocak 2021
- 395
- 185
- 18
- 33
Canim her iste vardir bir hayır sakin moralini bozup canini skmaa .. belki kismetnde ikiz bebek vardir ondan tup bebek olcaksn... 1 denemede kalan cokkkkkk ..asilamada şans %15se tup bebek en az %60 :)Merhaba arkadaşlar bende aşılama oldum .aşılamanın 12günü 2gün lekelenme ve 3gün regle döndü .şuanda üzgünüm moralim bozuk bundan sonraki aşama tüp Bebek benim .tüp bebeği de sonbahar a artık .çevremde kiler ablam dahil aşılama ile gebe kaldı .benim merak ettiğim 1deneme ile tüp bebekle hamile kalan var mı ki.
- 24 Ocak 2021
- 395
- 185
- 18
- 33
Kan testi yaotrrsn 13 . GunundeŞimdi benim yumurtamın olduğu yer ağrıyor. Göbek deliğinde ağrı var. Bel ağrısı ve Bir de göğüs uçlarım ağrıyor. Aşılamanın 10. Günü bugün.progestan ın etkisi mi yoksa gebelik mi bilmiyorum. Ama bende regl belirtileri böyle olmaz hiç.
- 2 Haziran 2018
- 1.310
- 1.336
- 133
- 44
Evde gebelik testi yapayım mı öncesinde. Aşılamanın 13. Günü mü yoksa çatlatma iğnesinin 13. Günü mü test yapayım.Kan testi yaotrrsn 13 . Gununde
Kizlar asilamada iliski nasil oluyor ? Islem oncesi sonrasi oneriliyor mu ? Perhiz var mi ?Bana 50 lilikle başladı kontrol ne zaman
Canim bnimde hafif ama cok cok hafif kasıgima ara ara sızlama gbi giriyo sonra geciyor. Normal adet dongumede daha cok var. Bakalim inşallah hamileyizdirYa bugün benimde adet olacak gıbı hafıf sızlamalarım var adet yaklaşınca da aynı olurum suan bı korktum
Yaa insallah gebesindir canim ilk kez oldugum icin bende bilemiyorhm şuanŞimdi benim yumurtamın olduğu yer ağrıyor. Göbek deliğinde ağrı var. Bel ağrısı ve Bir de göğüs uçlarım ağrıyor. Aşılamanın 10. Günü bugün.progestan ın etkisi mi yoksa gebelik mi bilmiyorum. Ama bende regl belirtileri böyle olmaz hiç.
Umarim hiç ummadigin bir anda Rabbim kucaginiz doldurur. Isteyen herkese insallah.Merhaba arkadaşlar bende aşılama oldum .aşılamanın 12günü 2gün lekelenme ve 3gün regle döndü .şuanda üzgünüm moralim bozuk bundan sonraki aşama tüp Bebek benim .tüp bebeği de sonbahar a artık .çevremde kiler ablam dahil aşılama ile gebe kaldı .benim merak ettiğim 1deneme ile tüp bebekle hamile kalan var mı ki.
- 2 Haziran 2018
- 1.310
- 1.336
- 133
- 44
İnşallah gebeyimdir. Bekliyorum heyecanla.çok istiyorum çok.Yaa insallah gebesindir canim ilk kez oldugum icin bende bilemiyorhm şuan
Kişiden kişiye değişir ama bizm ki birazda ilaçlardan . Az kaldı test yapmaya bakalım. Regl olmazsak inşallahBakıyorum heryerde belirti 3 haftadan önce olmuyor diyor hani yaşayanlar bısey demıstir dıye bakıyorum net bısı yok hanı sole genellikle su olmuş denılen gerçekten artık kafamdan kendim belırtı yaratıyormuyum falan dıyorum
Belirti için çok erken evet canım benimde dün enterasan şekilde bacaklarım ağrıdı ben biraz aceleci bi insanım bir meraklıyım idrar testi yaptım silik çizgi çıktı çatlatma iğnesinin etkisi ama biliyorum 3 sonra tekrar yapacağım işllah güzel sonuç alırız
Kısmet tabii benim 2cocuğum var büyüdüler yaşımda 39 .tüp bebek süreci de zor mu ki bilmiyorum .ama Maliyet yüksek onu biliyorum oda olumsuz olursa yıkılırım . yumurta rezervi de az .offfCanim her iste vardir bir hayır sakin moralini bozup canini skmaa .. belki kismetnde ikiz bebek vardir ondan tup bebek olcaksn... 1 denemede kalan cokkkkkk ..asilamada şans %15se tup bebek en az %60 :)