-
- Konu Sahibi lavinya5367
Acayip koku almamGebelik belirtileriniz neydi? En erken ne zaman hissetmeye başladınız? Yumurtlama haftasından hemen sonra kasık ağrısı şişkinlik batma vs hissedip de hamile çıkan var mıı yardııım
Canım yerleşme kanamasını yumurtlamadan kaç gün sonra gördünSanırım 4 haftada idim. Deli gibi bir uyku hali ve göğüs acısı vardı sonra yerleşme kanaması
Canım yerleşme kanamasını yumurtlamadan kaç gün sonra gördün
Merhaba rasgele gırdim konuyaCanım yerleşme kanamasını yumurtlamadan kaç gün sonra gördün
Ben yerlesme kanamasi gormedim hic 4 haftalik gebelik var adetim 8 gun gecti hic kanama olmadi. Bel ve gogus agrisi cok çekiyorumCanım yerleşme kanamasını yumurtlamadan kaç gün sonra gördün
Mihriban canım adete yakın akıntı da bir farklılık gördün muBen yerlesme kanamasi gormedim hic 4 haftalik gebelik var adetim 8 gun gecti hic kanama olmadi. Bel ve gogus agrisi cok çekiyorum
Mihriban canım adete yakın akıntı da bir farklılık gördün mu
Anladım canımCanim normalde sari akintim olmazdi ama adete yakin ve adetim 8 gun geciktikten sonradir da sari akintim var ara ara geliyor ve afedersin idrarimin rengi bile koyulaştı
Bu arada ben adetten bir hafta önce evde test yaptim negatif cikti adetim 3 gun gecikti yine evde test yaptim bu defa cift cizgi olduBen yerlesme kanamasi gormedim hic 4 haftalik gebelik var adetim 8 gun gecti hic kanama olmadi. Bel ve gogus agrisi cok çekiyorum
Canım bata yakın pozitif çıktı mi seninAnladım canım
Yıl olmuş gireyim dedim doğum yaptın mı hamile miymişsinn çok merak ettim canımAaaaa bende mamaktanım canım ben varım ben insallah bebislerimizi birlikte dogururuz nasip olurda