• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Gece Korkusu

ayy benide çok korkutmuşlardı
yok acıyacak kanıyacak ertesigün millet içine çıkıp oturamayacaksın falan
rahat olduktan sonra bişey olmuyor bekar arkaraşlarım
sadece rahat olun yeter karşıdaki insan da bişeylerin bilincindeyse sizi anlayışla karşılar zaten inanın abartıldığı gibi değil...:kedi:

benim yaşadığım şöyle bir şeydi:1: hani insan kabız olurda bir zorlanma hissederya öyle birşeydi sadece bir zorlanma idi hepsi bu :kedi: acı filan hiç hissetmedim bende mi gariplik var yoksa :1:

benim yaşadığım şöyle bir şeydi:1: hani insan kabız olurda bir zorlanma hissederya öyle birşeydi sadece bir zorlanma idi hepsi bu :kedi: acı filan hiç hissetmedim bende mi gariplik var yoksa :1:

:roflol::roflol:delikafaduldenhay seni ya tanımlamaya bak hihihihisırnaşık şey

:roflol::roflol:delikafaduldenhay seni ya tanımlamaya bak hihihihisırnaşık şey

işte bu yüzden tanımlamadım :roflol: ama gerçekten öyle bir şey bir zorlanma yani ..panik yapar stres yaparsanız bu zorlanma acıya dönüşüyor hepsi bu ...yoksa hafif bir zorlanmadan sonra kırmızıyı görebilirsiniz ve olay biter :roflol:

kimi manyaklarda ayyy acıdan çarşaflar yırtıldı demezmi..acıdı macıdı amao abuk subuk konuşanların şimdi hepsi bayıla bayıla yapıyor..ay sonuçta kimse ölmez ya iç kanamadan...

madem carsaflar yırtılyo acıdan ne demeye yapıp yapıp haltlarını testere fılm sahnesınden alıntı gıbı anlatıyolar cahıllık ya baska hıc bısi değil :mymeka:

söylentilere kulak asılmadıkdan sonra bence bir zorlugu acısı yok.
ohaoldumsmileone ya çarşaf yırtılması falan.yasakkelime.
Orası tahta arasımıda gevşeme acılma olmasın.
Yada giren Matkapmıki delsin geçsin:roflol:kaydirigubbakcemile3

kızlar korkmayın ya yok öyle acı falan. benim hiç acımamıştı.. hemde ilişki bittikten 15 dakika falan sonra çok hafif pembe bir leke geldi .. hepsi bu yani.. yok öyle 1 hafta oturamamak falan. yok çok acımışmış.. yok kan revan olmuşmuş... inanmayın böyle şeylere.. tecvüzmü bu ki...
sadece rahat olun yeter.. bende o güne kadar çok korkmuştum. kulaktan dolma şeylere fazla inandım sanırım. ama sonradan çok güldüm bundan mı korkmuşum diye...

hic korkuya gerek yok.düsünsenize sevdiginiz insanla oluyorsunuz ne güzel bisey.ha daha birbirlerini görmeden evlenenlerin cani illaki aciyordur kasiyor lardir kendilerini.cünki hem utanma durumu var hemde rahat degilsin.tanimadigin bi insanin esi oluyorsun.buda garip gelyior bana ama kismet iste.sevdiginle olduktan sonra sen sevgiline birak kendini ne oldugunu bile cok anlamassin.relax kizlar hehehe.

canımın içi öyle herkesin bir olmaz yok korkun yok korkmayın diye bir şey yok kişiden kişiye değşir.şuan bekar yazıyor ama boşandım eşimde ve benim 2 ay olamamıştı.yara olmuştu çok dardı gerçekten de dedikleri gibi oturamadım.resmen ağlaya ağlaya yaptık.bu kişiden kişiye değişir.ama arkadaşlarımın çocğunun çok kolay olmuş.benim çok dardı eşimle her ilişkide çok zor açılırdı sanki yeni yapıyormuş gibi.

kiminin canı çok yanıyor kiminin yanmıyor.benim çok yanmıştı ama dayanılmayacak bir acı değildi,ama bazı arkadaşlarımın hiç yanmamış,farketmemişler bile.kişinin anatomisine göre değişiyor.acısa da bunun size zarar veren birşey olmadığını bildiğiniz ve partnerinizi istediğiniz için öyle anlatıldığı gibi kabus gibi fln olduğunu düşünmüyorum kesinlikle
,re

bir sene önce yazmışım cevap aslında
ama şunu eklemek istedim
eğer karşınızdaki sizi sevmeyen,görücü usulu öylesine evlenen biriyse tek amacı da bu işi yapmaksa,sizi düşünmezse evet canınız çok da acır
ama karşınızda sizi seven değer veren biriyle acısa bile kontrol sizin elinizde olduğundan
isteyince durur isteyince devam edersiniz
dediğim gibi kimi arkadaşım acı hissetmemiş kesinlikle
kiminde pembe sıvı gelmiş sadece
bende kan gelmiştiregl kanı kıvamında 5-10dak kan geldi öyle aşırı da değil
ama 1 hafta azar azar kanayan da tanıyorum
ilk günden alışanı da biliyorum
1 yıl ilşkinin başında biraz canı yanıp sonra normale döneni de
kişiden kişiye çok değişken

ben 4 yillik evliyim.benim o günümki gibi bi dar yapiya sahip.ve suan bi cocugum var.hala ilk günümki gibi.ama dedigim gibi is sevgiye gelince o darlik vs.2 saniyeden sonra rahatliyor.tabi herkezin ki ayni degil.benim dogumdan sonra zorluk cektim odaha ayri bi aciymis heheh.

pardon az önce yanlışlıkla cevapla butonunna bastım gülmekten kendimi alamıyorumda. benim bir arkadaşım var manyak dercede takmış bu kızlık olayına. yakında evleniyor geliyor soruyor acıyormu ne kadar kanıyor ne kadar zamanda duruyor kanama
yok ped gerekirmi....falan falan.
bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.işte anlatıyorum acımıyor. olsa olsa az bi sızı az bir kaç damla kan gelir gelirse falan...
geçen akşam bu beni aradı eşim şehirdışındaydı gelebilirmiyim diye.bende buyur gel dedim geldi..bu bizim meraklı internetten nereden bulduysa bir kızlık bozma filmi bulmuşohaoldumsmilekaydirigubbakcemile3
neyse cd ye kopyalamış geldi bilgisayarı açabilrmiyim dedi tabi dedim bu sırada gene muhabbet zar acı kan çevresinde dönmeye başladı.ama sana bi şey gösterecem dedi cd yi taktı... annaaaa o da ne böyle bir film kız nerde buldun manyak dedim...sempatiksalakcinni
neyse filmdeki kıza adam ilk kez şeyini şapıyor anlarsınız ve çekiyor adamınki kıpkırmızı kan kız kendini kaçırıyor avaz avaz bağırıyor falan...
neyse bana demezmi "eee hani acımıyordu"
kızım dedim bu film tamamen yalan.kan bu renk değil ve ve ilk şey yapışta bu kadar kanamaz .bu film kız tamamen rol icabı bağırıyor dedim...
bir kaç dk. sonra filmdeki kız çekyattan kalktı altı komple kan sanki kızın kızlığı bozulmamış kürtaj yapmışlar.dedim allah sana akıl fikir versin bukadar takarsan ister istemez kendini kasacaksın ve bu kızdan daha beter bağıracaksın dedim.öyle mi diyorsun dedi.evet aynen öyle dedim. sen akışına bırak biraz da kaydırıcı jel yardımıyla olup biter anlamazsın bile dedim....

Kıslar ilk olacağının heyecanı sanırım korku olarak adlandırmıyorum ama düşündükçe karnımda ağrı giriyor akannehir
Yakında bir arkadaşım evlendi..Dediği sadece şu ilk gece fazla birşey yaşanmamalı..Yani tam bir birleşme 3. günü felan olmuş ve hiçbir acı hissetmemiş..Demişki bu muydu beni korkutan:hooray: Sakin olalım partnerimizden bize karşı biraz sabırlı olmasını isteyelimmmkaydirigubbakcemile3 Sonrası kolay geleee

Back