- 18 Nisan 2007
- 6.852
- 16
- 156
- 38
- Konu Sahibi haticeustaoglu
off benimm etimden et koptu sanki valla yaa ( mafoldumben
nasil yani kiz evet ? kafamçokkarıştı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
off benimm etimden et koptu sanki valla yaa ( mafoldumben
Kendini kastiysan gevseyim kendini rahat birakmazsan be guzelim olacagi o, hadi neyse oldu bitti masallah, bi daha acisiz zevkli gunler seninle olsun insallah. Tebrikler
cuma gecesi nerelere kaçsam ne yapsam bilemiyorum mafoldumben
sana da geçmiş olsun svda
cuma gecesi nerelere kaçsam ne yapsam bilemiyorum mafoldumben
sana da geçmiş olsun svda
kızlar anestolü deneyin.inanın ki işe yarıyo .bakın niltt hala bana teşekkür ediyokaydirigubbakcemile3ilişkiden 5 dk önce sürün kremi ve görün acınız dayanılmayacak kadar değil çok az hatırlamanız gereken kadar olcak
evet ya valla anestol çok iyi bişeymiş, bilseydim en baştan alırdım, bende öyle yapıyorum sürüyorum kremi daha rahat ediyorum şimdi. bi kaç bişey sorucam birsam sana ya (bu kremide senden duymuştum burda :) bodrumda eczaneden aldım sonra :)
bu kremi kendine dış tarafa sürüyosun dimi, bide uzun süre kullanımda bi sakıncası olur mu ? ben daha 4 kere falan kullandım acayip rahat ettim ya, belki bu krem olmasaydı hala daha kaçıyodum eşimden :)
ya benim canım çok acıdı ya bide çok sıktım kendimi ondan oldu sanırım..
3 kere çok kanamam oldu
o iş olurken nerdeyse ağlıcaktım yani otel odalarınla ne çığlıklar attım yaa :))
hala daha acım oluyo anestol diye bi krem aldım onuda burdan okumuştum zaten o biraz iyi geldi :)
benimde düğünüme 7 gün var ama ben onu düşünemiyorum bile düğün itresinden aileleerin kavgasından en kolay iş buymuş gibi geliyo
benimde düğünüme 7 gün var ama ben onu düşünemiyorum bile düğün itresinden aileleerin kavgasından en kolay iş buymuş gibi geliyo
al bendende okadar ama anestol almaya karar verdim bende
alın alın.test edildi ve onaylandıkaydirigubbakcemile3
valla dr bana kremi verirken şu kadar kullan bu kadar kullan demedi.ama sakıncsı olsa derdi die düşünüyorum.valla mümkün olduğu kadar iç kısma sürüyodum.iç derken ii ce içe değil ama.kaydirigubbakcemile3etrafına felan iştekaydirigubbakcemile3
bu arada gecen ank ya gittiğimde bu kremi veren dr gittim yengemin kontrolü için bu sefer hamile de.dr dedim ben size gelmiştim evlenirken bana anestol vermiştiniz.şimdi korkan bütün ark.larıma bu kremi tavs,ye ediyom dedim güldü kadına.s