İlk iş günü

Lazer kesim yaoan bi firmada nerdeyse 1,5 yil calistim. Ben de rahattim dizi film izlerdik. Arada bir mali musavir isleri cikardi onlarla ilgilenirdik. Bolca fatura kestirirdi patron, muhasebecilerine. Bankadan nakit para cektirip (milyon tl ler) onlari cantayla ne idugu belirsiz yerlere biraktirdi. Megersem naylon fatura ile piyasayi dolandirip kacmis isyeri de kapandi zaten. Her gordugumuz is yeri gercek degil yani. Yalandan hep. Bence sen cik bu isten.

Bu klinik açılalı 2 sene olmuş 2 sene de hiç mi çevre kazanmayacak? En kötü diğer klinikteki hastalarin bazıları bu tarafa yönlendirilir(mesafeleri çok kısa bir sokağın başında biri sonunda) dilden dile yayılıp hasta kazanılması sağlanır. Ortamı sevmesem sevmedim derim 5 yaşında çocuk gibi bahane bulmam ki neredeyse uzun zamandır iş arıyordum burası olumlu diyince havalara uçmuştum sevinçten dün ayrıldım zaten istende.

Özelden mesaj olarak atıyorum çalışma saatlerini bakarsınız.

Ödemeleri girmem dışında bilgisayara telefona dokundurmuyorlar elimi uzattığım an gözlerini çıkıyorlardı direkt.

Ayrıldım zaten oradan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…