- 1 Ekim 2013
- 8.755
- 18.643
- 448
- 35
Bilemedim saatler çok fazla geldi banaSadece cumartesi günleri hastaları varmış Doktorlar başka kliniklerede gittikleri için geç geliyorlarmis buraya.
İlla calisacaksaniz normal calisma saatleri olan bi yer bulun bence . Asgari ücretin neresine kenara atacaksiniz kim bi cumhuriyet alinmiyo bileİhtiyacım yok zaten. Allah'a şükür ev araba var eşimin maaşı iyi. Sadece şuan bebiş düşünüyoruz en azindan hamile kalana kadar ya da çocuk doğana kadar calisiyim çocuğumun nasibine altın alip kenara koyuyum diye düşünmüştüm.
Eleman ihtiyacı nereden hasıl olmuş o zaman,sadece c.tesi için biri ile anlaşabilirlerdiDiş kliniği iki şube varmış öteki çatır çatır aliyormus ama burası henüz oturmamış (2sene olmuş açılalı) o yüzden burada sadece cumartesi günleri hasta varmış.
Eşimle de konusuyum öyle bir karar vericem artik.Bilemedim saatler çok fazla geldi bana
Evet işte benim de tuhafima giden bu da var biraz. Cumartesi günü için diğer klinikten destek asistan alıyorlarmis zaten diğer günler için tek hekim tek asistan her türlü iş görürdüEleman ihtiyacı nereden hasıl olmuş o zaman,sadece c.tesi için biri ile anlaşabilirlerdi
iyi de boyle is mi olur?Üstelik asgari ücret :) istememin sebebi biraz da bu zaten asla aslaa küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın ama sabahtan aksama koltuk tepesinde belimi ağrıtarak bu para oturacagima çalışman evde yatarim kafasindaydim. He şunu da söylüyüm linç yemiyim ücreti asla küçümsemiyorum biraz yorulup biraz iş yapsam vakit geçse parayı pulu gözüm görmez maaş çalışma saatine göre az da olsa gene de vakit geciriyorum evde yatmaktan iyidir derim.
Ya iş çok var ama benim klinik tecrübem var diye klinik direttim ben işte kliniklerin çoğu da asgari ücret veriyor zaten.İlla calisacaksaniz normal calisma saatleri olan bi yer bulun bence . Asgari ücretin neresine kenara atacaksiniz kim bi cumhuriyet alinmiyo bile
İşcinin yazılı rızası olmadan fazla mesai yaptiralamaz diyor ben bugün böyle bir kağıt imzaladim fazla mesaiye dair yazıların olduğu:) ki onda da bir tane hasta gelmişti o sırada kağıdı imzalatan kız acele ettirdi göz gezdirdim detaylı okumadım imzaladim. Daha sonrasinda okuduğumda mesai vs yazdığını hatirliyorum hatta mesai ücreti nasıl oluyor neye göre veriliyor diye sordum ctesi günü aksam 7-8den sonrasi mesaiye giriyormus (2 saatlik mesaiyi vermeseler ölürdük zaten).iyi de boyle is mi olur?
insan haftada 63 saat calisir mi?
hem sacma hem yasal degil.
bence once isten ayril sonra sikayet et de görsünler gunlerini. bir de saglik sektoru olacakEki Görüntüle 3574987
sadece persembe cuma cumartesi calissan gercekten ayrilma diyecegim ama su haliyle calismak akilli isi degil.
lütfen sikayet et cikarken
mutlaka sikayet et. alo 170İşcinin yazılı rızası olmadan fazla mesai yaptiralamaz diyor ben bugün böyle bir kağıt imzaladim fazla mesaiye dair yazıların olduğu:) ki onda da bir tane hasta gelmişti o sırada kağıdı imzalatan kız acele ettirdi göz gezdirdim detaylı okumadım imzaladim. Daha sonrasinda okuduğumda mesai vs yazdığını hatirliyorum hatta mesai ücreti nasıl oluyor neye göre veriliyor diye sordum ctesi günü aksam 7-8den sonrasi mesaiye giriyormus (2 saatlik mesaiyi vermeseler ölürdük zaten).
Size bir şey diyim mi şuan kapıya gözüm ilişti açılış saati 10.00 yazıyor kapanış saati kısmı boş:) üstelik bana iş öğreten kız sabah dedi ki sadece kredi kartına fatura keseceğiz nakit havale kesilmeyecek ama bütün alınan ödemeler usbde şifreli dosyaya gireceksin denetlemeye gelenlere de şifreli dosyayi asla söyleme ödemeler olarak sadece fatura kesilen pos fişlerini goster dedi. Şuan yerine oturdu taşlar vergi de kaçırıyorlar sanırım:)mutlaka sikayet et. alo 170
onlar zaten para devlete gideceği icin ilgilenirler boyle seyleri cezalandirma konusunda. bir kere esasli bir ceza odeyince akli basina gelir. benim ilk isim çocuklara yonelik bir isti. haliyle okul tatillerinde , resmi dini bayramlarda fazla calisirdik. onlarin hicbirinde bize hakkimiz olan 2 kati vermediler - "zaten bizin isinizin geregi bu, herkesin tatili bizim calismamiz" dediler flaan. en son akilli biri isten ayrilinca şikayet etmis sagolsun. Sirket deli bir ceza odedi. herkese geriye dönük fazla mesai odemeleri yatti - benim bir maasimdan fazla para yatti mesela gecen iki seneden. sonra o kadar dikkat ettiler ki sen istesen bile sana mesai yazmaya korkar oldular.
2 yıldır sadece cumartesi günleri mi çalıyorlar o zaman niye eleman almışlar pek anlamam ama işkur üzerinden filan mı girdiniz hani devletten destek filan almak için karşı taraf acısından .Size bir şey diyim mi şuan kapıya gözüm ilişti açılış saati 10.00 yazıyor kapanış saati kısmı boş:) üstelik bana iş öğreten kız sabah dedi ki sadece kredi kartına fatura keseceğiz nakit havale kesilmeyecek ama bütün alınan ödemeler usbde şifreli dosyaya gireceksin denetlemeye gelenlere de şifreli dosyayi asla söyleme ödemeler olarak sadece fatura kesilen pos fişlerini goster dedi. Şuan yerine oturdu taşlar vergi de kaçırıyorlar sanırım:)
boyle yerden insana fayda gelmez. benim de eski isimde bizi tembihlemislerdi xy beyi tanimiyorsunuz, polis ve gelirse aninda skypei silin - bilmediğinizi soyleyin diye.Size bir şey diyim mi şuan kapıya gözüm ilişti açılış saati 10.00 yazıyor kapanış saati kısmı boş:) üstelik bana iş öğreten kız sabah dedi ki sadece kredi kartına fatura keseceğiz nakit havale kesilmeyecek ama bütün alınan ödemeler usbde şifreli dosyaya gireceksin denetlemeye gelenlere de şifreli dosyayi asla söyleme ödemeler olarak sadece fatura kesilen pos fişlerini goster dedi. Şuan yerine oturdu taşlar vergi de kaçırıyorlar sanırım:)
Yorumu şimdi gördüm aynısını yazacaktım. Bu ne böyle?bu saatler ne ya?
haftada bu kadar calismak yasal degil kim zaten gelen giden de yokmus bari bazi gunleri tatil yapsinlar
ee yani :) azıcık zaman verin. Herkes rahat iş arıyor, siz ne güzel bulmuşsunuz.yanındakilere biraz alış oturduğun yerden para alacaksın daha ne istiyorsun diyor.
Yok hayır tamamen klinik ilanları olan bir sayfadan buldum2 yıldır sadece cumartesi günleri mi çalıyorlar o zaman niye eleman almışlar pek anlamam ama işkur üzerinden filan mı girdiniz hani devletten destek filan almak için karşı taraf acısından .
Şuan en ufak denetimde b*k yoluna gidecek olan benim usb benim pcde takılı şifreli dosya girdi çıktılar benim pcde. Yani bir denetim olsa ve usbyi orada fark etseler gizledigim için bende zan altinda olacağım.boyle yerden insana fayda gelmez. benim de eski isimde bizi tembihlemislerdi xy beyi tanimiyorsunuz, polis ve gelirse aninda skypei silin - bilmediğinizi soyleyin diye.
sonra çıktım isten . manyaklar
dedikodulardan öğrendiğime gore adamin yatari varmis - ben ayrildiktan bir sure sonra yakalanmis cikmis yine isin basina dönmüş. ama bilemiyorum bir dedikodu mu gercek mi.
tek bildigim boyle islerden hayir gelmeyecegi ve calistikca senin de zan altinda kalacagin.
ben seyden kormustum atıyorum yarin bu adamin feto gibi bir seyden baglantisi cikar niye ben b.k yoluna gideyim, niye devlet gorevlisine yalan beyan vereyim?
kesinlikle. oyle bir sey olsa usttekilere bir sey olmaz - onlar yolunu bulmustur kendini aklayacak - en guzel avukati tutarlar tum sucu en zayif halkaya atarlar. hatta onlardan mal kacirmis gibi bile davranırlar.Şuan en ufak denetimde b*k yoluna gidecek olan benim usb benim pcde takılı şifreli dosya girdi çıktılar benim pcde. Yani bir denetim olsa ve usbyi orada fark etseler gizledigim için bende zan altinda olacağım.
Olabilirler de bilmiyorum. Yani bugün bir asistan ben çaycı abla doktor bana iş öğreten kız toplam 5 kişiydik. Yarın 3 farklı doktor daha gelecek onlar sadece cumartesi günü geliyorlarmis iste. Hani her şeyi geçtim her gün elektrik yanıyor yemek yapılıyor 5 kişi asgariden hesaplasan 110 bin yapar. Bu kadar hasta bakmadan bu kadar karşılığı nasıl yapıyorlar anlamadım valla.Hastası olmayan bir diş kliniğinde kaç kişi çalışıyorsunuz. 2. Şube bile olsa 2 senelik yer. Mümkün değil hasta olmaması. Hasta olmayan yeri niye açık tutsunlar hadi tuttular neden fazla personel çalıştırsınlar . Para aklıyor olabilirler mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?