• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk iliski

Bi gazla milletin dediklerini yapayım dedim gittim allık fircasini bi gazla soktum bide ilk seferde girmesin mi ben şoka girdim tabi dün dediklerinide tekrarliyodum olcak galiba
Ah canım sevindim valla inşallah eşinle de basarirsin,ara vermeden deneyin belki bakarsın hepsi girer o his kaybolur gider😃👍 sorunun ummadığın anda çözülür belki canım,yilmadan devam💪

Ay o kadar mutlu olurum ki olsa.şimdi diyoruz o çok çok az giren baş kisminda olan baskı hissine mesela biraz git gel yaparak alışayim çünkü işin garibi zevkte alıyorum ama çok baski hissi de geliyo belki o şekilde bi tık bi tık ilerleriz
Aynı his bende de oluyo . Nasıl aşabiliriz

Kızlar vemcain sprey girişteki baskı hissini de geçirir mi? Ben parmak falan hissetmedim bile ama girise gelince penisle çok baskı oluyo ve eşimi ittiriyorum istemsizce ne yapmaliyim
Bende dilatorle calisiyorum vemcain sprey sıkıpta ama baski ve sizlama oluyo bu nasil gecicek bilmiyorum

Back
X