Gebeliğe Hazırlık İlk hissettiğiniz gebelik belirtileri neydi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ilk hissettigim adet sancisi surekli o yuzden test yapmadim çünkü adet olacağım diyordum. Ikinciside bas dönmesi. Sonrada test yaptim iki kipkirmizi cizgi.
Ayy hadi insallah ben de görim iki çizgi kasık ağrım var şmdilik beklemekten baska yapcak bisi yok 10 gün sonra bat

Gebelik belirtileriniz neydi? En erken ne zaman hissetmeye başladınız? Yumurtlama haftasından hemen sonra kasık ağrısı şişkinlik batma vs hissedip de hamile çıkan var mıı yardııım
İlk hamileliğinde hiç bir belirti yoktu. Adetten 1 gün önce adet sancisi gibi sancım.oldu. birde önceki haftasında akıntım olmuştu. 4 gün arada oldu. Şimdi bat 8 Haziran. Adet sancısı gibi çok hafif hissediyorum. 2 kez akıntı oldu. Geçirmiştir olsan anlamıyorsun işte. Ben de bekliyorum

Gebelik belirtileriniz neydi? En erken ne zaman hissetmeye başladınız? Yumurtlama haftasından hemen sonra kasık ağrısı şişkinlik batma vs hissedip de hamile çıkan var mıı yardııım
Sürekli ağlıyordum herşeye
Göğüslerim ağrıyordu deli gibi
Cinsel birliktelikte ağrım oluyordu ve iştahsızdım
Ev işi yapasım hiç gelmedi iyice halsizleştim
Gece gündüz istemsiz birden uyuyakalmaya başladım
Sürekli bir üşüyor bir yanıyorum
Şuan sağ kasığım ağrıyor deli gibi
Başım ağrıyor
Sürekli çişim geliyor

Aynı 10 aydır evliyim çok istiyorum inşallah, bata 6 gün var ve negatif çıktı hiç belirtim yok moralim çok bozuk

hayırlısı olsun hakkımızda hiç anlaşılmıyor gerçekten

Kasık ağrım var şuan adetime 10 gün kala belli eder mi ki kendini böyle açık beyaz akıntım var azar azar bide ilk bebeğim olucak insallah da bilemiyorum o yüzden

Kasık ağrım var şuan adetime 10 gün kala belli eder mi ki kendini böyle açık beyaz akıntım var azar azar bide ilk bebeğim olucak insallah da bilemiyorum o yüzden
Ben adete 3 gün kala öğrendim canım ovülasyon testi yaparken hep çift çizgi çıkıyordu. Normal gebelik testi yaptım orda da çıktı. Az daha bekle sende test yap. Hemen stres yapma. Yumurtan döllenmişse bile stres yapınca adetle atılıyormuş biliyor musun doktor söylemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…