Ne içildiğine bağlı ama bence sen bi daha içme .hiç hoş bir görüntü olmuyor zira kendini bilmeyen kadınlar .yerlerde yatmak yada kusmalar fln hem erkeklerde sevmez bu tür şeyleri
Bünye meselesi kimi insan çabuk sarhoş oluyor, kimi insan o kadar içiyor etkilenmiyor. Böyle hafif bir çakırkeyiflik geldiğinde içmeyi bırakmanız tavsiyemdir. Ben de sizin gibiyim, bünyem dayanıksızdır, mayalı içkiler çabuk etkiler beni :)
Yas kac ? Fazla icmene gerek yok. Ilk kes boyle olduysan, son kes boyle olmayacaksin yani. Herkes icmek zorunda degil. Alismayacagin seylerden biri bu olsun.
Arada iciyorsan bi kadeh yeterli olacaktir ya da benim gibi meyveli bacardilerden kullan hakkini.
herkesten az içmiş olabilirsin ama alkolde kıyas olmuyor ne yazık ki. Herkesin bünyesi farklı. Ve evet bir süre bir daha içmicem dersin ama o his de geçer. Canın yeniden içmek isteyecektir. Hayatta yalnız olduğunu, düşün ve içerken azcık kork bir dahakine. Yanında güvendiğin birileri yoksa hele çok dikkatli ol. Kafan hafif döndüyse bırak. Birinci kadehi yavaş iç. Aç karnına içme. Birinci kadehten sonra bir süre bekle yokla kendini. Aynı gecede farklı içkiler içme. Millet içiyor da içiyor diye gaza gelme. Ben çok içemiyorm diyebilirsin gayet de :)
İçtikçe alışılıyor eşiğin yükseliyor ama ben 15 senedir alışamadım. Hiçbir zaman yanımdaki insanlar kadar çok içemedim. İçeceğin gün c vitamini al mutlaka. Sabahtan aç karnına mide ilacı al. İçmeden önce az zeytinyağı iç. Hangi içkinin seni daha çok rahatsız ettiğini farket bi şekilde ve onu içme. Ben mesela rakıdan başka bişey içemiyorum. Ben içeceğim gün bayağı köklü hazırlık yapıyorum. :)
Biraz bünye meselesi tabi,anlaşılan sana kısa sürede etki ediyor :) Baktın gördün eller,dizler gevşemeye başladı bırak orda
İçtikçe düzelir,güzelleşir ama çokta zorlama derim
Annemin çok güzel bir lafi vardir " öğrenmedik g.tte don durmaz diye " bilmiyorsan içme yani. neden sarhoş oluyorum cakirkeyf olamiyorum diye dert mi olur allam yareppim ya allah iyiligini versin.
Zamanla içtikçe düzelir mi derken?? Düzelmez...
Bünye meselesi bu, dolu dolu 5 kadeh sıkı bir votka ile çakır olduğumu bilirim ötesi de yok zaten zil zurna sarhoşluğu bilmem...
1 birayla sarhoş olduysan bünyen kaldırmıyordur muhtemelen...
Veya karıştırarak bi ondan bi ondan içtiysen işte bu adamı cin çarpmışa çevirir...
Hızlı içtiysen buda bir anda çarpar...
Ağır ağır gidersen fazla etkilemez, yada dediğim gibi bünyen kaldırmıyordur...
Çok mu şart içmek??? sanki kendini buna zorla alıştırmaya çabalıyor gibisin...