• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Gece Korkusu

bi de kizlar bisey sorucam,dedigim gibi 2 gun once birlikte olduk ama benden hala azar azar kan geliyor.en cok da tuvalete gittigim zaman,afedersiniz buyuk abdest yapinca baya kan geliyor,adetliymisim gibi...normalmi bu?

kizlarr benim gorusumm korkucakk hicbirsey yokk ..
egerki karsinizdakii kisi uyumlu bir insansa hersey okk dirr .
karsinizdakinin anlayisli ve sabirli olmasi lazimmm:kedi:

Kızlar ben de dün denemelere başladım ama başarısızlıkla sonuçlandı:( Elim ayağım titriycek kadar çok korktum. Buradaki yazılar biraz beni rahatlattı ama yine bazı arkadaşlar çok canının yandığından bahsetmiş. Zil zurna sarhoş olup anestol kullanmaya karar verdim. Bir an evvel olsun bitsin istiyorum. Daha birş ey yaşamadan vajinismus olmaktan korkmaya başladım. Çok moralim bozuldu:( Sormak istediğim bu tavsiye edilen anestolun erkeğe bir yan etkisi var mı? Hem anestol hem kayganlaştırıcı kullanırsak anestolün etkisi azalır mı?

bi de kizlar bisey sorucam,dedigim gibi 2 gun once birlikte olduk ama benden hala azar azar kan geliyor.en cok da tuvalete gittigim zaman,afedersiniz buyuk abdest yapinca baya kan geliyor,adetliymisim gibi...normalmi bu?

tam açılana kadar kan geldi benden,gerçekten bi adet kanamasıymış gibi oldu zaten,ama artık gelmiyo hepsi içeri geçince afedersiniz:kedi:kanama tamamen bitti,açılana kadar kanadığı için eşim dalga geçiyordu"gören de ben kasabım sanır"diye
Kızlar ben de dün denemelere başladım ama başarısızlıkla sonuçlandı:( Elim ayağım titriycek kadar çok korktum. Buradaki yazılar biraz beni rahatlattı ama yine bazı arkadaşlar çok canının yandığından bahsetmiş. Zil zurna sarhoş olup anestol kullanmaya karar verdim. Bir an evvel olsun bitsin istiyorum. Daha birş ey yaşamadan vajinismus olmaktan korkmaya başladım. Çok moralim bozuldu:( Sormak istediğim bu tavsiye edilen anestolun erkeğe bir yan etkisi var mı? Hem anestol hem kayganlaştırıcı kullanırsak anestolün etkisi azalır mı?

valla o kadar deneyim kazandım ki millete akıl veriyorum inanamıyorum benim gibi bi korkakdelikafaduldenbence hiç korkmayın ilk sıralar normaldir bende öyleydim,ama sadece şunu savunuyorum kasmayın,ilk sıralar bi baktım girmiyo,ayaklarımı bi gördüm kaskatı kesilmiş,sonra gerçekten rahat bırakınca düzeldi,anestol erkeğe bişey yapmıyo canım gönül rahatlığıyla kullanabilirsin....a.s.

anacım 2 gün takip etmeyim neler kaçırıyorum bişey sorcam anestol ne neişe yarıyo bilgi verin bakam kıslaaarrrr

bu anestol bir kremdir.sürüldüğü yeri 5 dk içerisin de acıya duyarsız hale getirir yani uyuşturur bi nevi.bizzat kullandım memnun kaldım kaydirigubbakcemile3

bu anestol bir kremdir.sürüldüğü yeri 5 dk içerisin de acıya duyarsız hale getirir yani uyuşturur bi nevi.bizzat kullandım memnun kaldım kaydirigubbakcemile3

Anestolü internette araştırdığımda kullananların aşırı yanmadan şikayet ettiğini gördüm. Hatta dayanamayıp yıkamışlar. Böyle bir şey var mı? Yanma varsa ne kadar süre devam eder?

canım peki yan etkisi falan varmı bana pek iyi bişeymiş gibi gelmedi çünkü duygusal açıdan bakarsanız çok önemli bişey genç kızlıktan kadınlığa geçtiğin önemli bi zaman evet biraz acı çekebiliriz ama o duygu o özel anı daha doğal yaşamak gerekmezmi Şeniz

valla ben yan etkisini görmedim.artı acı hissini azaltıyo dedimse tamamen yok ediyo demedim.yani o özel anı zaten hatırlıyosunuz gerektiği kadar.

6 yıllık evliyim.bendede adet kanaması gibi cok kanama olmustu.sonra geçti.(yani sonra bi daha kanama olmadı)kendinizi kasmayın kızlar korkacak bişey yok.

Back