Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama İlk kez aşılama tedavisi olanlar 2021
- Konu Sahibi hulya7
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #aşılama #tüpbebek #bebek
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Çok gecmiş olsun canim. Inşallah tekrardan saglikli bir hamilelik gecirirsin.Ben varım ilk aşılamada pozitif gördüm, fakat 9 haftalık düşük yaptım, dun ikinci aşılama için iğneye basladım
- 12 Nisan 2019
- 24.140
- 38.336
- 598
İnşallahh, çok tesekkürler isteyen herkese saglıklı gebelik nasip olsunÇok gecmiş olsun canim. Inşallah tekrardan saglikli bir hamilelik gecirirsin.
- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
Bana 50 lilikle başladı kontrol ne zamanBen de bu ay başladım asilama tedavisine.medicalparkda.bana igne verdiler .karından yapiyorum.75 lik le basladim dozunu.bakalim insallah yüzümüz gülsün.
- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
Bnde tam gecen yıl bugün pozitif haberi çatlatma tedavisinde almştm dış gebelik oldu bnde dün iğnelere başladım canım perşembe kontrol bnm senin ne zamnBen varım ilk aşılamada pozitif gördüm, fakat 9 haftalık düşük yaptım, dun ikinci aşılama için iğneye basladım
- 12 Nisan 2019
- 24.140
- 38.336
- 598
Benım kontrol salı günü canım, benımkı gonalf 450, 75 mc ile basladık bakalımBnde tam gecen yıl bugün pozitif haberi çatlatma tedavisinde almştm dış gebelik oldu bnde dün iğnelere başladım canım perşembe kontrol bnm senin ne zamn
- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
Bnm ki gonal f 900 bakalım perşembe ne dyck bana da salı günü bize hayırlı haberlerle gel canımBenım kontrol salı günü canım, benımkı gonalf 450, 75 mc ile basladık bakalım
- 12 Nisan 2019
- 24.140
- 38.336
- 598
Aminn İnsallahhBnm ki gonal f 900 bakalım perşembe ne dyck bana da salı günü bize hayırlı haberlerle gel canım
- 2 Haziran 2018
- 1.310
- 1.336
- 133
- 44
Bende kullaniyorum canim suan o fitili 1 haftam var benimde sonucu ögrenmeme.Benim de 22 ocakta aşılama yapıldı. İlk aşılamam
. Progestan fitil kullanıyorum şuan.7 gün sonra test yapacağım. Allahtan hayırlısı bekliyorum test gününü.
- 2 Haziran 2018
- 1.310
- 1.336
- 133
- 44
İnşallah pozitifi görürüz. Rabbim tez zamanda bizi de bebeklerimize kavuştursun inşallah.Bende kullaniyorum canim suan o fitili 1 haftam var benimde sonucu ögrenmeme.
Amin canım inşallah..İnşallah pozitifi görürüz. Rabbim tez zamanda bizi de bebeklerimize kavuştursun inşallah.
Bende Yarın olucam asilama inşallah pozitif olurKızlar merhaba aranıza yeni katıldım. Kısa süre önce aşılama oldum ilk kez ve sonuç bekliyorum. Acaba aranızda ilk kez aşılama yaptırıp testi pozitif çıkan var mı?
İnsallahhBende Yarın olucam asilama inşallah pozitif olur
Yakınmış tarihlerimiz canım inşallah ayni anda pozitifleri goruruz. Ben 15.gün gelmeden test yapmayacağım yani daha var bekliyorum bendeBenimde 25 ocakta ilk aşılamam oldu bekliyorum şimdilik hayırlı sonuçlar alırız inşallah
İnşallah canim. Yalnız benim adet döngüm normalde biraz daha uzun . Adet olmazsam 1 hafta sonra hamileyimde diyemem çnkü adetim 33.gün genelde. Belki biraz daha uzatabilirm :)) Rabbim isteyen herkese nasip etsinBende haftaya pazartesiye kadar bekleyeceğim kısmette varsa adet olmazsam o gün kan veririm 14 gün olmuş olur diyorum umarım güzel haberleri alırız
Takvimime göre 8 gün sonra adet gözküyür ama benımde birkaç gün oynuyor bide sanırım ıgnelerde farkettıriyormus ya artık öle can sıkıntısı cekıyorum ki daha çok var ama ole yazılanları okuyorum umıt olsun dıye pekde mutlu haber goremedım inşallah ısteyen herkese nasıp etsin rabbim ne zor beklemek
Aynı durumsayız cidden. Bekliyoruz sabirla, kendimizi motive etmeye çalışırıyoruz hep. Ama umut hep var yazılanlarda bulamayabilirsin ama umut hep var. Vardir Allah'ın bir bildigi.Takvimime göre 8 gün sonra adet gözküyür ama benımde birkaç gün oynuyor bide sanırım ıgnelerde farkettıriyormus ya artık öle can sıkıntısı cekıyorum ki daha çok var ama ole yazılanları okuyorum umıt olsun dıye pekde mutlu haber goremedım inşallah ısteyen herkese nasıp etsin rabbim ne zor beklemek