- 5 Ocak 2020
- 169
- 106
-
- Konu Sahibi lavinya5367
Bende 10 aylık evliyim. Seni iyi anlıyorum oyuzden ama psikoloji öyle birşey ki kafaya taktikcs olacağı varsa da olmuyor oyuzden akışına bırakmak gerek bende birkaç ayda bir böyle belirtiler oluyor belirti olmadığı sürece takmıyorum kafama. Nasipten öte yol yok sonuçta inşallah rabbim isteyen herkese verir içinde bizede kimsenin kucağını boş koymasın AllahAynı 10 aydır evliyim çok istiyorum inşallah, bata 6 gün var ve negatif çıktı hiç belirtim yok moralim çok bozuk
Adetime kdr bekliyim dimiBen adete 3 gün kala öğrendim canım ovülasyon testi yaparken hep çift çizgi çıkıyordu. Normal gebelik testi yaptım orda da çıktı. Az daha bekle sende test yap. Hemen stres yapma. Yumurtan döllenmişse bile stres yapınca adetle atılıyormuş biliyor musun doktor söylemişti
Ewet bekle acele etmeAdetime kdr bekliyim dimi
Aynen bekliyim tamamEwet bekle acele etme
alt karnım şiş gazvar gibi ve sağ sol kasığım batma oluyor benim de sizin de alt karın tarafı dimi şiştiMide yanması Karin şisligi kaşık ağrısı öğrendikten sonra da göğüs hassiyeti
Gebelik belirtileriniz neydi? En erken ne zaman hissetmeye başladınız? Yumurtlama haftasından hemen sonra kasık ağrısı şişkinlik batma vs hissedip de hamile çıkan var mıı yardııım
Canım bence hamilesin,tebrik ediyorum, darısı bize inşallahKızlar merhaba lütfen bana yardımcı olunadetime 4 gün var yumurtlamanın 13. Günü bugün, kasık ağrılarım oldu üşümelerim hat safhada idi ben de belirti diye erken gebelik testi aldım yaptım ve sonuç aşağıdaki gibi. İlk 5 dakika içinde çizgi göründü ama hafif bir çizgi, göründüğü üzere. siz nasıl değerlendirirsiniz bu şekilde sonuç alanlar bana yardım etsin umutlanmalı mıyım
20 gün değil 10 gün var adete, dicektimAynen Benim belirtilercts yumurtlamam oldu, ondan sonrada son 2 gündür kasiklarim zaman zaman sızlıyor, adetbolacakmisim gibi ama daha 20 gün var, göğüslerinde ara ara sizi.. heveslenmem istemiyorum ama inşallah gebelik belirtisidir bu hislerimiz canimmm❤
Kimisi 1 hafta önce yapıyor çıkıyor kimi gecikince yapıyor kuzum ara ara dene bence daha da olmazsan kan testi tabsiye ederim kesin sonucBende de anki psikolojik gibi kasikta batmalar vs oluyor ama gogus agrim sislik vs hic yok. Bu beyaz akinti ara ara geldi ama bu hamislik belirtisi mi bilmiyorum 8 aydir deniyoruz . Bugun adet olmam lazimdi ama olmadim idrardan testi ne zaman yapmam lazim acaba bugun yaptim ama negatifti
Ay benim de belirtiler var cinsel ilişki sırasında kasığıma batma oluyor falan bilemiyorum ya adetime daha 9 gün var20 gün değil 10 gün var adete, dicektim
Canım bence var gibi gözüküyor, yerinee olsam hemen kan verirdimKızlar merhaba lütfen bana yardımcı olunadetime 4 gün var yumurtlamanın 13. Günü bugün, kasık ağrılarım oldu üşümelerim hat safhada idi ben de belirti diye erken gebelik testi aldım yaptım ve sonuç aşağıdaki gibi. İlk 5 dakika içinde çizgi göründü ama hafif bir çizgi, göründüğü üzere. siz nasıl değerlendirirsiniz bu şekilde sonuç alanlar bana yardım etsin umutlanmalı mıyım
Valla inş yaşadığınız psikolojik değil-dir canim, sende bende bunları hisseden diğer arkadaşlarda sağlıcakla gebe kalalimAy benim de belirtiler var cinsel ilişki sırasında kasığıma batma oluyor falan bilemiyorum ya adetime daha 9 gün var
Kasık agrısı, gouslerde şişkinlik, surekli adet oluyormus hissi. Hafif baş donmesi.Gebelik belirtileriniz neydi? En erken ne zaman hissetmeye başladınız? Yumurtlama haftasından hemen sonra kasık ağrısı şişkinlik batma vs hissedip de hamile çıkan var mıı yardııım
Amin amiinValla inş yaşadığınız psikolojik değil-dir canim, sende bende bunları hisseden diğer arkadaşlarda sağlıcakla gebe kalalimelimde gevelik testi mevcut, ama daha o kadar erken ki, döllenme olsa bile rahme yerleşmesi 5-7 gün sürer, rahimde ici üretmek için de bi kaç gün geçer, işte en.erkrn adete 3 4 gün kala belli olur, sabredicez mecbur
Bazıları bende de var ya bakalım insallahKasık agrısı, gouslerde şişkinlik, surekli adet oluyormus hissi. Hafif baş donmesi.
İnshaAllah cnmBazıları bende de var ya bakalım insallah
bugğn verecektim sağlık ocağı sabah 10 A kadar alıyormuş pazartesşye kaldı mecburCanım bence var gibi gözüküyor, yerinee olsam hemen kan verirdimsonucu bize de bildir he kesinleşincee