• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk iliski

Defnam123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Kızlar vemcain sprey girişteki baskı hissini de geçirir mi? Ben parmak falan hissetmedim bile ama girise gelince penisle çok baskı oluyo ve eşimi ittiriyorum istemsizce ne yapmaliyim

Kızlar vemcain sprey girişteki baskı hissini de geçirir mi? Ben parmak falan hissetmedim bile ama girise gelince penisle çok baskı oluyo ve eşimi ittiriyorum istemsizce ne yapmaliyim
İlk başlarda ben de öyle oluyordum. Sürekli eşimi istemsiz itiyordum. Tamamen psikolojik ilk seferki gibi acıyacağını düşündüğüm için öyle oluyordu. Alışınca ve bu düşünceyi kafamdan atınca geçti. İnşallah sizin de geçer 🤲

İlk başlarda ben de öyle oluyordum. Sürekli eşimi istemsiz itiyordum. Tamamen psikolojik ilk seferki gibi acıyacağını düşündüğüm için öyle oluyordu. Alışınca ve bu düşünceyi kafamdan atınca geçti. İnşallah sizin de geçer 🤲
İlkini de yapamıyorum yani afedersiniz çok az bi giriş olduğu an baskı hissi oluyo nasıl asicam

O derdi benden iyi bilen yoktur heralde
Bizim 2 seneden fazla zaman olmadı psikolojik sanmıştık meğerse doğuştan bi sıkıntım varmış😳

Bende parmak giriyo acaba olabilir mi yinede sorun

Yo ben illa sorun vardır diye demedimde yinede doktora görünmekte fayda var ben psikolojik zannettiğimden 2 sene beklemek zorunda kaldım boşa zamanım geçti o kadarda zorluk çektim☹️ aslında defalarca gitmiştim doktora ama kimisi bişey yok dedi kimisi 1 sene deneyip gel dedi doğru düzgün bakmadılar bile. Yaşayacağım varmış işte ama bendeki durum milyonda bir insanın başına geliyodur

Bende vajinismus vardı. 8 ay hiç giremedim. Sonra türkü zencir diye bir terapist ile görüştük. Seanslarla düzeldi. Şimdi yine kasılma var ama en azından giriyor artık içeri. O da geçer dedi. Şimdi egzersizleri kendim yapıyorum

Bende vajinismus vardı. 8 ay hiç giremedim. Sonra türkü zencir diye bir terapist ile görüştük. Seanslarla düzeldi. Şimdi yine kasılma var ama en azından giriyor artık içeri. O da geçer dedi. Şimdi egzersizleri kendim yapıyorum
Ben egzersiz yapamıyorum ya yani esim parmakla yapabiliyor yani bunca insan yapabilirken bu kadar niye kendimi kasıyorum anlamıyorum o baskı hissettiğim yeri assam olacak farkındayım ama istw

Yo ben illa sorun vardır diye demedimde yinede doktora görünmekte fayda var ben psikolojik zannettiğimden 2 sene beklemek zorunda kaldım boşa zamanım geçti o kadarda zorluk çektim☹ aslında defalarca gitmiştim doktora ama kimisi bişey yok dedi kimisi 1 sene deneyip gel dedi doğru düzgün bakmadılar bile. Yaşayacağım varmış işte ama bendeki durum milyonda bir insanın başına geliyodur
Ah çok zor vallahi siz sorunu astiktan aonra kolayca yapabildinizmi baskı hissi olustumu

Henüz yolun başındaysanız uzamadan halledin derim. Erteledikçe sarpa saran bir iş bu çünkü yok misafir geldi yok adet geldi yok tatile gittik yok yorgunum diye diye yıllarca ertelenebilen bir hastalık bu nasıl o raddeye geldiğini anlayamıyorsun bile. Bir an önce okuyun video izleyin uzman görüşleri dinleyin ya da psikolojik tek seanslık yardım alın yolun başındaysanız onunla bile halledersiniz

Ah çok zor vallahi siz sorunu astiktan aonra kolayca yapabildinizmi baskı hissi olustumu

Yok operasyondan sonra çok şükür düzeldi sıkıntı yaşamadım
Teşhis çok önemli psikolojik mi yoksa başka bir nedenden mi kaynaklı onu bilmek gerek
Malesef bazı doktorlar işini yapmıyor benim durumumu zamanında anlasalardı o kadar beklemezdim

Henüz yolun başındaysanız uzamadan halledin derim. Erteledikçe sarpa saran bir iş bu çünkü yok misafir geldi yok adet geldi yok tatile gittik yok yorgunum diye diye yıllarca ertelenebilen bir hastalık bu nasıl o raddeye geldiğini anlayamıyorsun bile. Bir an önce okuyun video izleyin uzman görüşleri dinleyin ya da psikolojik tek seanslık yardım alın yolun başındaysanız onunla bile halledersiniz
Psikolojik bi durum mu bilmiyorum korkum falan yok aslında sadexe bi yerde baskı hissi geliyo o zaman dayanamiyorum

Psikolojik bi durum mu bilmiyorum korkum falan yok aslında sadexe bi yerde baskı hissi geliyo o zaman dayanamiyorum
Arkadaşın da dediği gibi önce kadın doğuma git fizyolojik bir sıkıntı olup olmadığını öğren yoksa eğer biz her ne kadar kabullenemesek de psikolojik olduğu kanısına çok geç varıyoruz, ben cinsellik konuşmaktan çekinmeyen, hatta bu tür konulardan hoşlanan biri iken 2 sene vajinusmus savaşı verdim tamamen bilinçaltı, bastırılmış korkular, hafızaya kaydedilen korkunç gerdek hikayeleri, hepsi tetikliyor. Psikolojikse sorunu kabullenip hemen çözüme odaklanmanı tavsiye ederim

Arkadaşın da dediği gibi önce kadın doğuma git fizyolojik bir sıkıntı olup olmadığını öğren yoksa eğer biz her ne kadar kabullenemesek de psikolojik olduğu kanısına çok geç varıyoruz, ben cinsellik konuşmaktan çekinmeyen, hatta bu tür konulardan hoşlanan biri iken 2 sene vajinusmus savaşı verdim tamamen bilinçaltı, bastırılmış korkular, hafızaya kaydedilen korkunç gerdek hikayeleri, hepsi tetikliyor. Psikolojikse sorunu kabullenip hemen çözüme odaklanmanı tavsiye ederim
Çözümü ne peki bi kaç yerde gördüm doktorlar aşırı para istiyorlarmis

Çözümü ne peki bi kaç yerde gördüm doktorlar aşırı para istiyorlarmis
Malesef öyle insanların zafiyetlerini fırsat bilip işi ticarete dökmüşler kesin fiyat veren bile çok az doktor var hepsi 3000 5000 7000 arası değişir derecene göre diyor. Çözümüne gelirsek herkes aynı şekilde atlatmaz burda yazılanları okuyup kendi kendine yenen de var kadın doğuma gidip yenen de psikiyatriye gidip yenen de var yani.

Back
X