- 5 Ocak 2020
- 169
- 106
-
- Konu Sahibi lavinya5367
Bende bu ay bekliyorum ins. Yumurtlama gününden bir hafta sonra başlayan göğüs hassasiyeti ve kasık ağrıları baş dönmesi var şuan adetime 6 gün kaldı hala bekliyorum adete 8gun kala erken gebelik testi yaptım ama negatif cikti. Ben normalde adetten bir hafta önce başlardı göğüs ağrısı bir iki gün sürer ve geçerdi bu ay çok farklı umarım mujdeli haberi almak isteyen herkese nasip olurGebelik belirtileriniz neydi? En erken ne zaman hissetmeye başladınız? Yumurtlama haftasından hemen sonra kasık ağrısı şişkinlik batma vs hissedip de hamile çıkan var mıı yardııım
Canım insallah hamişizdir bende de aşırı bir ayak üşümesi, halsizlik uyku hali ama ayırt edemiyorum ve sabah kokuya uyandım mesela eşim duş almış duş jeli kokusuna , koku hassasiyeti basladı bilmiyorum okuduklarımızdan mıdır nedir ama daha adetime 10 gün var ya bu kadar erken başlıyor mudur bilmiyorumBende bu ay bekliyorum ins. Yumurtlama gününden bir hafta sonra başlayan göğüs hassasiyeti ve kasık ağrıları baş dönmesi var şuan adetime 6 gün kaldı hala bekliyorum adete 8gun kala erken gebelik testi yaptım ama negatif cikti. Ben normalde adetten bir hafta önce başlardı göğüs ağrısı bir iki gün sürer ve geçerdi bu ay çok farklı umarım mujdeli haberi almak isteyen herkese nasip olur
Benimde 14 gün falan önce başladı hala devam ediyor bakalımCanım insallah hamişizdir bende de aşırı bir ayak üşümesi, halsizlik uyku hali ama ayırt edemiyorum ve sabah kokuya uyandım mesela eşim duş almış duş jeli kokusuna , koku hassasiyeti basladı bilmiyorum okuduklarımızdan mıdır nedir ama daha adetime 10 gün var ya bu kadar erken başlıyor mudur bilmiyorum
Mutlaka yazalım birbirimizeBenimde 14 gün falan önce başladı hala devam ediyor bakalımsabırsızlıkla bekliycez canım
Yazalım canim. Durumlar nasıl varmı bı gelişmeMutlaka yazalım birbirimize
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah darısı bizeBelimde değişik iğne batması gibi bir acı olmuştu. Her adette belim ağrır ama ağrı değil değişik anlık batma idi.
6 ay kısa bir süre Allah'tan umit kesilmez inşallah hamilesindir canım. 5 gün kaldı adetime bende tekrar bir test yapmak istiyorum ama 8gun kala negatif çıkınca şimdi cesaret te edemiyorum ama belirtiler tam gaz devam bende 10 aydır istiyorumbenimde adetime 7 gün var. diğer aylardan farklı olarak gögüslerimde cok agrı var. beni zorluyor. ayrıca vajinadada sancı var. belki psikolik belki de üşüttüm. 6 aydır istiyoruz olan bir şey yok. o yüzden ümidim de yok.
6 ay kısa bir süre Allah'tan umit kesilmez inşallah hamilesindir canım. 5 gün kaldı adetime bende tekrar bir test yapmak istiyorum ama 8gun kala negatif çıkınca şimdi cesaret te edemiyorum ama belirtiler tam gaz devam bende 10 aydır istiyorum
Belirtilerin varmı canımKızlar bende dün erken gebelik testi yaptım sonuc hüsran adetime bır hafta var erkenmı acaba
Off benim elimde test olsa şimdye 10 kere yapmıştım nasıl dayandin ,inşallah. sende umarım. bence test yapma günün gelmeden. ben zor tutuyorum yapmamak için. hatta cantamda bir tane erken gebelik testi var. ama biliyorum yapmak için cok erken. beklemey calış. üzülen biz oluyoruz
Gelişmeleri haber verelim bu süreçte16 mayısta erken adet oldum canım ama kahverengi leke seklınde 4 gün anca surmustur az az adet gibi deıldı o gün doktora gittim kan verdım negatıf ama bi hafta sonra gel dedı gittim dedi klomenden dolayı kist olusmus 3cm ama ilac fln vermedi dedi adetim gevıkınce tekrar kan ver bu ay dedi öle geldim ama mide yanmasi sabahları hafif bulanti gogüslerde şişlik bas agrısı uyku halı ama uyuyamama akıntı sureklı ama dün iki kere afedersiniz kaygan akıntı geldı
Sol kasığımda ağrı var ve akıntım geliyor ama ümitlenmekte istemiyorum daha 10 gün var adeteYazalım canim. Durumlar nasıl varmı bı gelişme
Herkesin değişik valla benim tek taraflı kasık ağrım var ama görücez daha adetime de 9 10 gün var amaBelimde değişik iğne batması gibi bir acı olmuştu. Her adette belim ağrır ama ağrı değil değişik anlık batma idi.
Allahtan ümit kesilmez kuzucum az kalmış haber ver bize de test yaptıktan sonraaabenimde adetime 7 gün var. diğer aylardan farklı olarak gögüslerimde cok agrı var. beni zorluyor. ayrıca vajinadada sancı var. belki psikolik belki de üşüttüm. 6 aydır istiyoruz olan bir şey yok. o yüzden ümidim de yok.
Ay bende de sabah ayağa kalkınca koca bir danla açık beyaz akıntı ve sol kasık ağrısı yumurtlamam da geçti bilmiyorum insallahhh bebiştirGelişmeleri haber verelim bu süreçtebende akıntı bugün geldi sadece yumurtlama döneminden sonra olmammisti hic