- Konu Sahibi haticeustaoglu
Ben de korkuyorum.Ama korkunun ecele faydası yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne korkutması ya gayet korkulacak birşey olmadığını yazdıklarımla belirttim sizin anlama kapasitesiniz zayıf galiba öncelikle allah sana akıl fikir versin. saçma şeyler değil ben yaşadıklarımı söylüyorum benim kanamam 3 gün sürdü sen kimin ne kadar kanaması olacak nerden biliyorsun . büyüklerimden duyduğum şey sadece bele masaj yapılması iyi olurmuş diye kesin yapmazsan sakat olunur diye birşey söylemedim farkkettiyseniz bana eşim yaptı ve kendimi çok rahat hissettim.size eşiniz yapmadı diye kıskanmayın lütfen
ne demişler ne demişler bele masaj yapılmazsa sakat mı olunurmuş bana niye bişey olmadı ayy hiç gülüceğim yoktu valla ben çok şey okudum yok kızlık bozulduğu zaman kan duvara kadar gidiyomuş yok çok acıyomuş yok çok kanama oluyomuş bilmem ne hiç bişey olmuyo kendini sıkmazsan çok az bi acı hissediyosun ve 2-3 damla kan geliyo başka hiç bişey olmuyo
ne korkutması ya gayet korkulacak birşey olmadığını yazdıklarımla belirttim sizin anlama kapasitesiniz zayıf galiba öncelikle allah sana akıl fikir versin. saçma şeyler değil ben yaşadıklarımı söylüyorum benim kanamam 3 gün sürdü sen kimin ne kadar kanaması olacak nerden biliyorsun . büyüklerimden duyduğum şey sadece bele masaj yapılması iyi olurmuş diye kesin yapmazsan sakat olunur diye birşey söylemedim farkkettiyseniz bana eşim yaptı ve kendimi çok rahat hissettim.size eşiniz yapmadı diye kıskanmayın lütfen
adet dönemine çok yakınsa tetikleye biliyormuş ve adet olanlar buna günlerce kanama oluyo diyorlar
bide kan duvara fışkırıyomuş tavana fışkırıyomuş ya nasıl oluyo acaba o hortum mu varmış
ay kızlar ne saçma şeyler yazılmış ya kızlar korkmayın hiçbişicik olmuyo olsa bizden önceki annelerimize ninelerimize falan olurdu dimi ya büyütmeyin gözünüzde oh sevdiğiniz adamla birlikte olacaksınız korkusuz kimse karışmadan rahatça ne güzel yahu
Beni evlikten sogutan bir etken bu suanda erkek arkadasım var ileriye donuk bi birlikteligimiz var benimle evlenmek ıstıyor bende ıstıyorum ama ılk geceden cok korkuyorumsenağlama bana bı yol gosterın bu arada 20 yasındayım