Gebeliğe Hazırlık İlk hissettiğiniz gebelik belirtileri neydi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsallahh ilk aydan olcakmış gibi düşünüyor insan hep
Aynen oyle canim bende dedim hep kesin oldu belirtiler yasadim falan ama hep gununde adet oldum bu ay ilkkez lekelenmem oldu umutlandim ama suan baslayan kasik agrim yine dur dedirtti bana bakalim nolcak dun aksam bildigin isyan ettim yeter artik diye dusunmiycem dedim ama kesildi kanamada lekede bilmiyorum kafam cok karisik gecmiyor sun 2 gun bana da

Ben ankarada yim, siz kaç yasindasiniz ne zamandir istiyorsunuz

Siz bi test yapın hiç bisey belli olmaz ❤

Gebelik belirtileriniz neydi? En erken ne zaman hissetmeye başladınız? Yumurtlama haftasından hemen sonra kasık ağrısı şişkinlik batma vs hissedip de hamile çıkan var mıı yardııım
Ilk belirtilerim çok sıcak basıyordu.Surekli uyku hali ve goguslerimde ağrı vardı.Birde sürekli başım dönüyordu. İlişkiden 2 hafta sonra belirtilerim başlamıştı. 5 haftalıktı hamile olduğumu öğrendiğimde şuan 16 haftalık hamileyim

Canım hamile değilim sadece ilk kez bebek denemelerine basladık yumurtlama haftamı iyi değerlendirdik hala da çalışıyoruz adetime 12 gün kaldı bekliyorum şuan
o zaman aynı gün regl dönememiz bende bekliyorum bakalım ilk deneme fazla umut bağlamak istemiyorum ama kendime engel olamıyorum

o zaman aynı gün regl dönememiz bende bekliyorum bakalım ilk deneme fazla umut bağlamak istemiyorum ama kendime engel olamıyorum
Ayy aynen canım yaa kaldı 9 gün sabretmek cok zor ve kasık ağrısı gaz vs öyle şeylerde var her ay oluyo muydu onu düşünüyorum ilişkide ağrımda oldu bugün bilmiyorum psikolojik mi belirtiler

kızlar bende yumurtlama döneminden sonra hafif kasık ağrısı göğüste hassasiyet ve midem de ara ara olan bi yanma var.. Eylül de 2. yıl dönümümüz olacak.. İlk denememizdi. Aslında ben ay çocuk mu asla istemem hayatım biter modundaydım. Bir den bi sabah çocuk istiyorum diye uyandım. Çok garipti. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur. 15 Haziran regl olmam gerekiyor. Regli günüm asla şaşmaz 25 gün de bi olurum asla gecikmez. Ama yumurtalıklarımda kistte var. Ay fazla umutlanmayayım diyorum ama kendimi düşünmekten alıkoyamıyorum da... Normal de hemen gelen regl dönemi bi gelmek bilmedi. Zaman geçmiyor sanki...

Gebelik belirtileriniz neydi? En erken ne zaman hissetmeye başladınız? Yumurtlama haftasından hemen sonra kasık ağrısı şişkinlik batma vs hissedip de hamile çıkan var mıı yardııım
Kızlar benim adetime 2 gün var ve kahverengi leke geldi bugün ilskiye girdikten sonraa adet mi olcm

Bende bir buçuk senelik evliyim çok istyrz biz ama bu ay adetime 2 gün var adet mi olcm ne sanirim

Inşallah yıl dönümünüze hamile.olarak girersiniz ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…