Gebeliğe Hazırlık İlk hissettiğiniz gebelik belirtileri neydi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı 10 aydır evliyim çok istiyorum inşallah, bata 6 gün var ve negatif çıktı hiç belirtim yok moralim çok bozuk 😞
Bende 10 aylık evliyim. Seni iyi anlıyorum oyuzden ama psikoloji öyle birşey ki kafaya taktikcs olacağı varsa da olmuyor oyuzden akışına bırakmak gerek bende birkaç ayda bir böyle belirtiler oluyor belirti olmadığı sürece takmıyorum kafama. Nasipten öte yol yok sonuçta inşallah rabbim isteyen herkese verir içinde bizede kimsenin kucağını boş koymasın Allah

Ben adete 3 gün kala öğrendim canım ovülasyon testi yaparken hep çift çizgi çıkıyordu. Normal gebelik testi yaptım orda da çıktı. Az daha bekle sende test yap. Hemen stres yapma. Yumurtan döllenmişse bile stres yapınca adetle atılıyormuş biliyor musun doktor söylemişti
Adetime kdr bekliyim dimi

Bende de anki psikolojik gibi kasikta batmalar vs oluyor ama gogus agrim sislik vs hic yok. Bu beyaz akinti ara ara geldi ama bu hamislik belirtisi mi bilmiyorum 8 aydir deniyoruz . Bugun adet olmam lazimdi ama olmadim idrardan testi ne zaman yapmam lazim acaba bugun yaptim ama negatifti

Kızlar merhaba lütfen bana yardımcı olun 😃 adetime 4 gün var yumurtlamanın 13. Günü bugün, kasık ağrılarım oldu üşümelerim hat safhada idi ben de belirti diye erken gebelik testi aldım yaptım ve sonuç aşağıdaki gibi. İlk 5 dakika içinde çizgi göründü ama hafif bir çizgi, göründüğü üzere. siz nasıl değerlendirirsiniz bu şekilde sonuç alanlar bana yardım etsin umutlanmalı mıyım 🙏

Eklentiler

• 708B3032-D1FC-415A-9EE1-E6E9B9C8FE0F.jpeg
    708B3032-D1FC-415A-9EE1-E6E9B9C8FE0F.jpeg
    93,1 KB · Görüntüleme: 998
  • 538AD952-6713-4E9C-92EE-5910B047E4F0.jpeg
    538AD952-6713-4E9C-92EE-5910B047E4F0.jpeg
    92,2 KB · Görüntüleme: 828
Gebelik belirtileriniz neydi? En erken ne zaman hissetmeye başladınız? Yumurtlama haftasından hemen sonra kasık ağrısı şişkinlik batma vs hissedip de hamile çıkan var mıı yardııım :110:

Aynen Benim belirtiler😳 cts yumurtlamam oldu, ondan sonrada son 2 gündür kasiklarim zaman zaman sızlıyor, adetbolacakmisim gibi ama daha 20 gün var, göğüslerinde ara ara sizi.. heveslenmem istemiyorum ama inşallah gebelik belirtisidir bu hislerimiz canimmm❤

Kızlar merhaba lütfen bana yardımcı olun 😃 adetime 4 gün var yumurtlamanın 13. Günü bugün, kasık ağrılarım oldu üşümelerim hat safhada idi ben de belirti diye erken gebelik testi aldım yaptım ve sonuç aşağıdaki gibi. İlk 5 dakika içinde çizgi göründü ama hafif bir çizgi, göründüğü üzere. siz nasıl değerlendirirsiniz bu şekilde sonuç alanlar bana yardım etsin umutlanmalı mıyım 🙏
Canım bence hamilesin,tebrik ediyorum, darısı bize inşallah 💜 elinde test varsa her gün tekrarla, renk koyulasacktr

Aynen Benim belirtiler😳 cts yumurtlamam oldu, ondan sonrada son 2 gündür kasiklarim zaman zaman sızlıyor, adetbolacakmisim gibi ama daha 20 gün var, göğüslerinde ara ara sizi.. heveslenmem istemiyorum ama inşallah gebelik belirtisidir bu hislerimiz canimmm❤
20 gün değil 10 gün var adete, dicektim 🤣

Bende de anki psikolojik gibi kasikta batmalar vs oluyor ama gogus agrim sislik vs hic yok. Bu beyaz akinti ara ara geldi ama bu hamislik belirtisi mi bilmiyorum 8 aydir deniyoruz . Bugun adet olmam lazimdi ama olmadim idrardan testi ne zaman yapmam lazim acaba bugun yaptim ama negatifti
Kimisi 1 hafta önce yapıyor çıkıyor kimi gecikince yapıyor kuzum ara ara dene bence daha da olmazsan kan testi tabsiye ederim kesin sonuc

Canım bence var gibi gözüküyor, yerinee olsam hemen kan verirdim :halay: sonucu bize de bildir he kesinleşincee

Ay benim de belirtiler var cinsel ilişki sırasında kasığıma batma oluyor falan bilemiyorum ya adetime daha 9 gün var 😔
Valla inş yaşadığınız psikolojik değil-dir canim, sende bende bunları hisseden diğer arkadaşlarda sağlıcakla gebe kalalim💞 elimde gevelik testi mevcut, ama daha o kadar erken ki, döllenme olsa bile rahme yerleşmesi 5-7 gün sürer, rahimde ici üretmek için de bi kaç gün geçer, işte en.erkrn adete 3 4 gün kala belli olur, sabredicez mecbur💜

Valla inş yaşadığınız psikolojik değil-dir canim, sende bende bunları hisseden diğer arkadaşlarda sağlıcakla gebe kalalim💞 elimde gevelik testi mevcut, ama daha o kadar erken ki, döllenme olsa bile rahme yerleşmesi 5-7 gün sürer, rahimde ici üretmek için de bi kaç gün geçer, işte en.erkrn adete 3 4 gün kala belli olur, sabredicez mecbur💜
Amin amiin 🥰 doğru söylüyorsun mecbur beklicez ama mutlaka yazalım olumlu olumsuz gebelik testimizi ya da adet olduk olmadık diye 😊

X