- 12 Mayıs 2020
- 476
- 1.004
- Konu Sahibi lavinya5367
Ağustosta 2 senelik evli olucaz canım ilk denememiiiz ve evet ilk bebiş
İnşallaaahh nasip olur canım
Benim 3. Ay olucak isteyeli.
Hayırla sağlıkla gelsinler inşallaahh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağustosta 2 senelik evli olucaz canım ilk denememiiiz ve evet ilk bebiş
İnsallllaaahhhİnsallaahhh
İnsallaahh tek duam hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin Allahım tüm isteyen herkeseİnşallaaahh nasip olur canım
Benim 3. Ay olucak isteyeli.
Hayırla sağlıkla gelsinler inşallaahh
umarım. cok istiyorum. ama o kadar ümidim yok ki... kaç gününn var regle ve gögüslerinde sancı var mıSonunda buldum yorumuuu
Aynen benimde vajinamda enteresan sekilde bi sancımsı rahatsızlık var.
Hiç biyerde görmemiştim bu belirtiyi ya. Umarım hamişlik belirtisidir kuzum inşallah yavrularımız bizledir
aynı sorunBilmiyorum ki hiç bebeğim yok yeni evliyim
Umudunu kesme canım inşallah bizde çift çizgileri görücezumarım. cok istiyorum. ama o kadar ümidim yok ki... kaç gününn var regle ve gögüslerinde sancı var mı
geri sayımı beraber yapalım o zaman :)Umudunu kesme canım inşallah bizde çift çizgileri görücez
Reglime tam 7 gün var, 11 haziranda bekliyorum.
Göğüslerim durduk yere acımıyor dokunca veya sütyensiz yürünce üzerine yatınca falan ağrıyor. Sanırım çok hassaslaşmadılar.
O yüzden bende pek ümitlenmek istemiyorum sonra hayal kırıklıgı olmasın diye ama bilmiyorum
Hislerimin tercümanısınBekleyince zaman da gecmiyorr bı mercimek tanesi kadar mucize sen nelere kadirsin
Seninde mi 1 hafta vaaarrgeri sayımı beraber yapalım o zaman :)
evet 7 gün kaldı. 11 haziran bende..Seninde mi 1 hafta vaaarr
hadi bismillahevet 7 gün kaldı. 11 haziran bende..
Hayırlısı inşallahBen de yumurtlamadan beri bitmeyen bir kasık ağrısı var da hayırlısı ya insallah bebektir daha adetime 10 gün var bakalım regl gelmezse anca öyle test yapıcam
Hamilelik sonrası akıntı oluyomuş ama psikolojik değildir insallah bendekiaynı sorun
Gerçekten öyle yaa aklımdan kalbimden çıkaramıyorum bazen kafam dağılıyo da o da en fazla 1 saat sonra yine aklımdaBekleyince zaman da gecmiyorr bı mercimek tanesi kadar mucize sen nelere kadirsin ❤
Test vs yaparsan kafan karışırsa buraya at kuzum insallah çift çizgi görürüz tüüüm anne aday adaylarıİlk bat bende ozaman 9haziran
umarım olmayız.. adete 3 gün kala erken test yapmayı düşünüyorum kendimi tutabilirsem tabi . asla adet gecikmesini bekleyemem.hadi bismillah
Umarım ikimizde adet olmayızzzz inşallahhhh
Erken testler yapmayı düşünüyormusum, yoksa adet gecikmesini mi bekliceksiin
Tamamm bekliyorum güzel haberleriniumarım olmayız.. adete 3 gün kala erken test yapmayı düşünüyorum kendimi tutabilirsem tabi . asla adet gecikmesini bekleyemem.
Batma vardı bende sanırım. O zaman şüphelenip test yapmıştım.Gebelik belirtileriniz neydi? En erken ne zaman hissetmeye başladınız? Yumurtlama haftasından hemen sonra kasık ağrısı şişkinlik batma vs hissedip de hamile çıkan var mıı yardııım