Umarim sizin ilk seferde olmusmuyduUmarım eşin anlayışıdır canım geçmiş olsun,belki alkol alırsanız olur diye düşünüyorum,o baskı olacak korkusu olmaz en azından olur biter bı cesaretle çok sarhoş olmadan.
Ama en önemlisi bı kadın doğuma gidip durumu olduğu gibi anlat ki sana yardımcı olsunlar
cinsellik çok önemli ve cok güzel bişey inşallah atlatırsın çabucak kolayca
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ilk iliski
- Konu Sahibi Defnam123
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- cinsellik ilk ilişki vajinismus
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Şubat 2016
- 1.047
- 665
- 123
Tam oluyor git gel mi olmuyor.yoksa hiç mi girmiyorUmarim sizin ilk seferde olmusmuydu
Şöyle bir parmak soktu eşim ben farkında olmadan sonra denedik bas kisminin birazi girdikten sonra baskı hissi oluyor devam edemiyorum o zamandaTam oluyor git gel mi olmuyor.yoksa hiç mi girmiyor
- 25 Şubat 2016
- 1.047
- 665
- 123
Gerçekten mi az da olsa icim rahatladi.ama ben sprey sıktım 3 4 fis o sıra telefona bakarken sokmus eşim cidden farketmedim görünce bi korktum hatta ama sadece bu birlesme hiç olamiyo.eşim diyor ki hissettim oranın darliginiO kadar şanslısınki agır vajinusmus olsan bir parmagı bile 3 4 ayda anca alırdın.cesaretin var.spreyi bol bol sık kayganlaştırıcıyıda bol bol sür girer.vajinusmus olsan ne eşinin parmagı girebilirdi nede hemen ucunu alabilirdim egzersiz yapmadan
- 25 Şubat 2016
- 1.047
- 665
- 123
Ora dar degil bebek kafası cıkıyor ordan.bende hastayım bak 7 ay oldu hala olamadm ama suan kendimden kaynaklı erteliyorum.benim eşim sennki gibi azimli degil.cok umursamıyor bigün olur diyip geçiyor.spreyi 10 fıs yap.genelde yapanlar böyle yaptı bide eşinn oarmagı soktugu yerden cubugu içeri sok içeride sık canm.tam uyuşma o zaman olur 3 fıs az diye biliyorm yapanlar 10 kere sıkmşlarGerçekten mi az da olsa icim rahatladi.ama ben sprey sıktım 3 4 fis o sıra telefona bakarken sokmus eşim cidden farketmedim görünce bi korktum hatta ama sadece bu birlesme hiç olamiyo.eşim diyor ki hissettim oranın darligini
İçeri tamamını soktum da sıktım zaten ama az oldu heralde.onu bile ne zoe sokmustum.başının hepsi girmedi mesela ama onda bile tir tir titredim başının çok çok azi girdi o baskı hissi oluştu hemen dedim bari böyle devam edelim belki alışırım o hisse az az ilerleriz.bizde saglikciyiz nöbetler yüzünden pek bulusamadik şu siraOra dar degil bebek kafası cıkıyor ordan.bende hastayım bak 7 ay oldu hala olamadm ama suan kendimden kaynaklı erteliyorum.benim eşim sennki gibi azimli degil.cok umursamıyor bigün olur diyip geçiyor.spreyi 10 fıs yap.genelde yapanlar böyle yaptı bide eşinn oarmagı soktugu yerden cubugu içeri sok içeride sık canm.tam uyuşma o zaman olur 3 fıs az diye biliyorm yapanlar 10 kere sıkmşlar
- 25 Şubat 2016
- 1.047
- 665
- 123
Cubugu içeri sokarken ıkın ve popo yönine dogru sok canım.kayganlaştırıcı unutma içinede sık ama vajina agzı girişinede sıkmayı ihmal etmeİçeri tamamını soktum da sıktım zaten ama az oldu heralde.onu bile ne zoe sokmustum.başının hepsi girmedi mesela ama onda bile tir tir titredim başının çok çok azi girdi o baskı hissi oluştu hemen dedim bari böyle devam edelim belki alışırım o hisse az az ilerleriz.bizde saglikciyiz nöbetler yüzünden pek bulusamadik şu sira
- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
Evet canım ilk seferde o baskı hissi tabi ki bende de oldu biraz canım yandı elbet,ama ilk seferde girdi eşim,bir hafta boyunca fln her gece yaptik,bi hafta sonra geçti acı alıştı vücut,eşim zor gidip geliyordu kıpkırmızı oluyodu eşimin yanları benim sıkmamdan ilk zmnlar ama aşırı da bı ağrı olmadi,sadece baskı hissinden korkup almak istemedim ilk gece.Umarim sizin ilk seferde olmusmuydu
eşim sevdi, öptü, o esnada saçımı yüzümü falan okşadı,konuştu, bı nevi psikolojik olarakta hazirladi yani,birazda ıslanınca kolayca girdi,sen herşeyden önce psikolojik olarak hazır hissetmen gerekiyor
Ay o kadar mutlu olurum ki olsa.şimdi diyoruz o çok çok az giren baş kisminda olan baskı hissine mesela biraz git gel yaparak alışayim çünkü işin garibi zevkte alıyorum ama çok baski hissi de geliyo belki o şekilde bi tık bi tık ilerlerizEvet canım ilk seferde o baskı hissi tabi ki bende de oldu biraz canım yandı elbet,ama ilk seferde girdi eşim,bir hafta boyunca fln her gece yaptik,bi hata sonra geçti acı alıştı vücut,eşim zor gidip geliyordu kıpkırmızı oluyodu eşimin yanları benim sıkmamdan ilk zmnlar ama aşırı da bı ağrı olmadi,sadece baskı hissinden korkup almak istemedim ilk gece.
eşim sevdi, öptü, o esnada saçımı yüzümü falan okşadı,konuştu, bı nevi psikolojik olarakta hazirladi yani,birazda ıslanınca kolayca girdi,sen herşeyden önce psikolojik olarak hazır hissetmen gerekiyor
- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
Kesinlikle faydasını görürsünüz bence bu dediğin şekilde canım aceleniz yok nasılsa yeter ki vazgecmeyin yavaş yavaş deneyin,hepsini aldığın gün bu muymuş ya diyeceksin gör bak inşallahAy o kadar mutlu olurum ki olsa.şimdi diyoruz o çok çok az giren baş kisminda olan baskı hissine mesela biraz git gel yaparak alışayim çünkü işin garibi zevkte alıyorum ama çok baski hissi de geliyo belki o şekilde bi tık bi tık ilerleriz
Bide dediğin gibi daha çok zevk almaya bak o esnada kafanı kasılma durumuyla meşgul etme hiç anın tadını çıkar ki orası daha da gevsesin o baskı hissi gitsin,inşallah faydası olur da başardım yazarsın buraya
Öyle yaptım ama 2 fis 2 fis sıktım az oldu herhaldeCubugu içeri sokarken ıkın ve popo yönine dogru sok canım.kayganlaştırıcı unutma içinede sık ama vajina agzı girişinede sıkmayı ihmal etme
Umarim yazabilirimmKesinlikle faydasını görürsünüz bence bu dediğin şekilde canım aceleniz yok nasılsa yeter ki vazgecmeyin yavaş yavaş deneyin,hepsini aldığın gün bu muymuş ya diyeceksin gör bak inşallah
Bide dediğin gibi daha çok zevk almaya bak o esnada kafanı kasılma durumuyla meşgul etme hiç anın tadını çıkar ki orası daha da gevsesin o baskı hissi gitsin,inşallah faydası olur da başardım yazarsın buraya
Bebe yağı aldik ama yöne baskı olduCanım kaydırıci kullandın mı yavaş yavaş oluyo böyle şeyler herkezi bilmiyorum ama zorlanıyom insan tabiki sorun oldunu düşünmüyorum senin kafan orda olduğu için olmuyo kendini rahatlat kaydırdı kullansın esin ön sevişmeyin uzatın bide bence
- 28 Mayıs 2018
- 224
- 184
- 33
Siz kayganlaştırıcı kullandınız mı. Yeni evliler genelde ihtiyaç duyar o yüzden sordum biz de bebek istiyoruz ve ben kayganlaştırıcı olmadan henüz ilişki yaşayamıyorum bunun da spermlere etkisi olduğunu, hamileliği zorlaştırdığını duydumHayatım bende aynı sıkıntı yaşadı. 4 aylık evliyim yeni olduğu için anlıyorum ve şuan 3 aylık hamileyim o yüzden kasma bi dus al rahatla ara vermeyin bolca yağlayın bence ben bide balayına yaşadım senin sorunu o yüzde n inat et illa Olucak dea
Bi gazla milletin dediklerini yapayım dedim gittim allık fircasini bi gazla soktum bide ilk seferde girmesin mi ben şoka girdim tabi dün dediklerinide tekrarliyodum olcak galibaKesinlikle faydasını görürsünüz bence bu dediğin şekilde canım aceleniz yok nasılsa yeter ki vazgecmeyin yavaş yavaş deneyin,hepsini aldığın gün bu muymuş ya diyeceksin gör bak inşallah
- 13 Aralık 2019
- 327
- 1.676
- 28
Bu baskı olayı biraz psikolojik birşey. Kendini tamamen serbest bırakmalısın. Buna hazır olup öyle dene daha farklı olduğunu göreceksin. Tabii en önemlisi partnerine güvenip güvenmemen. Kendini sıktığın için baskı hissi hissediyorsun ve sanki patlayacak gibi düşünüyosun. Geçmişte belki de sorun yaşamışsındır bununla ilgili kötü bir olayın varsa buda bunu etkiliyordur. Güven, hazır ol ve kafandaki düşünceleri at..:)Kızlar vemcain sprey girişteki baskı hissini de geçirir mi? Ben parmak falan hissetmedim bile ama girise gelince penisle çok baskı oluyo ve eşimi ittiriyorum istemsizce ne yapmaliyim
Evet öyle sanırım bugün allık fircasi sokarken de çok kasmisim sonra uzun süre yapınca farkettim ki sıkmayınca o baskı hissi de gidiyoBu baskı olayı biraz psikolojik birşey. Kendini tamamen serbest bırakmalısın. Buna hazır olup öyle dene daha farklı olduğunu göreceksin. Tabii en önemlisi partnerine güvenip güvenmemen. Kendini sıktığın için baskı hissi hissediyorsun ve sanki patlayacak gibi düşünüyosun. Geçmişte belki de sorun yaşamışsındır bununla ilgili kötü bir olayın varsa buda bunu etkiliyordur. Güven, hazır ol ve kafandaki düşünceleri at..:)