ilk kesse düzelmez ilk kezse düzelir diye gıcık bir espri yapacaktım amaya ben dün ilk defa tam anlamıyla içtim. Aslında çok içmedim ama bünyem alışık değil sanırım. Önce başım döndü sonra resmen yer ayaklarından kaydı. Yürüyemedim bile. Ağlamışım kusmuşum her yere. Kaç kere düşmüşüm. Hani derler ya sarhoşluk güzeldir diye bana hiç güzel gelmedi. Hala düşündükçe midem bulanıyo bidaha da içmem sanırım. Millet içip ne güzel eğlenirken ben resmen enkaz gibivoluyprum. Masadan kalkamadım. Acaba sorun bende mi yani bünyemde mi sıkıntı var? Çünkü gerçekten az içtim. Hatta arkadaşlar şaşırdı. Çünkü resmen zil zurnaydım. Zamanla içtikçe düzelir mi bu durum yoksa ben hiçbi zaman tadını çıkararak içemicem mi?
kendi sınırını kendin bileceksin.
sınırını aşıp kusup duranlardan hiç haz etmem güzel ortamı mahvederler.
zamanla toleransın gelişir ama kendini bilmen lazım.
neyden ne kadar içtin ona bağlı. aç içtiysen birden çarpar mesela. üzerine şekerli bir şey yediysen kusarsın vs.
hiç içmiyorsanız yarım biradan fazlası içilmemeli ya da bi kadeh şarap kafi.
tüm geceye yaymalı hafif hafif içmeli bir de. ben 1 şişe şarap içer ince topuklu ayakkabılarla dans eder dönebilirim. eğer ince topuk üzeirnde duramayacak kadar içiyorsanız bir işi yanlış yapıyorsunuz demektir.
Bünyen alışık değildir, aç karnına içmişsindir, zehirlenmişsindir... Bir sürü ihtimal olabilir. Ama zaten ille içmek zorunda da değilsin. Ortama uyum sağlamak istiyorsan, koy önüne bir kadeh şarap, bütün gece bir kadeh şarabı iç yudum yudum.ya ben dün ilk defa tam anlamıyla içtim. Aslında çok içmedim ama bünyem alışık değil sanırım. Önce başım döndü sonra resmen yer ayaklarından kaydı. Yürüyemedim bile. Ağlamışım kusmuşum her yere. Kaç kere düşmüşüm. Hani derler ya sarhoşluk güzeldir diye bana hiç güzel gelmedi. Hala düşündükçe midem bulanıyo bidaha da içmem sanırım. Millet içip ne güzel eğlenirken ben resmen enkaz gibivoluyprum. Masadan kalkamadım. Acaba sorun bende mi yani bünyemde mi sıkıntı var? Çünkü gerçekten az içtim. Hatta arkadaşlar şaşırdı. Çünkü resmen zil zurnaydım. Zamanla içtikçe düzelir mi bu durum yoksa ben hiçbi zaman tadını çıkararak içemicem mi?
Hayır dostum hayır, ince topuk bir kriter olmamalı!!!
Bırakın ince topuğu yumurta topuk üzerinde duramayan kadınlar var bu dünyada. Ayık kafayla hem de
Konu baslığına bari özen gösterelim.gözümü tırmaladı resmen.konu sahibi kendi sınırlarını öğren fazla zorlama.çok içmek istiyorsan evinde iç ortamlarda cidden kötü oluyor.bir mezuniyet faciam var arkadaslarım kaynaklı hatırladıkca sinirim bozuluyorDayanamiyorum. Soyleyecegim."Ilk kes" degil, "ilk kez" dogrusu. Sasirmamak icin "ilk defa" da yazabilirsin.
Konu baslığına bari özen gösterelim.gözümü tırmaladı resmen.konu sahibi kendi sınırlarını öğren fazla zorlama.çok içmek istiyorsan evinde iç ortamlarda cidden kötü oluyor.bir mezuniyet faciam var arkadaslarım kaynaklı hatırladıkca sinirim bozuluyor
tam ayılamamış olabilir arkadaş üzerine gitmeyinDayanamiyorum. Soyleyecegim."Ilk kes" degil, "ilk kez" dogrusu. Sasirmamak icin "ilk defa" da yazabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?