- Konu Sahibi haticeustaoglu
kızlar artık prof oldum bu konuda haberiniz olsun,jet gibiyim vallakaydirigubbakcemile3delikafadulden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar artık prof oldum bu konuda haberiniz olsun,jet gibiyim vallakaydirigubbakcemile3delikafadulden
peki utanma olayı olmuyormu kızlar hee?
kizlar biz ilk iliskide cooook zorlandik cooook.cok acidim ben..hatta her defa yapamadikca agladim..cok zor oldu...bagiriyordum resmen..ama sonunda kan geldi...basardik kaydirigubbakcemile3 hala da ufak ufak geliyor :))...3 gun ara vericez...bildigim kadariyla yine 1 kac kere acitacak sonra gecicek ...
benim de merak ettiğim bir şey var,kanama çok oluyor mu??hemen mi geliyor??bunları evleneceğimiz zaman anlatanlar olur belki ama ben kimseyle yüzyüze konuşabileceğimi sanmıyorumkaydirigubbakcemile3
leyacim cok ic aciyi olmus senağlama kizzzzz cok aciyor demek
kaygannastirici kulandiniz mi peki bir faydasi olmuyormu
kişiden kişiye değişiyor kızlar,öyle aşırı bi acı olmadı,kayganlaştırıcı ve anestol krem kullanmayı ihmal etmeyin,ilk denemeler biraz acıyor tabi ama zaman içinde acıdan eser kalmıyor,deniyorum hep kastığım zaman çok acıyor,ilk denediğimde ayaklarım ve bacaklarım titriyordu kasılma ve korkudan,bi de rahat bırakıcam kendimi dedim,bi baktım yağ gibi kayıyıo çok afedersiniz,kısacası kızlar herşey korkudan ve kasılmadan ibaretmiş,korkmayın saldırıııııııııııııııınnnkaydirigubbakcemile3
ilahi niltt.ay çok güldümkaydirigubbakcemile3
Valla şekerim yaa,sana da çoook teşekkür ederim önerilerin için,allah yeni deneyenlerin yardımcısı olsun ve kimse kasmasın kendini...a.s.
Valla şekerim yaa,sana da çoook teşekkür ederim önerilerin için,allah yeni deneyenlerin yardımcısı olsun ve kimse kasmasın kendini...a.s.
kimse kasmasın kendini...a.s.