Gebeliğe Hazırlık İlk hissettiğiniz gebelik belirtileri neydi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normalde hiç hazımsızlık olmazdı. Bi hazımsızlık oldu ki. Karnım şişti önden. Fındık yutmuş fare gibi. Göğüs hassasiyeti
Duygusallık
Bunlardan bir kaç gün sonraya yerleşme kanaması

Sinir. Ayy eşime ne cemkirmistim yok yere.😂
Bir de hiç süt sevmem ama canım süt çekmişti.

Çakşır suyu kullanan varmı biz bu ay başladık aslında oyuzden birazda umutluyum ❤️ çok faydasını görenler olmuş bı araştırın isterseniz inşallah faydasını buluruz

kızlar bende yumurtlama döneminden sonra hafif kasık ağrısı göğüste hassasiyet ve midem de ara ara olan bi yanma var.. Eylül de 2. yıl dönümümüz olacak.. İlk denememizdi. Aslında ben ay çocuk mu asla istemem hayatım biter modundaydım. Bir den bi sabah çocuk istiyorum diye uyandım. Çok garipti. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur. 15 Haziran regl olmam gerekiyor. Regli günüm asla şaşmaz 25 gün de bi olurum asla gecikmez. Ama yumurtalıklarımda kistte var. Ay fazla umutlanmayayım diyorum ama kendimi düşünmekten alıkoyamıyorum da... Normal de hemen gelen regl dönemi bi gelmek bilmedi. Zaman geçmiyor sanki...
Ayy benim 14 haziran bat beklemekten baska çare yok canım yaa cok zor gercekten her belirtiyi ona yormak zormuş gerçekten 🙁

Ayy benim 14 haziran bat beklemekten baska çare yok canım yaa cok zor gercekten her belirtiyi ona yormak zormuş gerçekten 🙁
Kesinlikle öyle. Derlerdi inanmazdım. Neden bu kadar kafasına takar insan olmazsa olur derdim. Ama isteyince öyle olmuyormuş... Zaman geçmiyor her gün sayıyorum ohooo diyorum daha çok bar 😅

Ayy aynen canım yaa kaldı 9 gün sabretmek cok zor ve kasık ağrısı gaz vs öyle şeylerde var her ay oluyo muydu onu düşünüyorum ilişkide ağrımda oldu bugün bilmiyorum psikolojik mi belirtiler :KK43:
Ayyy aynı şekilde bende de öyle yani gaz olayı regliye yakın oluyordu ama daha 10 günüm var snlamadım ki her şeyi ona yoruyorumm işten geldim temizlik yapmam gerekiyor sma yatıyorum halim yok acaba diyorum hamilelik belirtisi mi sonra diyorum ki ben hep böyleyim 🤣🤣

X