- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.331
- 36
-
- Konu Sahibi lavinya5367
köpük seklinde akıntı,mide bulantisiGebelik belirtileriniz neydi? En erken ne zaman hissetmeye başladınız? Yumurtlama haftasından hemen sonra kasık ağrısı şişkinlik batma vs hissedip de hamile çıkan var mıı yardııım
Cinsel isteksizlikGebelik belirtileriniz neydi? En erken ne zaman hissetmeye başladınız? Yumurtlama haftasından hemen sonra kasık ağrısı şişkinlik batma vs hissedip de hamile çıkan var mıı yardııım
Ben doğurdum canımCok garip bir durum herkesin vucudu farklı sinyal veriyor ☺ İnsallah bebektir bendeki sinal de
Aynı durumdayız canım. Kaç yaşındasın?Ağustosta 2 senelik evli olucaz canım ilk denememiiizve evet ilk bebiş
Yaa inşallah bugün test sipariş etcem bakalm internetten sabrediyim diyorum da dayanmak ne mümkün içim içimi yiyo. Evde temizlik bile yapmıyorum inanki eşime yaptırıyorum ya bebek varsa diyeTest vs yaparsan kafan karışırsa buraya at kuzum insallah çift çizgi görürüz tüüüm anne aday adayları
Benim öyle oldu yumurtlama ağrısınida ilk defa gördüm sonra hamile kalmışım zaten. Bi adetimin ikinci günü kesildi agrim sonra belim falan ağrıdı ama kesilince anladim olmayacagimiAdetime daha 10 gün var, tahmini yumurtlamadan sonraki 4-5. Günüm bu kadar erkenden oluyor mu ki belirti kasık ağrısı yani
Adetinden kaç gün önceydi bu batma hissi peki canım bende de var da adetime daha 10 gün var erken diye düşünüyorumBatma vardı bende sanırım. O zaman şüphelenip test yapmıştım.
Adeti beklicem ben gelmezse hemen alırımmYaa inşallah bugün test sipariş etcem bakalm internetten sabrediyim diyorum da dayanmak ne mümkün içim içimi yiyo. Evde temizlik bile yapmıyorum inanki eşime yaptırıyorum ya bebek varsa diyeins müjdeyi veririz kuzum
Ay hadi insallah bende öyleyimdir acaba geç yumurtlama mı diye bile düşündümBenim öyle oldu yumurtlama ağrısınida ilk defa gördüm sonra hamile kalmışım zaten. Bi adetimin ikinci günü kesildi agrim sonra belim falan ağrıdı ama kesilince anladim olmayacagimi
Yok bendeki sinyal insallah bebektir diyorumBen doğurdum canım
23 yaşındaym kuzum. Kimisinde hiç belirti olmuyor yine de olumsuz düşünmeAynı durumdayız canım. Kaç yaşındasın?
Bana geç yumurtlama dedi bu arada doktorAy hadi insallah bende öyleyimdir acaba geç yumurtlama mı diye bile düşündümama öyle olunca geç yumurtlamada adette geç gelmesi lazım benimde hep düZenlidir ya bilemedim
1 hafta vardı adetimeAdetinden kaç gün önceydi bu batma hissi peki canım bende de var da adetime daha 10 gün var erken diye düşünüyorum
Tamam canım yazarım ben zaten dayanamam23 yaşındaym kuzum. Kimisinde hiç belirti olmuyor yine de olumsuz düşünmehayırlısı olsun ya napalım bir sonraki ay deneriz olmazsa ama kesinlikle sonucu yazalım birbirimize regl olursak ya daa test yaparsak merak ederimm sen kaç yaşındasın ?
Valla ben de kasık ağrısı devam ediyorBana geç yumurtlama dedi bu arada doktor
AnlastııkTamam canım yazarım ben zaten dayanamam27 yaşındayım
Benim 10 gün bakalım nolcak hala devam ediyor batma orda sanki taş var gibi sol kasığımda ama alt karnım şiş gibi sanki içime çekemiyorum gaz mı yoksa1 hafta vardı adetime
He canım pardonYok bendeki sinyal insallah bebektir diyorumUzuuun sağlıklı basarılı ömrü olsun insallah canım ❤