İlk kes böyle oldum

menetrier

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
378
1.014
313
25
ya ben dün ilk defa tam anlamıyla içtim. Aslında çok içmedim ama bünyem alışık değil sanırım. Önce başım döndü sonra resmen yer ayaklarından kaydı. Yürüyemedim bile. Ağlamışım kusmuşum her yere. Kaç kere düşmüşüm. Hani derler ya sarhoşluk güzeldir diye bana hiç güzel gelmedi. Hala düşündükçe midem bulanıyo bidaha da içmem sanırım. Millet içip ne güzel eğlenirken ben resmen enkaz gibivoluyprum. Masadan kalkamadım. Acaba sorun bende mi yani bünyemde mi sıkıntı var? Çünkü gerçekten az içtim. Hatta arkadaşlar şaşırdı. Çünkü resmen zil zurnaydım. Zamanla içtikçe düzelir mi bu durum yoksa ben hiçbi zaman tadını çıkararak içemicem mi?
 
Ne içtin,karıştırdın mı,çok mu içtin?bunlara göre de değişir.
Ayrıca zamanla da kusmuyor ve dönmüyor başın,alışıyosun.
 
Ben de hiç dağıtamıyorum neden böyle ki
Bazı insanların bünyesi fazla hassas oluyor sanırım
 
sen keyif alma kısmını geçmişsin.. çakırkeyf olduğunda bırakacaktın..
herkesin bünyesi farklıdır sen 1 kadehle sarhoş olursun diğeri 5..
atıyorum 1 kadehle bu duruma geliyorsan yarım içeceksin..
 
Sınırlarını bilmen gerek içerken.
Muhtemelen içtikçe sarhoş olma eşiğin yükselir. Ama hiç bir zaman bu hale gelene kadar içme bir daha. Çakırkeyif olmaya başladın mı koy o kadehi yerine.
 
ilk kesse düzelmez ilk kezse düzelir diye gıcık bir espri yapacaktım ama
derdini seveyim diyeceğim sadece:)
 
kendi sınırını kendin bileceksin.

sınırını aşıp kusup duranlardan hiç haz etmem güzel ortamı mahvederler.

zamanla toleransın gelişir ama kendini bilmen lazım.

neyden ne kadar içtin ona bağlı. aç içtiysen birden çarpar mesela. üzerine şekerli bir şey yediysen kusarsın vs.

hiç içmiyorsanız yarım biradan fazlası içilmemeli ya da bi kadeh şarap kafi.

tüm geceye yaymalı hafif hafif içmeli bir de. ben 1 şişe şarap içer ince topuklu ayakkabılarla dans eder dönebilirim. eğer ince topuk üzeirnde duramayacak kadar içiyorsanız bir işi yanlış yapıyorsunuz demektir.
 

Hayır dostum hayır, ince topuk bir kriter olmamalı!!!
Bırakın ince topuğu yumurta topuk üzerinde duramayan kadınlar var bu dünyada. Ayık kafayla hem de
 
Bünyen alışık değildir, aç karnına içmişsindir, zehirlenmişsindir... Bir sürü ihtimal olabilir. Ama zaten ille içmek zorunda da değilsin. Ortama uyum sağlamak istiyorsan, koy önüne bir kadeh şarap, bütün gece bir kadeh şarabı iç yudum yudum.
 
Hayır dostum hayır, ince topuk bir kriter olmamalı!!!
Bırakın ince topuğu yumurta topuk üzerinde duramayan kadınlar var bu dünyada. Ayık kafayla hem de

o benim kriterim kendimce :) en ufak bir dengesizlik hissedersem keserim orda içkiyi yarıda, çünkü asla rezil olmak istemem tökezleyerek ya da benzeri şekilde içti de dağıldı dedirtmem kendime.
 
Dayanamiyorum. Soyleyecegim. "Ilk kes" degil, "ilk kez" dogrusu. Sasirmamak icin "ilk defa" da yazabilirsin.
Konu baslığına bari özen gösterelim.gözümü tırmaladı resmen.konu sahibi kendi sınırlarını öğren fazla zorlama.çok içmek istiyorsan evinde iç ortamlarda cidden kötü oluyor.bir mezuniyet faciam var arkadaslarım kaynaklı hatırladıkca sinirim bozuluyor
 

Yazım yanlışlarından en çok rahatsız olan üyelerden biriyim. Ama bu muhtemelen klavye hatası. S ve Z harfleri çok yakın birbirine. Ben de arada yanlış basıyorum, farkedersem düzeltiyorum edemezsem kalıyor öyle. Başlıkta da değişiklik yapılamıyor bildiğim kadarıyla.
 
Hiç içmediğin için bünyen alışık değildir muhtemelen, iyi alkol komasına girmemişsin..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…