İlk iş günü

Hastası olmayan bir diş kliniğinde kaç kişi çalışıyorsunuz. 2. Şube bile olsa 2 senelik yer. Mümkün değil hasta olmaması. Hasta olmayan yeri niye açık tutsunlar hadi tuttular neden fazla personel çalıştırsınlar . Para aklıyor olabilirler mi acaba
Lazer kesim yaoan bi firmada nerdeyse 1,5 yil calistim. Ben de rahattim dizi film izlerdik. Arada bir mali musavir isleri cikardi onlarla ilgilenirdik. Bolca fatura kestirirdi patron, muhasebecilerine. Bankadan nakit para cektirip (milyon tl ler) onlari cantayla ne idugu belirsiz yerlere biraktirdi. Megersem naylon fatura ile piyasayi dolandirip kacmis isyeri de kapandi zaten. Her gordugumuz is yeri gercek degil yani. Yalandan hep. Bence sen cik bu isten.

Ben konunun sacmalıgına inanamadım ya , kara para olaylarına falan girilmiş. Bankoda durucak biri lazımdır , müşterinin şuan olmaması hiç olmayacağı anlamına gelmezki. İkinci şubeymiş müşteri yapmayı bekliyorlardır, diğer diş hekimlerine kiraya veriyolardır onlar hastalarına bakıyodur. Ve evet diş hekimleri serbest meslek erbabıdır ve hepsi elden aldığı ödemelerin vergisini genelde kaçırırlar zaten. Pos tan olan ödemelere fatura kesiyorlardır. Konu sahibi ortamı sevmemişsin bana pekte calısasın var gibi gelmiyor kimse kimseye ayda 20k para vermiyor oturduğu yerden , sevmediysende çık ihtiyacı olan başkası girsin.
Bu klinik açılalı 2 sene olmuş 2 sene de hiç mi çevre kazanmayacak? En kötü diğer klinikteki hastalarin bazıları bu tarafa yönlendirilir(mesafeleri çok kısa bir sokağın başında biri sonunda) dilden dile yayılıp hasta kazanılması sağlanır. Ortamı sevmesem sevmedim derim 5 yaşında çocuk gibi bahane bulmam ki neredeyse uzun zamandır iş arıyordum burası olumlu diyince havalara uçmuştum sevinçten dün ayrıldım zaten istende.

İyi düşünmüşsün. Memleketin hali ortada. Bugün iyisin de yarın ne olacağının garantisi yok kimsenin. İmkanın varken çalış işte şımarıklık yapmanın lüzumu yok bence. Bebek olunca mecbur bırakıcan.Millet asgari ücretle ev gecindiriyo sen direk birikime atican. Şikayetlenme

Bi de çalışma saatlerini atıyorsun gibi geldi bana kusura bakma. Allah'ın bildiğini kuldan saklayamicam 😅
Özelden mesaj olarak atıyorum çalışma saatlerini bakarsınız.

Ben sizi anlıyorum. Yapılacak iş varken akşamın ne zaman geldiğini anlamıyor bile insan.
Ama boş boş oturunca 1 saat bile geçmek bilmiyor.
Önünüzde bilgisayar varsa ve serbestse en fazla internete, sosyal medyaya ve film izlemeye teşvik edebilirim.
Gerçi bunlarda serbest olunca bir yerden sonra sıkmaya başlıyor.
Ödemeleri girmem dışında bilgisayara telefona dokundurmuyorlar elimi uzattığım an gözlerini çıkıyorlardı direkt.

Lazer kesim yaoan bi firmada nerdeyse 1,5 yil calistim. Ben de rahattim dizi film izlerdik. Arada bir mali musavir isleri cikardi onlarla ilgilenirdik. Bolca fatura kestirirdi patron, muhasebecilerine. Bankadan nakit para cektirip (milyon tl ler) onlari cantayla ne idugu belirsiz yerlere biraktirdi. Megersem naylon fatura ile piyasayi dolandirip kacmis isyeri de kapandi zaten. Her gordugumuz is yeri gercek degil yani. Yalandan hep. Bence sen cik bu isten.
Ayrıldım zaten oradan.

Back
X