- Konu Sahibi haticeustaoglu
Çok hoşsun canım yaaa....:roflol::roflol:SAbah sabah hem de pazartesi sabahı bayıldım yorumlarınıza..Seviyorum memleketimi ve temiz kalpli kızlarımızı...Aynı sizin gibiydim ben de..Ne kadar çok birbirimize benziyoruz....
Kızlar kaç kez denildi bilmiyorum size ama kasmayın kendinizi..rahat olun..İlk gün olmuyorsa da üstelemeyin, günler çuvala mı girdi...
Şimdi size o gözünüzde büyüyen acıyı tarif edicem...kolunuzdan bir yeri diğer elinizin parmak uçlarıyla sıkın (sıkın dediysem çok hafif tutun yani) ve o şekilde çekin ve bırakın...işte benim yaşadığım sadece ve sadece buydu...
Ayrıca boyut meselesine gelince o kanaldan bebek geçiyor, düşünün artık ne kadar geniş içiniz-tatlicadiarzu-
Rabbim hepinize hayırlı evlilikler, güzel tatlı günler versin.
Bende müstakbel kocamla bu konuyu konuşurken aynı hareketi o bana yaptı baktım kolumu çimdikliyo"acı hissettin mi"dedi bende "yooo"dedim,böyle bi acı duyarsın çimdik yemiş gibi o yüzden rahat ol ben seni gevşeticem zaten dedikaydirigubbakcemile3 şaka maka 3 gün sonra bende yaşiicam şu olayı allahıııııııııııııııııııııımmmmdelikafadulden