- 5 Ocak 2020
- 169
- 106
-
- Konu Sahibi lavinya5367
25 yaşındayım. Canım 10 aydır istiyorum bendeBen ankarada yim, siz kaç yasindasiniz ne zamandir istiyorsunuz
Kız Mamak çarşıda görümcem oturuyor bende Keçiören yükseltepe deyim ve bende ağustosta evlendim ama bir yıl olacakAnkaranın neresi ben Mamak2 yıldır evliyim (yani ağustosta 2 yıl olucak) ilk bebiş denememiz, 23 yasındayım izmirden gelin geldim burda kimsemde yok
Ovulasyon takibiyapıyor musun, ben 3 aydır yapıyorum, yumurtlama günün değişiyor25 yaşındayım. Canım 10 aydır istiyorum bende
Hiç yapmadım yani telefona FLO diye bir uygula indirmiştim onda gözüken tahmini yumurtlama günleri ama alıntılarla anlıyorum hemen hemen uyuşuyor o günler degerlendiriyoruzOvulasyon takibiyapıyor musun, ben 3 aydır yapıyorum, yumurtlama günün değişiyor
Hadi bakalım hayırlısı olsuuun❤Hiç yapmadım yani telefona FLO diye bir uygula indirmiştim onda gözüken tahmini yumurtlama günleri ama alıntılarla anlıyorum hemen hemen uyuşuyor o günler degerlendiriyoruz
ne kadar güzel bi temenniInşallah yıl dönümünüze hamile.olarak girersiniz ❤
beklemek insanı gerçekten çook geriyorBende bir buçuk senelik evliyim çok istyrz biz ama bu ay adetime 2 gün var adet mi olcm ne sanirim
Ayy benim 14 haziran bat beklemekten baska çare yok canım yaa cok zor gercekten her belirtiyi ona yormak zormuş gerçektenkızlar bende yumurtlama döneminden sonra hafif kasık ağrısı göğüste hassasiyet ve midem de ara ara olan bi yanma var.. Eylül de 2. yıl dönümümüz olacak.. İlk denememizdi. Aslında ben ay çocuk mu asla istemem hayatım biter modundaydım. Bir den bi sabah çocuk istiyorum diye uyandım. Çok garipti. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur. 15 Haziran regl olmam gerekiyor. Regli günüm asla şaşmaz 25 gün de bi olurum asla gecikmez. Ama yumurtalıklarımda kistte var. Ay fazla umutlanmayayım diyorum ama kendimi düşünmekten alıkoyamıyorum da... Normal de hemen gelen regl dönemi bi gelmek bilmedi. Zaman geçmiyor sanki...
Kesinlikle öyle. Derlerdi inanmazdım. Neden bu kadar kafasına takar insan olmazsa olur derdim. Ama isteyince öyle olmuyormuş... Zaman geçmiyor her gün sayıyorum ohooo diyorum daha çok barAyy benim 14 haziran bat beklemekten baska çare yok canım yaa cok zor gercekten her belirtiyi ona yormak zormuş gerçekten
gerçekten öyleeKesinlikle öyle. Derlerdi inanmazdım. Neden bu kadar kafasına takar insan olmazsa olur derdim. Ama isteyince öyle olmuyormuş... Zaman geçmiyor her gün sayıyorum ohooo diyorum daha çok bar
Eşim bana da batıyo şu araSinir. Ayy eşime ne cemkirmistim yok yere.
Bir de hiç süt sevmem ama canım süt çekmişti.
Senin konuyu takip ediyodum kuzu sen test yaptin miGebelik belirtileriniz neydi? En erken ne zaman hissetmeye başladınız? Yumurtlama haftasından hemen sonra kasık ağrısı şişkinlik batma vs hissedip de hamile çıkan var mıı yardııım
Yok canım kullanmadım daha hiç bişi folik asit sadeceÇakşır suyu kullanan varmı biz bu ay başladık aslında oyuzden birazda umutluyum ❤ çok faydasını görenler olmuş bı araştırın isterseniz inşallah faydasını buluruz
Daha 9 gün var canım ya çok erken günümü bekliyorumSenin konuyu takip ediyodum kuzu sen test yaptin mi
Daha varmis bekle ozamam sonu guzel olur insallahDaha 9 gün var canım ya çok erken günümü bekliyorum
Ayyy aynı şekilde bende de öyle yani gaz olayı regliye yakın oluyordu ama daha 10 günüm var snlamadım ki her şeyi ona yoruyorumm işten geldim temizlik yapmam gerekiyor sma yatıyorum halim yok acaba diyorum hamilelik belirtisi mi sonra diyorum ki ben hep böyleyimAyy aynen canım yaa kaldı 9 gün sabretmek cok zor ve kasık ağrısı gaz vs öyle şeylerde var her ay oluyo muydu onu düşünüyorum ilişkide ağrımda oldu bugün bilmiyorum psikolojik mi belirtiler
İnanın çok istyrm ve eltim ikinciye hamile ona bakınca ağlıyorumbeklemek insanı gerçekten çook geriyorinşallah bebiş haberini alırız