• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Gece Korkusu

kizlar bisey sorucam hep merak etmisimdir. kadinlarda orgazm nasil oluyor...hani erkekler anlamiyormus eslerinin orgazm olup olmadiklarini...hatta kadinlar esleri üzülmesin diye sahte orgazm yapiyorlarmis....iyide kadin da belirli bi sivi akitmiyor mu o cok geldigi zaman orgazm belirtisi olmuyor mu?

Bu konuları kendinize dert edinmeden önce araştırın ve bol bol okuyun. Tabiki bilimsel şeylerden bahsediyorum. Kulaktan dolma yada cahil insanlar tarafından geyik olsun diye yazılmış şeyleri söylemiyorum.

amannn bir kere cinsellik bir ihtiyaçtır... korkuyorummm diyen tüm kadınlar sonra deli gibi istiyorlar bunu... ne yanii sevdiğin insanla birlikte olmak kadar güzel birşey olabilir mi... ilk gece olacak diye birşey yok.. adam öküz gibi saldırmazsa....ahh ben o günün hayalini kuruyorum bazen :) eşimle romantik bir gece:) :jeyyar:

İlk gece korkum çok fazlaydı,korktuğum da başıma geldi.Aylarca bu korkudan dolayı birlikte olamadık.Vajinusmus tedavisi gördüm.Aslında herşey insanın kendi içinde.Bunlara hiç gerek yokmuş ama insan o zaman bilemiyor işte.İstemsiz kasılıyorsun.Tavsiyem kızlar, rahat olun ;)

İlk gece korkum çok fazlaydı,korktuğum da başıma geldi.Aylarca bu korkudan dolayı birlikte olamadık.Vajinusmus tedavisi gördüm.Aslında herşey insanın kendi içinde.Bunlara hiç gerek yokmuş ama insan o zaman bilemiyor işte.İstemsiz kasılıyorsun.Tavsiyem kızlar, rahat olun ;)
sagol cnm tavsiyen icin sorunun hallolmasina da sevindim..

amannn ya neden korkuyosunuz kızlar bişey olmuyorrrr görende sizi hiç tanımadığınız sevmediğiniz bir adamın koynuna sokuyorlar sanıcak :umursamaz: açık açık söylüyorum işte ön sevişme olmazsa olmaz.... zaten sevdiğin insanla birlikte olucaksın ohooooooooo o gece gelsin sıcaklığını bir hissedin gerisi kendiliğinden geliyor zaten büyülü gibi opuyorumnanaktan zemuszemus

Korkmayınnnnn korkacak hiiiççbişey yokkkk

amannn ya neden korkuyosunuz kızlar bişey olmuyorrrr görende sizi hiç tanımadığınız sevmediğiniz bir adamın koynuna sokuyorlar sanıcak :umursamaz: açık açık söylüyorum işte ön sevişme olmazsa olmaz.... zaten sevdiğin insanla birlikte olucaksın ohooooooooo o gece gelsin sıcaklığını bir hissedin gerisi kendiliğinden geliyor zaten büyülü gibi opuyorumnanaktan zemuszemus

Korkmayınnnnn korkacak hiiiççbişey yokkkk

profil resmindeki siz misiniz :D
korkmuosunuz belli o öpusen resim sizseniz eger :)))))))))))))

profil resmindeki siz misiniz :D
korkmuosunuz belli o öpusen resim sizseniz eger :)))))))))))))

evet canım benim resimdeki :1: öperim valla ohh benim değilmi kim karışır bidaha öperim Şeniz kaydirigubbakcemile3 ya ben bu konularda nasıl desem içimden geliyor zilliyim biraz aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

kizlar bisey sorucam hep merak etmisimdir. kadinlarda orgazm nasil oluyor...hani erkekler anlamiyormus eslerinin orgazm olup olmadiklarini...hatta kadinlar esleri üzülmesin diye sahte orgazm yapiyorlarmis....iyide kadin da belirli bi sivi akitmiyor mu o cok geldigi zaman orgazm belirtisi olmuyor mu?

Orgazm, uzun süreli cinsel uyarı sonucunda kişiye zevk veren fiziki ve pisikolojik mutluluk diyelim :) Orgazm cinsel ilişkinin zirve noktasıda denilebilir daha üstü yoktur :) Genelde belirtileri erkeklerde boşalma, her iki taraftada kalp atışlarının hızlanması nefes alıp vermede artış istemsiz vücutta kasılmalar, titremeler gibidir.. Orgazm 10 ile 20 saniye arası kadar sürer. Genelde kadınlar erkeklerden daha geç orgazm olurmuş, buda erkeklerin erken boşalmadan neden bu kadar korktuğunu anlatıyor.. işin ucunda eşini tatmin edememek var.. neyse uzatmayalım :1: Son olarak kadınlar iyi uyarılırsa erkeklerden daha şiddetli orgazmlar yaşayabiliyorlar.. saygılar buyrunnnnnnnnn

Back