Dentalilan’dan mı buldunuzYok hayır tamamen klinik ilanları olan bir sayfadan buldum
Evet oradan buldum ama bankocu olarak. Sahibi tabi ki hekim değil adam 10-12 sene kadar implant satışında vs çalışmış ondan sonra ne iş yapmış yapmış necidir bilmiyorum ama hekim olmadığını biliyorum yaniDentalilan’dan mı buldunuzAllah bilir kliniğin sahibi bile diş hekimi değildir.
Ben üniversiteden ilk mezun olduğumda böyle bir klinikte çalışmıştım kabus gibiydi.
Hele o çalışma saatleri insanlık dışıydı.
Neyse daha fazla konuşmak istemiyorum ben 9 ay çalışıp ayrılmıştım daha sonra da başıma bela olmuştu zaten
Ama siz bebek düşünüyormuşsunuz 2-3 ay takılabilirsiniz eğer dental asistan olarak çalışıyorsanız.
Ya valla can sıkıcı olmak istemem ama ben ordan hiç hayırlı bir şeyle karşılaşmadım neredeyse. Klinik de sabit hekim var mı?Evet oradan buldum ama bankocu olarak. Sahibi tabi ki hekim değil adam 10-12 sene kadar implant satışında vs çalışmış ondan sonra ne iş yapmış yapmış necidir bilmiyorum ama hekim olmadığını biliyorum yani
Sabit hekim var mesul müdür olarakta görev yapıyor. Zaten paramı geç verme vs gibi bir durum olursa 5 dakika bile durmam en kötü bu ayın maaşına kadar beklerim paramı alır giderim.Ya valla can sıkıcı olmak istemem ama ben ordan hiç hayırlı bir şeyle karşılaşmadım neredeyse. Klinik de sabit hekim var mı?
Sen banko görevlisiymişsin götür kitabını oku kimse bişi demez zaten uzun süreli de düşünmüyormuşsun. Ama paranı geç vermeye falan kalkarlarsa hiç durma. O kadar çok parası içerde kalan arkadaşım oldu ki böyle kliniklerde.
Yeni mezun ya da emekli mi o da? Ya biraz daha konuşursak kliniği biliyor olucam diye korkuyorumSabit hekim var mesul müdür olarakta görev yapıyor. Zaten paramı geç verme vs gibi bir durum olursa 5 dakika bile durmam en kötü bu ayın maaşına kadar beklerim paramı alır giderim.
Yeni mezun. Hafta sonu diğer hekimler geliyor hafta içi mesul müdür olan hekim geliyor normal diş hekimi protez vs yapmıyor dolgu kanal vs gibi. Zaten fiyatları çok uçuk bir alt üst protez 180 bin. Fiyatların bu kadar uçuk olması da bir değişik yani.Yeni mezun ya da emekli mi o da? Ya biraz daha konuşursak kliniği biliyor olucam diye korkuyorum
Belki hafta sonu cerrah gelip implantları yapıyordur daha sonra da mesul müdür protezlere devam ediyordur diye bir tahminde bulunabilirim. Hani bu ara malum ekonomik sebeplerden hastanın az olduğu bir dönem olabilir.
Vallahi bilemedimYeni mezun. Hafta sonu diğer hekimler geliyor hafta içi mesul müdür olan hekim geliyor normal diş hekimi protez vs yapmıyor dolgu kanal vs gibi. Zaten fiyatları çok uçuk bir alt üst protez 180 bin. Fiyatların bu kadar uçuk olması da bir değişik yani.
Eğer amacın kendini geliştirmekse o işte otururken başka bir iş arayıp kendine uygun işte çalışabilirsinKızlar belki bu da dert mi diyeceksiniz ama aşırı bunaldığımdan yazmak istedim. Bugün bir senenin sonuna iş bulup çalışmaya başlamadım ama buna da çalışmak denmez. Hasta vs yok sadece cumartesi günleri hasta oluyormus geri kalan günler bildiğiniz bomboşmuş. Sabahın köründen beri koltuk tepesinde oturmaktan uyuştum artık. Bir yanım eve alışmıştım neden bu işe başladım burada boş boş oturacagima gidip evde otursaydim diyor diğer yanım yanındakilere biraz alış oturduğun yerden para alacaksın daha ne istiyorsun diyor. Sizce ne yapmalıyım yol yakınken dönmeli mi az daha şansımı denemeli miyim? Bu arada 16-17 yaşından beri hep çalıştım evlendigimden yani 1 senedir calismiyordum. Bir maddi ihtiyacimiz vs yok sadece birikim olsun diye keyfi bir çalışma olacak
biraz yorulup biraz iş yapsam vakit geçse parayı pulu gözüm görmez maaş çalışma saatine göre az da olsa gene de vakit geciriyorum evde yatmaktan iyidir derim.
Evde boş tavan seyrettiğimi nerden biliyorsunuz yanımda mıydınız? Evde de zaten bebek yelekleri hırkaları panço vs örüp ya çevreme hediye ediyordum ya da satiyordum evde olduğum zaman bomboş oturup tavan seyretmiyorum yani.Şu kafayi da anlamiyorum niye bedavaya patronu zengin edince anca rahata eriyorsunuz? Az maaşa cok saat calisiyorum ve ayni zamanda yorulsam keske neden yorulmuyorum diyorsunuz ben mi yanlis anliyorum acaba ya.
Benim isim de yogun degil. Bazen kulakligin birini takip iş yaparken bi yandan sesli kitap dinliyorum. Faydali iki bir sey ogreniyorum oturdugum yerde hem de iş yuruyor. Boş kalsam kendime bir seyler bulurum.
Su toplumda kadinlar cidden kendi kendine vakit gecirmeyi bilmiyor boş kalinca tavan seyrediyorsunuz sonra yok evde sıkılıyorum kafayi yiyorum, işte sıkılıyorum.
Illla birilerinin sizi deli gibi calistirmasi mi lazim yahu zaten sartlari iyi olmayan bi yerde calisiyorsunuz calisma saatlerine dert edecginize keske daha cok calissam diyorsunuz.
Basit bir protez sadece normal Total yani. Klinik sahibi de başka klinikten hekim görünüyormus denetimden geldiklerinde öyle hekim olani patron olarak soyleyecekmisin patron bildiklerimiz normal buranin çalışanı olarak gözüküyormuş.Vallahi bilemedimyani protezin ne protezi olduğuna göre fiyat normal bile olabilir
Ama siz içinize sinmediyse paraya da ihtiyacınız yoksa boşverin. Ben daha fazla konuşmayayım
Evde boş tavan seyrettiğimi nerden biliyorsunuz yanımda mıydınız? Evde de zaten bebek yelekleri hırkaları panço vs örüp ya çevreme hediye ediyordum ya da satiyordum evde olduğum zaman bomboş oturup tavan seyretmiyorum yani.
Evde yatmak lafını gelişi güzel söyledim. Önceki yorumlarda da bahsettim bir ihtiyacım olmadığı için şu kadar para bu kadar para hesabı yapmıyorum. Yorulayim kısmı da aldığım her kuruşu fazlasıyla hak ediyim ki iş verenin hakkına girmiyim diye. Kaos çıkarmaya calismaniza gerek yok :)Evde yatmak diyen sizsiniz. Oyle derseniz tavan seyrediyorsunuz derim ne diyim yani. Ayrica boş durmamak illa para kazandiracak eylemlerde bulunmak degildir.
Asgari alti calisayim yeter ki yorulayim vs yazmissiniz bu normal bi dusunce mi?
Asgari ucret zaten 3 kuruş bisey 22 bine butun ay calisiyorsunuz ve hic bisey alinmiyo o paraya farkinda misiniz? Zamaninizi 22bine harciyorsunuz zaten dolu olmasi bir sey fatketmiyor sanki cook yuksekte hakedeyim diyorsunuz.
Her gun kendi gununuzun yarisindan fazlasini veriyorsunuz.
Neyse uyandirma servisi işe yaramayacak ama yazayim dedim
Ya total fiyatı ile ilgili yorum yapamam ama odanın tarifesinin üzerindeBasit bir protez sadece normal Total yani. Klinik sahibi de başka klinikten hekim görünüyormus denetimden geldiklerinde öyle hekim olani patron olarak soyleyecekmisin patron bildiklerimiz normal buranin çalışanı olarak gözüküyormuş.
Isınacak gibi değilim şuan başka iş ayarlamaya çalışıyorum orasi olunca direkt burayı bırakacağım.Bence ayrılma devam et işine. Madem vakitte var kendini geliştiricek şeyler oku yap. Evde kalsan da iş bitmiyo temizlik yemek cart curt. Yarın öbür gün istiyorsanız çocuğunuz da olur bu sefer ona bakmak için evde kalmak istersin. Bu günlerini değerlendir. Zamanla ısınırsın işine çevrene.
Kızlar belki bu da dert mi diyeceksiniz ama aşırı bunaldığımdan yazmak istedim. Bugün bir senenin sonuna iş bulup çalışmaya başlamadım ama buna da çalışmak denmez. Hasta vs yok sadece cumartesi günleri hasta oluyormus geri kalan günler bildiğiniz bomboşmuş. Sabahın köründen beri koltuk tepesinde oturmaktan uyuştum artık. Bir yanım eve alışmıştım neden bu işe başladım burada boş boş oturacagima gidip evde otursaydim diyor diğer yanım yanındakilere biraz alış oturduğun yerden para alacaksın daha ne istiyorsun diyor. Sizce ne yapmalıyım yol yakınken dönmeli mi az daha şansımı denemeli miyim? Bu arada 16-17 yaşından beri hep çalıştım evlendigimden yani 1 senedir calismiyordum. Bir maddi ihtiyacimiz vs yok sadece birikim olsun diye keyfi bir çalışma olacak
İyi düşünmüşsün. Memleketin hali ortada. Bugün iyisin de yarın ne olacağının garantisi yok kimsenin. İmkanın varken çalış işte şımarıklık yapmanın lüzumu yok bence. Bebek olunca mecbur bırakıcan.Millet asgari ücretle ev gecindiriyo sen direk birikime atican. Şikayetlenmeİhtiyacım yok zaten. Allah'a şükür ev araba var eşimin maaşı iyi. Sadece şuan bebiş düşünüyoruz en azindan hamile kalana kadar ya da çocuk doğana kadar calisiyim çocuğumun nasibine altın alip kenara koyuyum diye düşünmüştüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?