• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Gece Korkusu

vallahi şekerim senin önerin sonucunda kısa sürede acıyı aza indirgedim,ya sadece hedef diyorum zaten farkındaysan anacım,eşim de diyo zaten aylar sürer ona ulaşman merak etme ulaştırıcam uçurucam seni diyo:))) inşallaaaahh :)))delikafadulden

hııı benimki de öle diyodu.ama şimdi numara yapmaya başladım haberi yok.ay bazen keşke hiç başlamasaydım numara yapmaya diyorum.denmiyoda şimdi ben numara yaptım aslında hiç olmuyo die

niltt, leyla, birsam kızlar siz olmasanız ben heralde burda delirirdim kendi kendime. çünkü bu işin bi iki günde yapılıp bittiğini düşünüyodum bu zamana kadar. ama öyle değilmiş bu beni rahatlattı. haftaya doktora gidip danışıcam zaten ayrıca herhangi bi sorun var mı diye. ikinci kez denemeye hala korkuyorum ama sizin yazdıklarınızı okudukça da rahatlıyorum iyi ki varsınız.
Bir de bir sorum olucak doktora gittiğimde vajinismus olup olmadığımı bana söyler mi?
bi dee bi dee haftada bir yazmayın kızlar ya her gün sizi görmek istiyorum burda gelişmeleri bildirin.:D

vajinismus oldunu söleyemez sadece kızlık zarın hakkında bilgi verir.kalın mı ince mi esnek mi.yani ilk ilişkin zor mu kolay mı olur onu söyleyebilir

svda cım allah kolay geçitler versin güzel haberlerini bekliyoruz valladelikafaduldenyerimseniben

delikafadulden aminnnnnnnnn ayyy son 3 günüm kaldııı canım :) bugün nasıl bi heyecan sardı beni yaa :) heyecan ve stresten ölücem valla :)

ayy yarın akşamda kınam var :)

yüksek yüksek tepelere kız vermesinlerr mafoldumben ayy ağlıcam şimdi :)

Arkadaşlar bu gün itibariyle doktora gittim, benim için çok aydınlatıcı oldu. Sizlere de anlatıp birazcik da olsa öğrendiklerimi paylaşmak istiyorum.

Şimdi arkadaşlar vajina kasları oldukça genişleyen - bunu çok sık duymuşsunuzdur - bir yapıya sahip. Vajina benim düşündüğüm gibi v şeklinde ilerlemiyor daha çok bir kanal gibi ama bu kanal gerçekten de bu gün emin oldum fazlasıyla genişleyebilir. Bu yazdıklarımın tam aksini iki gün önce düşünüyordum tahmin ediyorum ki darlıktan ya da zarın kalınlığından dolayı aklınıza takılanlar vardir benim gibi. Bunu belki yaşayınca çok daha iyi anlayabilirsiniz.

Şimdi tek deneme yaşadım o yüzden ne kadar ayrıntılı anlatabilirim tartışılır fakat bacaklarınızı gövdenizi sıksanız bile vajinayı mümkün olduğunca rahat tutmaya çalışın. Evliliğine zaman olanlar vajina kaslarını kasıp gevşetmek suretiyle bence bu egzersizi yapmalı ki o an gelince çok işe yarayacağini düşünüyorum. Bunun yanında heyecanlanacağını korkacağını düşünenler için kendim internetten bir nefes egzersizi öğrendim işe yaradı size de tavsiye ederim ; burnunuzdan nefesinizi 8 e kadar sayarak çekiyorsunuz ve ağzinizdan 8 e kadar sayarak veriyorsunuz. Denerseniz işe yaradığını siz de görürsünüz.

Ama benim asıl tavsiyem kesinlikle eğer en ufak bir endişeniz bile varsa çekinmeden bir jinekoloğa görünüp aklnıza gelen her soruyu sorabilirsiniz. Utananlar için de şunu söyleyebilirim ben de çok utangaç bir insanim ama karşımizdaki doktor bizim gibi çok kişiyle karşilaştiğindan zaten elinden geldiğince sakinleştiriyor sizi. Tabii bu konuda tavsiye edilen bir doktora gitmenizde fayda vardir . Böylece endişesi olan arkadaşlarimizin içi rahat eder. Yine akliniza bir soru gelirse en azindan arayacak uzman bir doktorunuz olur.

benim deneyimlerim böyle, Allah hepimize kolaylık versin, bir yastikta kocatsin:)

Son düzenleyen: Moderatör:
2 Falan gidiyodum okuldan dondum bu olay apartmanda olur tek aıle bızdık 5 katydık ben cıkrken baktım bırı duruyo yaslıydı ama hızlı hızlı cıktı sonra benı yanına cagırdı gıttım hayal mayal hatırlıyorum ama elle tacız ettı benı onu hatırlıyorum sonrasını hatırlamıyorum. Kotu bısey olmadı belkı ama yınede unutmıyorum ruyalarıma gırıyo aglayarak kalkıyorum ve bunu kımseyle paylasmadım. Kız cocugu bakmak cok zor o yuzden kızınız varsa pesınden ayrılmayın[/

yaqma be güzelim tam kız çocuqu anlıyoRum ama kız çocuqunu bu kadar sıKmaya qeLmes kaçar qider bak qüzeLim bnm arkadaşım war doqrusu nişanLımın kız kardeşi bu kızı çok sıkıyoLar kız kaç yaşına qeLmiş haLa sıkıyoLar kız tek başına bakkaLa filanda qiDemiyo yanında illa abileri yada annesi oLcak çok kötü bi duyqu bak kıs sohnra kaçdı sewqilisiyLe bu kız ewe qeldiqinde bişey demediLer bu kızı qine rahat bırakmıyolardı ama kız 2. defa kaçdı daha ne diyimki oLmaz öqle şey tm kız çocuqu biraz dikkatli olcaksın ama sıkmaya qelmez qzLim aklınDa buLnsuhnyerimseniben

ece ciğm çok sevindim inan içinin rahatlamasına,sen egzersizleri hiç bırakmadan devam et umutlu ol,sakın ihmal ve isyan etme,sonu güzel gelecektir inanıyorum,kolay gelsin sana....

birsamcım,leylacım,ececim profunuz geldikaydirigubbakcemile3 valla kızlar,şu an ben çok iyiyim maaşallah,artık hedefim vajinal orgazmkaydirigubbakcemile3 ,o da uzun süre alabilirmiş..korunma kısmına gelince ben evlenmeden 1 ay önce dr a gitmiştim,yasmin verdi bana hala devam ediyorum herhangi bir sıkıntım da yok çok şükür,leylacım aynen benim de üst pozisyonda tam açılma olmuştu,insan kontrolü ele alınca daha rahat iş görüyo vallayerimseniben,geçenlerde bekar bi arkadaşım aradı bana diyo ki"sırf şu ilk gece yüzünden evlilikten korkuyorum"aaaa saçmalama dedim,ben artık profum dedimkaydirigubbakcemile3kısacası artık kızlar bu vajinismusu duyunca daha çok kokru oluşturuyolar,ama allaha şükürler olsun ne acı kaldı ne bişey çok rahatım artık,birsam cım bu konuda sana çoook müteşekkirimyerimseniben:1hug:

Aynen :utangac: Bir de ilk denemelerde sert bir yastık üzerine sırt üstü yatarsanız çok çok daha az acı çekersiniz ve ilerleme daha kolay olur arkadaşlar. a.s.

Aynen :utangac: Bir de ilk denemelerde sert bir yastık üzerine sırt üstü yatarsanız çok çok daha az acı çekersiniz ve ilerleme daha kolay olur arkadaşlar. a.s.

evet şekerim,özellikle tam belinizin altına sert bir yastık olsun ama,bi de öyle deneyin,hedefe daha kolay ulaşılabiliyo:kedi:

ee kızlar son durumlar nedir,var mı yeni gelişmeler yaşayan? svda vardı sanırım ne durumdasıın şekeriiiimmmmm bende bu topic in bekçisiyim sanki heekaydirigubbakcemile3

Beni evlikten sogutan bir etken bu suanda erkek arkadasım var ileriye donuk bi birlikteligimiz var benimle evlenmek ıstıyor bende ıstıyorum ama ılk geceden cok korkuyorumsenağlama bana bı yol gosterın bu arada 20 yasındayım

Kesinlikle bu kadar stres yapacak bişey yok , bilinç altında seni tedirgin eden korkutan bir takım düşünceler olabilir . Bence de bir uzmana görünmen gerekir . Yoksa evlendiğinde daha büyük sorun yaşarsın canımm

Back