- 12 Nisan 2020
- 456
- 442
- 31
-
- Konu Sahibi lavinya5367
Ağzınız bal yesin inşallah öyledir darısı isteyen herkese olsun Rabbim sağlıkla versinCanım bence hamilesin,tebrik ediyorum, darısı bize inşallahelinde test varsa her gün tekrarla, renk koyulasacktr
Yazarım kuzummAmin amiindoğru söylüyorsun mecbur beklicez ama mutlaka yazalım olumlu olumsuz gebelik testimizi ya da adet olduk olmadık diye
Ağzınız bal yesin inşallah öyledir darısı isteyen herkese olsun Rabbim sağlıkla versin
Aa ben AnkaradayıımBelirtilerinde artma azalma olan varmı? Bat a son 4 günbelirtilerime ek son iki üç gündür adet olacakmisim gibi karın ve bel ağrılarım eklendi. Umarım hayal kırıklığına ugramayiz hepimiz güzel haberler alalım bebislerimizi kucağımiza alıp bu günleri gülerek hatirlayalim. Ankara da olan varmı kizlar
Bu iyi haber canım ,Aa ben Ankaradayıımbu arada belirtilerim devam ediyor ek olarak göğüs uçlarımda minik minik kabarcıklar var
Test yapmadinmı hiç senin belirtiler daha yogunYumurtlamadan 6 7 gun sonra kasikta pit pit atma oldu 1 kere goguslerim buyudu hissedebiliyorum ve hafif hassas adetten 1 hafta once vajinama bicak batar gibi oldu 4 5 kere bata 4 gun varken koyu akinti 3 gun varken kahverengi leke ve aksaminda kanla karisik leke bugun yani bata 2 gun varken sabah koyu kahve akinti kan beklemis gibi sonra hep wc de peceteye sarimsi akinti geliyor cok az birde alt karnim sis gibi geliyor icimdee hafif baski var sanki 7 hazirani bekliyorum merakla kizlaaar
Hic yapmadim canim cunku 6. Ay bu artik sikildim hatta dun aksam kanli kahve leke gelince ped taktim suan ole geziyorum moralim nasil bozuldu anlatamam sana o yuzden test yapmiycam ilkkez boyle bisey yasiyorum ama psikolojiktir diye cesaret edemiyorumTest yapmadinmı hiç senin belirtiler daha yogun
Insallah canim bekliyorum iste ya birden sokulucem ya da dedogin gibi mutlu son olucak Rabbim gonlumuze gore versinBelki de yerleşme kanamasi olabilir. Umudunu kaybetme modunu düşürme kuzumins güzel haberi alırız bizi haberdar et
Ya öylede kuzum ben artık psikolojik diye düşünmeye basladım bakıyorum herkeste belirti ama sonuç negatif en iyisi düşünmemeye çalışmakBu iyi haber canım ,
Ah bi bilsek bende de kasık ağrısı var ara ara baş dönmesi ama bilemiyoruzSag kasigimda agri basladi birazda baliminin saginda var sirtima dogru cikiyo sizde hamilelik belirtisi mi adet mi
Ohh forumcenek baltalari siyiririz biz boyleee umutlansak mi umutlanmasak mi var mi yok mu hobaaAh bi bilsek bende de kasık ağrısı var ara ara baş dönmesi ama bilemiyoruz
Ay gerçekten yaa 9 gün nası beklicem ben böyleOhh forumcenek baltalari siyiririz biz boyleee umutlansak mi umutlanmasak mi var mi yok mu hobaaallah yardimcimiz olsun ballar
Kendine ugraslar bul canim ben suan en heycanli bolumdeyim final yapiyorum mutlu son mu husranmi pazar gunu belli olucakAy gerçekten yaa 9 gün nası beklicem ben böyle
Kız canım hiç bişi yapmak istemiyor kiKendine ugraslar bul canim ben suan en heycanli bolumdeyim final yapiyorum mutlu son mu husranmi pazar gunu belli olucak
Yok tatlim 6. Ay bu artik ben yolu yariladim hic dusunmezdim bu kadar zor olucagini kismet iste sen daha basindaymissin ama sikintisiz stressiz olur insallah canimKız canım hiç bişi yapmak istemiyor kibide benim bu ilk deneme. İlkinde böyleysem nolur bidaha bilmiyorum senin de ilk mi
İnsallahh ilk aydan olcakmış gibi düşünüyor insan hepYok tatlim 6. Ay bu artik ben yolu yariladim hic dusunmezdim bu kadar zor olucagini kismet iste sen daha basindaymissin ama sikintisiz stressiz olur insallah canim