Gebeliğe Hazırlık İlk hissettiğiniz gebelik belirtileri neydi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sonunda buldum yorumuuu
Aynen benimde vajinamda enteresan sekilde bi sancımsı rahatsızlık var.
Hiç biyerde görmemiştim bu belirtiyi ya. Umarım hamişlik belirtisidir kuzum inşallah yavrularımız bizledir

Yumurtlamadan itibaren adet ağrısına çok benzer karın ağrısı bi kaç gün sonra idrar kokusu ve göğüs sızlaması
Ben de yumurtlamadan beri bitmeyen bir kasık ağrısı var da hayırlısı ya insallah bebektir daha adetime 10 gün var bakalım regl gelmezse anca öyle test yapıcam

Ben de yumurtlamadan beri bitmeyen bir kasık ağrısı var da hayırlısı ya insallah bebektir daha adetime 10 gün var bakalım regl gelmezse anca öyle test yapıcam
İnşallah
Baya varmış kuzum allah sabır versin benimde çok var 7 gün.
Aşırımı ağrın yoksa hafifmi canım.?

İnşallah
Baya varmış kuzum allah sabır versin benimde çok var 7 gün.
Aşırımı ağrın yoksa hafifmi canım.?
Yok canım ya aşırı değil mesela afedersin tuvalet yaparken hapşururken yada oturunca falan biraz batma tarzı oluyor hani yumurtlama sancısı olur ya ara ara o tarz bişey ayy haber ver bana regl gelcek mi bakalım test için reglyi beklemek en güzeli gecikme olursa yapmak mantıklı

Aynen canım ya. Cok sabirsiziz cokkk
Benimde o tarz hafif agrilarim var ama asiri degil. Yumurtlama oldugundan beri gögüslerim aciyor ama herkesin dedigi gibi asiri hassas degil mesela sütyen olmadsn yürürken falan yada üstüne yatinca falan agriyor. Oda yumurtlamadanmi oldu bilmiyorum ama halen gecmedi bakalim
Erken testler yapmak istemiyorum umutlanmamak icin ama cok sabirsizlaniyorum.
Regl en az 1 hafta gecse kesinlesirdide sonuc sabir lazim

Kız benim göğüs hassasiyetim sıfır herkeste aynı olmuyo ya baksana belirtilere herkeste farklı moralımızı bozmayalım şey bide benim adetim asla gecikmez 1 gün bile tam zamanında gelirdi o yüzden ben max 2 gün beklerim hemen alır yaparım

Aynen ya kimide gram bisey hissetmiyor kuzum.
Yaa öyle demee.. nazar degmesin canimm
12 yasimdan beri adet olan biri olarak ömrümde ilk kez gecen ay gecikme yasadim hemde 4 gün. 373738282827 tane test yaptim 1 tanesi hafif silikti beni yaniltti cok umutlandim ondan sonrakiler hep negatifti. Ben öyle hayal kirikligina ugradim ki anlatamam. Vücudumu iyi taniyorum sanardim ama hic öyle olmadi adet gecikmesiyle bi sürü belirtide yasadim..
Cok istedigimden pskolojikmi öyle oldu yoksa hava degisimi stressmi hic bi fikrim yok ama velhasil ömrümde ilk kez geciktim

Bu ay bir sürpriz olup ben de gecikebilirim çünkü bebek olayından dolayı aklım karnımda düşünmemeye çalışıyorum ama bilirsin işte bazen aklımdan çıkıyor hemen kasık ağrım oluyor tekrar hatırlıyorum bu ay ben de gecikirsem 283628 test yapabilirim yaş kaç acaba senin ?? Ben 23

Bende 23 e cok az kaldii canim ayni yastayiz.
Ilk bebeginmi olucak? Bide kac aydir istiyosun

Bilmezmiyimmm bilmezmiyim. Rüyalarima girer oldu ya. Çalışmama rağmen kafamı dağıtacak bişeyler bulamadım ya hep aklımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…