• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Gece Korkusu

ya benim canım çok acıdı ya :( bide çok sıktım kendimi ondan oldu sanırım..
3 kere çok kanamam oldu :(
o iş olurken nerdeyse ağlıcaktım yani :( otel odalarınla ne çığlıklar attım yaa :))
hala daha acım oluyo :( anestol diye bi krem aldım onuda burdan okumuştum zaten o biraz iyi geldi :)

Kendini kastiysan gevseyim kendini rahat birakmazsan be guzelim olacagi o, hadi neyse oldu bitti masallah, bi daha acisiz zevkli gunler seninle olsun insallah. Tebrikler

Kendini kastiysan gevseyim kendini rahat birakmazsan be guzelim olacagi o, hadi neyse oldu bitti masallah, bi daha acisiz zevkli gunler seninle olsun insallah. Tebrikler

off ya valla sorma neden o kadar korktum bende anlamadım :) nasıl kaçıyorum eşimden anlatamam valla tam komedilik oldu :)
teşekkürlerr

Ah sen beni sor, bende korktum ilk gece cok fenaydi yani, ondan burda yardim bekleyenlere soyluyorum soyledim, soyleyecegim, kendilerini kasmasinlar, korkmasinlar diye, benim yasadiklarimda, yasamissin sende gecmis olsun .acicak korkulcak bi sey degil aslinda iste .

kendini kasmamakla alakalı tabide, bide herkesin acısı başka oluyomuş ya, benim çok fenaydı ya :) hala daha korkuyorum valla :)
bide sırtımın altına yastık koydum öyle daha iyi oldu

cuma gecesi nerelere kaçsam ne yapsam bilemiyorum mafoldumben
sana da geçmiş olsun svda

cuma gecesi nerelere kaçsam ne yapsam bilemiyorum mafoldumben
sana da geçmiş olsun svda

Ssaoll canımm :) evet valla doğru kocanın yanına :) umarım kolay olur canım ya :)
yani eninde sonunda olan bişiy :) ne kadar korksanda sonradan unutuyosun acısını :)
eğer kendimi çok kasarım diyosan bi kas gevşetici iç, ben sonraki günler içmiştim biraz daha rahatladım

kızlar anestolü deneyin.inanın ki işe yarıyo .bakın niltt hala bana teşekkür ediyokaydirigubbakcemile3ilişkiden 5 dk önce sürün kremi ve görün acınız dayanılmayacak kadar değil çok az hatırlamanız gereken kadar olcak

kızlar anestolü deneyin.inanın ki işe yarıyo .bakın niltt hala bana teşekkür ediyokaydirigubbakcemile3ilişkiden 5 dk önce sürün kremi ve görün acınız dayanılmayacak kadar değil çok az hatırlamanız gereken kadar olcak

evet ya valla anestol çok iyi bişeymiş, bilseydim en baştan alırdım, bende öyle yapıyorum sürüyorum kremi daha rahat ediyorum şimdi. bi kaç bişey sorucam birsam sana ya (bu kremide senden duymuştum burda :) bodrumda eczaneden aldım sonra :)
bu kremi kendine dış tarafa sürüyosun dimi, bide uzun süre kullanımda bi sakıncası olur mu ? ben daha 4 kere falan kullandım acayip rahat ettim ya, belki bu krem olmasaydı hala daha kaçıyodum eşimden :)

evet ya valla anestol çok iyi bişeymiş, bilseydim en baştan alırdım, bende öyle yapıyorum sürüyorum kremi daha rahat ediyorum şimdi. bi kaç bişey sorucam birsam sana ya (bu kremide senden duymuştum burda :) bodrumda eczaneden aldım sonra :)
bu kremi kendine dış tarafa sürüyosun dimi, bide uzun süre kullanımda bi sakıncası olur mu ? ben daha 4 kere falan kullandım acayip rahat ettim ya, belki bu krem olmasaydı hala daha kaçıyodum eşimden :)

valla dr bana kremi verirken şu kadar kullan bu kadar kullan demedi.ama sakıncsı olsa derdi die düşünüyorum.valla mümkün olduğu kadar iç kısma sürüyodum.iç derken ii ce içe değil ama.kaydirigubbakcemile3etrafına felan iştekaydirigubbakcemile3

bu arada gecen ank ya gittiğimde bu kremi veren dr gittim yengemin kontrolü için bu sefer hamile de.dr dedim ben size gelmiştim evlenirken bana anestol vermiştiniz.şimdi korkan bütün ark.larıma bu kremi tavs,ye ediyom dedim güldü kadına.s

ya benim canım çok acıdı ya :( bide çok sıktım kendimi ondan oldu sanırım..
3 kere çok kanamam oldu :(
o iş olurken nerdeyse ağlıcaktım yani :( otel odalarınla ne çığlıklar attım yaa :))
hala daha acım oluyo :( anestol diye bi krem aldım onuda burdan okumuştum zaten o biraz iyi geldi :)

oy oy oy kafamçokkarıştı:uhm::1no2: yusuf yusuf

benimde düğünüme 7 gün var ama ben onu düşünemiyorum bile düğün itresinden aileleerin kavgasından en kolay iş buymuş gibi geliyo

valla dr bana kremi verirken şu kadar kullan bu kadar kullan demedi.ama sakıncsı olsa derdi die düşünüyorum.valla mümkün olduğu kadar iç kısma sürüyodum.iç derken ii ce içe değil ama.kaydirigubbakcemile3etrafına felan iştekaydirigubbakcemile3

bu arada gecen ank ya gittiğimde bu kremi veren dr gittim yengemin kontrolü için bu sefer hamile de.dr dedim ben size gelmiştim evlenirken bana anestol vermiştiniz.şimdi korkan bütün ark.larıma bu kremi tavs,ye ediyom dedim güldü kadına.s

hıı doktor tavsiyesiyle yani, o zaman için daha rahat etti şimdi :) var ya bilseydim daha önceden alırdım yaa ama napalım şimdi bile faydası oluyo :) bende etrafına falan sürüyorum işte :)

iyi ki burdan okuyupta aklımda kalmış valla krem yaa :) sağolasın canım ya :) bende herkese şiddetle tavsiye ediyorum bu kremi :)

ya peki vajına ıslak olursada bukadar çokmu acıyor. etinden et koptu tabiri nedir o öyle ya

Back