-
- Konu Sahibi lavinya5367
Hakkında hayırlısı olsunValla ben de kasık ağrısı devam ediyoryumurtlama gibi aynı bakalım nolcak 10 gün sonra görücem
Benim 10 gün bakalım nolcak hala devam ediyor batma orda sanki taş var gibi sol kasığımda ama alt karnım şiş gibi sanki içime çekemiyorum gaz mı yoksa
amiin canım hepimizinHakkında hayırlısı olsun
Ayy hadi insallah ben de görim iki çizgiIlk hissettigim adet sancisi surekli o yuzden test yapmadim çünkü adet olacağım diyordum. Ikinciside bas dönmesi. Sonrada test yaptim iki kipkirmizi cizgi.
Geç döllenme in adetle alakası yok kuzum herşey olabilirAy hadi insallah bende öyleyimdir acaba geç yumurtlama mı diye bile düşündümama öyle olunca geç yumurtlamada adette geç gelmesi lazım benimde hep düZenlidir ya bilemedim
Aa bilmiyordum canım 10 gün sabredip görücemGeç döllenme in adetle alakası yok kuzum herşey olabilir ❤❤
Herkeste farklı demekki bende bi kasık ağrısı var da ondan şüphelendimCanım ben çok erken ogrenmıstım pek bir belirtim yoktu sadece adete 10 gün kala ateşim çok yukseliyordu ve cok halsizlik yasıyordum :)
İlk hamileliğinde hiç bir belirti yoktu. Adetten 1 gün önce adet sancisi gibi sancım.oldu. birde önceki haftasında akıntım olmuştu. 4 gün arada oldu. Şimdi bat 8 Haziran. Adet sancısı gibi çok hafif hissediyorum. 2 kez akıntı oldu. Geçirmiştir olsan anlamıyorsun işte. Ben de bekliyorumGebelik belirtileriniz neydi? En erken ne zaman hissetmeye başladınız? Yumurtlama haftasından hemen sonra kasık ağrısı şişkinlik batma vs hissedip de hamile çıkan var mıı yardııım
Sürekli ağlıyordum herşeyeGebelik belirtileriniz neydi? En erken ne zaman hissetmeye başladınız? Yumurtlama haftasından hemen sonra kasık ağrısı şişkinlik batma vs hissedip de hamile çıkan var mıı yardııım
Aynı 10 aydır evliyim çok istiyorum inşallah, bata 6 gün var ve negatif çıktı hiç belirtim yok moralim çok bozuk6 ay kısa bir süre Allah'tan umit kesilmez inşallah hamilesindir canım. 5 gün kaldı adetime bende tekrar bir test yapmak istiyorum ama 8gun kala negatif çıkınca şimdi cesaret te edemiyorum ama belirtiler tam gaz devam bende 10 aydır istiyorum
hayırlısı olsun hakkımızda hiç anlaşılmıyor gerçektenİlk hamileliğinde hiç bir belirti yoktu. Adetten 1 gün önce adet sancisi gibi sancım.oldu. birde önceki haftasında akıntım olmuştu. 4 gün arada oldu. Şimdi bat 8 Haziran. Adet sancısı gibi çok hafif hissediyorum. 2 kez akıntı oldu. Geçirmiştir olsan anlamıyorsun işte. Ben de bekliyorum
Yumurtlamanızdan kaç gün sonra baslamıştı göğüs ağrısıGöğüs ağrısı... Tabi sonrasında kalmadı bişey.
Kasık ağrım var şuan adetime 10 gün kala belli eder mi ki kendini böyleSürekli ağlıyordum herşeye
Göğüslerim ağrıyordu deli gibi
Cinsel birliktelikte ağrım oluyordu ve iştahsızdım
Ev işi yapasım hiç gelmedi iyice halsizleştim
Gece gündüz istemsiz birden uyuyakalmaya başladım
Sürekli bir üşüyor bir yanıyorum
Şuan sağ kasığım ağrıyor deli gibi
Başım ağrıyor
Sürekli çişim geliyor
Adetten önce 6 gün test için erken sanırım canım ya adet gecikmesini bekle benceAynı 10 aydır evliyim çok istiyorum inşallah, bata 6 gün var ve negatif çıktı hiç belirtim yok moralim çok bozuk
Ben adete 3 gün kala öğrendim canım ovülasyon testi yaparken hep çift çizgi çıkıyordu. Normal gebelik testi yaptım orda da çıktı. Az daha bekle sende test yap. Hemen stres yapma. Yumurtan döllenmişse bile stres yapınca adetle atılıyormuş biliyor musun doktor söylemiştiKasık ağrım var şuan adetime 10 gün kala belli eder mi ki kendini böyleaçık beyaz akıntım var azar azar bide ilk bebeğim olucak insallah da bilemiyorum o yüzden
Ya canım ben çatlatma iğnesi yaptırmıştım. Fakat adet günüm gelmeden göğüslerim ağrımaya başladı. Bak iki kaybım var ama onlarda yaşamamıştım. Bunda yaşadım hatta üzerine yattığımda acıyordu.Yumurtlamanızdan kaç gün sonra baslamıştı göğüs ağrısı
Öyle miAdetten önce 6 gün test için erken sanırım canım ya adet gecikmesini bekle benceyani ben de beklicem gecikmeyi bata 10 gün var benm
Herkes öyle yazıyor canım çok okudum daÖyle mi