• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama İlk kez aşılama tedavisi olanlar 2021

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben varım🙋🏻‍♀️ ilk aşılamada pozitif gördüm, fakat 9 haftalık düşük yaptım, dun ikinci aşılama için iğneye basladım ☺️🙏🏻
Bnde tam gecen yıl bugün pozitif haberi çatlatma tedavisinde almştm dış gebelik oldu bnde dün iğnelere başladım canım perşembe kontrol bnm senin ne zamn

Benim de 22 ocakta aşılama yapıldı. İlk aşılamam
. Progestan fitil kullanıyorum şuan.7 gün sonra test yapacağım. Allahtan hayırlısı bekliyorum test gününü.

Benimde 25 ocakta ilk aşılamam oldu bekliyorum şimdilik hayırlı sonuçlar alırız inşallah
Yakınmış tarihlerimiz canım inşallah ayni anda pozitifleri goruruz. Ben 15.gün gelmeden test yapmayacağım yani daha var bekliyorum bende👼

Bende haftaya pazartesiye kadar bekleyeceğim kısmette varsa adet olmazsam o gün kan veririm 14 gün olmuş olur diyorum umarım güzel haberleri alırız 😇🙏

Bende haftaya pazartesiye kadar bekleyeceğim kısmette varsa adet olmazsam o gün kan veririm 14 gün olmuş olur diyorum umarım güzel haberleri alırız 😇🙏
İnşallah canim. Yalnız benim adet döngüm normalde biraz daha uzun . Adet olmazsam 1 hafta sonra hamileyimde diyemem çnkü adetim 33.gün genelde. Belki biraz daha uzatabilirm :)) Rabbim isteyen herkese nasip etsin😊

Takvimime göre 8 gün sonra adet gözküyür ama benımde birkaç gün oynuyor bide sanırım ıgnelerde farkettıriyormus ya artık öle can sıkıntısı cekıyorum ki daha çok var ama ole yazılanları okuyorum 😂 umıt olsun dıye pekde mutlu haber goremedım inşallah ısteyen herkese nasıp etsin rabbim ne zor beklemek

Takvimime göre 8 gün sonra adet gözküyür ama benımde birkaç gün oynuyor bide sanırım ıgnelerde farkettıriyormus ya artık öle can sıkıntısı cekıyorum ki daha çok var ama ole yazılanları okuyorum 😂 umıt olsun dıye pekde mutlu haber goremedım inşallah ısteyen herkese nasıp etsin rabbim ne zor beklemek
Aynı durumsayız cidden. Bekliyoruz sabirla, kendimizi motive etmeye çalışırıyoruz hep. Ama umut hep var yazılanlarda bulamayabilirsin ama umut hep var. Vardir Allah'ın bir bildigi.

Back