Gebeliğe Hazırlık İlk hissettiğiniz gebelik belirtileri neydi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizde yumurtlamayı değerlendirdik şu an reglime 8 gün var. Henüz çok bir belirtim yok. Oysaki bu aydan ümitliydim. Dün ara ara karın ağrım oldu regl olacak gibi bir de iştah artışı var. Yine de ümidim yavaş yavaş azalıyor gibi

Test vs yaparsan kafan karışırsa buraya at kuzum insallah çift çizgi görürüz tüüüm anne aday adayları 😂
Yaa inşallah bugün test sipariş etcem bakalm internetten sabrediyim diyorum da dayanmak ne mümkün içim içimi yiyo. Evde temizlik bile yapmıyorum inanki eşime yaptırıyorum ya bebek varsa diye 😂😂 ins müjdeyi veririz kuzum 🥰

Adetime daha 10 gün var, tahmini yumurtlamadan sonraki 4-5. Günüm bu kadar erkenden oluyor mu ki belirti kasık ağrısı yani
Benim öyle oldu yumurtlama ağrısınida ilk defa gördüm sonra hamile kalmışım zaten. Bi adetimin ikinci günü kesildi agrim sonra belim falan ağrıdı ama kesilince anladim olmayacagimi

Yaa inşallah bugün test sipariş etcem bakalm internetten sabrediyim diyorum da dayanmak ne mümkün içim içimi yiyo. Evde temizlik bile yapmıyorum inanki eşime yaptırıyorum ya bebek varsa diye 😂😂 ins müjdeyi veririz kuzum 🥰
Adeti beklicem ben gelmezse hemen alırımm😂 insallah kuzum aynen sporu vs bıraktım ben de evde yürüyüş yapıyorum sadece dikkat etmek lazım nolur nolmaz 😍

Benim öyle oldu yumurtlama ağrısınida ilk defa gördüm sonra hamile kalmışım zaten. Bi adetimin ikinci günü kesildi agrim sonra belim falan ağrıdı ama kesilince anladim olmayacagimi
Ay hadi insallah bende öyleyimdir acaba geç yumurtlama mı diye bile düşündüm🙄 ama öyle olunca geç yumurtlamada adette geç gelmesi lazım benimde hep düZenlidir ya bilemedim

Aynı durumdayız canım. Kaç yaşındasın?
23 yaşındaym kuzum. Kimisinde hiç belirti olmuyor yine de olumsuz düşünme 🥰 hayırlısı olsun ya napalım bir sonraki ay deneriz olmazsa ama kesinlikle sonucu yazalım birbirimize regl olursak ya daa test yaparsak merak ederimm :KK48: sen kaç yaşındasın ?

Ilk hissettigim adet sancisi surekli o yuzden test yapmadim çünkü adet olacağım diyordum. Ikinciside bas dönmesi. Sonrada test yaptim iki kipkirmizi cizgi.

23 yaşındaym kuzum. Kimisinde hiç belirti olmuyor yine de olumsuz düşünme 🥰 hayırlısı olsun ya napalım bir sonraki ay deneriz olmazsa ama kesinlikle sonucu yazalım birbirimize regl olursak ya daa test yaparsak merak ederimm :KK48: sen kaç yaşındasın ?
Tamam canım yazarım ben zaten dayanamam :KK73: 27 yaşındayım

X