Gebeliğe Hazırlık İlk hissettiğiniz gebelik belirtileri neydi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belirtilerinde artma azalma olan varmı? Bat a son 4 gün 🙄 belirtilerime ek son iki üç gündür adet olacakmisim gibi karın ve bel ağrılarım eklendi. Umarım hayal kırıklığına ugramayiz hepimiz güzel haberler alalım 🙏🥰 bebislerimizi kucağımiza alıp bu günleri gülerek hatirlayalim. Ankara da olan varmı kizlar :KK15:

Belirtilerinde artma azalma olan varmı? Bat a son 4 gün 🙄 belirtilerime ek son iki üç gündür adet olacakmisim gibi karın ve bel ağrılarım eklendi. Umarım hayal kırıklığına ugramayiz hepimiz güzel haberler alalım 🙏🥰 bebislerimizi kucağımiza alıp bu günleri gülerek hatirlayalim. Ankara da olan varmı kizlar :KK15:
Aa ben Ankaradayıım 🥰 bu arada belirtilerim devam ediyor ek olarak göğüs uçlarımda minik minik kabarcıklar var 🙄

Yumurtlamadan 6 7 gun sonra kasikta pit pit atma oldu 1 kere goguslerim buyudu hissedebiliyorum ve hafif hassas adetten 1 hafta once vajinama bicak batar gibi oldu 4 5 kere bata 4 gun varken koyu akinti 3 gun varken kahverengi leke ve aksaminda kanla karisik leke bugun yani bata 2 gun varken sabah koyu kahve akinti kan beklemis gibi sonra hep wc de peceteye sarimsi akinti geliyor cok az birde alt karnim sis gibi geliyor icimdee hafif baski var sanki 7 hazirani bekliyorum merakla kizlaaar :anneadayı::emir_bebek::rapci:

Yumurtlamadan 6 7 gun sonra kasikta pit pit atma oldu 1 kere goguslerim buyudu hissedebiliyorum ve hafif hassas adetten 1 hafta once vajinama bicak batar gibi oldu 4 5 kere bata 4 gun varken koyu akinti 3 gun varken kahverengi leke ve aksaminda kanla karisik leke bugun yani bata 2 gun varken sabah koyu kahve akinti kan beklemis gibi sonra hep wc de peceteye sarimsi akinti geliyor cok az birde alt karnim sis gibi geliyor icimdee hafif baski var sanki 7 hazirani bekliyorum merakla kizlaaar :anneadayı::emir_bebek::rapci:
Test yapmadinmı hiç senin belirtiler daha yogun

Test yapmadinmı hiç senin belirtiler daha yogun
Hic yapmadim canim cunku 6. Ay bu artik sikildim hatta dun aksam kanli kahve leke gelince ped taktim suan ole geziyorum moralim nasil bozuldu anlatamam sana o yuzden test yapmiycam ilkkez boyle bisey yasiyorum ama psikolojiktir diye cesaret edemiyorum

Kız canım hiç bişi yapmak istemiyor ki 😂 bide benim bu ilk deneme. İlkinde böyleysem nolur bidaha bilmiyorum 😂😂 senin de ilk mi
Yok tatlim 6. Ay bu artik ben yolu yariladim hic dusunmezdim bu kadar zor olucagini kismet iste sen daha basindaymissin ama sikintisiz stressiz olur insallah canim

X