Gebeliğe Hazırlık İlk hissettiğiniz gebelik belirtileri neydi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu bende de var 5 aydır deniyoruz bu ay 6.ay olacak 3 gün var adet olmama inşalh hamişimdir. Bugün eczaneden test aldım test yaptım negatif çıktı acaba erken mi yaptım

Kizlar burayi o kadar cok okudum ki simdi cok sukur Allah kendi belirtilerimi yazmami nasip etti. Ben de adetime 10 gun kala gogus agrisi basladi. Siskinlik yoktu sadece agriyordu hem ucu hem de gogsumun her yeri. Onun dışında yine adetten 10 gun once bi böbrek agrisi gibi bisey yasadim ama sebebi usutmek mi baska bisey mi bilmiyorum. Cok fazla gazim oldu ama bi sure sonra gecti. Ara ara karnim agridi ama anlasilir sekilde degildi. İdrarim sari olmaya basladi ve bazen beyaz bazen de sari akintim oldu. Adetime 1 hafta kala evde test yaptım cikmadi. Ondan sonra adetim 1 gun gecikti inanilmaz derecede ozel bolgem agriyordu. 2 gun gecikti yine adet olcam sandim olmadım. 3. Gun bacak ve karin agrisi artti yine adet agrisi gibiydi ben de evde idrar testi verdim hem de gunduz yani hemen cikti. Daha sonra kanda da verdim kanda da cikti sukur Allah isteyen herkese nasip etsin insallah

Gebelik belirtileriniz neydi? En erken ne zaman hissetmeye başladınız? Yumurtlama haftasından hemen sonra kasık ağrısı şişkinlik batma vs hissedip de hamile çıkan var mıı yardııım
Acayip koku almam hazımsızlık mide yanması yaşadım ben

Canım yerleşme kanamasını yumurtlamadan kaç gün sonra gördün

Canım yerleşme kanamasını yumurtlamadan kaç gün sonra gördün
Merhaba rasgele gırdim konuya ben üç kere düşük yaptım ilki kürtajla alındı diğer ikisini evde düşürdüm.3 hamileliğimde adetten 1 hafta once kahverengi damla damla lekelerım oldu oyle anladım test yaptım cıft cızgıleri gorduk ama olmadı.

Canım buralardamısın bilmiyorum ama sarı akıntı nezaman basladı afedersın bendede var bugun fark ettım cok az bıse peceteye geldı enfeksıyon olarak dusundum ama bilemedim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…