Ilk eşyalarımız bunlar <3

ben bu nevresimee bayıldığımı söylemeliyim mükemmeelll

inşallah çok daha güzelleri senin olsun canım baktım burda herkes herşeyi paylaşıyor hem de fikir oluyor diğerleri açısından o yüzden mahrem olmayan şeyleri paylaşıyorum bir sakıncası yok beğendiğine sevindim

ben bu nevresimee bayıldığımı söylemeliyim mükemmeelll

o zaman eğer ihtiyacın varsa kaçırma bugün trendyolda indirimde ben de şimdi aldım daha elime geçmedi ama bu markanın başka desen nevresimlerini alıp yerini gördüğüm için gönül rahatlığıyla aldım

beni bugün gören yarın evleneceğim sanacak kızlar ne bu bugünkü çeyiz alışverişi hevesim anlamadım akşam akşam koş koş bime gittim paşabahçenin renkli minik kahve yanı için su bardakları var ya onlardan alıverdim geldim bi koşu
iyi oldu gerçi mağazasından almaya kalksam muhtemelen iki katından daha fazla para ödeyecektim bu da böylece aradan çıktı buna uygun spor bir fincan takımı da aldığım zaman değmesinler keyfime bir sonraki hedefim kahve fincanımmm

bunun yanına fincanlarımı uydurmasam uyuyamazdım internette dolan dolan buldum fincanlarımı sonunda her bardağın renginde özel fincanı ya da istersem zıt renkleri kombinleyip de verebilirim işte fincanlarımı da aldım sabırsızlanıyorum gelmeleri içinnnn

bakalım nası olacak beğenmezsem başka şekilde kullanırım nolacak

senin yazdıklarını okuyunca bir zamanlar keyifle aşkla canla başla yaptığım çeyiz alışverişlerim aklıma geldi

hepsi çok güzeller canım, aşkla mutlulukla kullanmak nasip olsun inşallah

senin yazdıklarını okuyunca bir zamanlar keyifle aşkla canla başla yaptığım çeyiz alışverişlerim aklıma geldi

hepsi çok güzeller canım, aşkla mutlulukla kullanmak nasip olsun inşallah
teşekkürler özlemcim zaten alışverişi seven bir insan olarak iyice bu işe sarmış durumdayım harbi çok keyifli bir işmiş , hele ki insanın kendi evi olunca

eveeeeeeeet kızlar gözümü yine bu sabah trendyolda ne varmış la açtım bir baktım keramikada beğendiğim ama ilk gördüğümde kalitesi hakkında bilgim olmadığı için almadığım günlük yemek takımı tekrar indirime girmiş Doğru kredi kartıma doğru yollandım araştırıp soruşturdum herkes gayet memnun keramikadan. Zaten günlük kullanacağım. Mudadodan aldığım kımızı puantiyeli cici çatal bıçak takımıma da çoook uydu gibime geldi . Aslında ikisi de puantiyeli diye sıkılır mıyım acaba dedim ama bilmiyorum hoşuma gitmişken alıverdim . Yanında da alternatif bişiler almayı ihmal etmedim onu da paylaşıcam

( çatal bıçağımla uydu mu diye tekrar koyuyorum çatal bıçağımı :)
bu günlük yemek takımım gelsin de görelim bakalım :18:
sonra yanına da siyah servis tabaklarını hemencecik aldım. Hain planlarım var içlerine yemek tabakları ve renkli kaselerle kendi yemek takımımı oluşturucam böylece iki adet günlük yemek takımım olmuş olacak gayet iyi fikir Siyah servis tabaklarım da bunlar
En kısa zamanda düz beyaz yemek tabakları alıyor ve kaseler konusunda bir şirinlik düşünüyorum
Sonracığımaaa bir de bu havlular hoşuma gitti onları da aldım yalnız burda ayak havlularının resmi görünmüyor ben yanında bir de ayka havlusunu aldım bir takım da banyo havlum var en civciv sarısından . Evimi seviyorum şimdiden
Bu arada misafir için aldığım lacivert nevresimi iade ettim çok dandirik bişey çıktı pike desen pike değil nevresim zaten değil ebatlar çok acayip ben de onu verip bu sarı havlularımı aldım

Son düzenleme:
canım aldıklarını güle güle kullan inşallah ama o yemek takımından çabuk sıkılıcağını düşünüyorum günlük yemek yerken çok karışık tabaklarda yemek yemek biraz bunaltıyo keşke kırmızı desenli ama beyaz bi tabak düşünseydin gürallarda falan vardı

biliyorum hangilerini dediğini canım onlara çok baktım da özellikle beyaz istemedim çok klasik onlar hem misafir takımım zaten klasik olacak bi de beyaz o zaten bi de dallı güllü şeyleri hiç sevmiyorum :18: Bundan sıkılabilirim diye de B planım var Siyah servis tabakları aldım görmüşsündür onları da ekledim . Kendi takımımı yapıcam onlarla da . Düz beyaz ya da krem yemek tabakları alıcam içine de hepsine ayrı renk ama dümdüz çorba kaseleri alırsam bir alternatif takım daha işte Gri kaseler de alırım hatta ağır kullanmak istediğim günler gri kaselerle kullanırım öle de bi takım olur . Kırmızı takımdan dediğin gibi sıkılabilirim diye ben de düşündüm ama çok sevimliydi dayanamadım çatal kaşık takımıma da çok uyuyodu mutlaka alayım dedim Dursun kenarda sıkıldıkça değişimli kullanacağım pratik takımlarım var nasılsa

Son düzenleme:

doğru diyosun canım ama o siyahın içine kesinlikle dediğin gibi beyaz yada krem almalısın o zaman çok güzel olur
bende ilk gördüğümde bunları alıcam alıcam demiştim zaman geçtikçe kendimi o tabaklarla yemek yerken hayal etmeye başladım hergün kırmızı kırmızı göz yorar dedim vazgeçtim bu topiğe katılmadan önce aldığım herşeyi kırmızı hayal ediyordum şimdi vazgeçtim pembiş şeylerde alıyorum artık neyi beğenirsem anlıcağın o yüzden bende günlük yemek takımımı sade bişey aldım kenarı çiçekli

Bir takımla ömür mü geçer sıkılırım ben O yüzden böle tek bi hareketle değiştirebileceğim bişiler olması lazımdı siyahlar güzel bi hareket oldu diye düşünüyorum. Kırmızı hastalığım da yok aslında ama böyle denk geldi. Bu kaşık tarzına aşkitom bayılıyor böyle birşey istiyordu günlük kullanmak için Mudoda da tesadüfen gördüm en spor olanı bize uygun olanı buydu kırmızı oldu tesadüfen yani. Üniversite mezuniyetimde de kıyafet alacağımda her mağazaya girdiğimde kırmızı vermeyin de ne verirseniz verin demiştim sonunda bir kırmızıya aşık olup kırmızı alıp çıktım . Kasmıyorum kendimi şimdi benim her rengim var ben renkli seviyorum dikkat edersen takımlarım bile tek renk değil o Yüzden sıkıntı olmuyor

evet geçmez valla
bende puantiyeli çok beğenmiştim fakat bernardoya gidip baktığımda ne göreyim noktalarını sonradan yapmış gibi pütür pütür tabi ilk gördüğümde şimdi gözüm alıştı
kırmızı güzel renk ya ben çok seviyorum kıyafette falanda güle güle kullan şimdiden hepsini bende pembe almayı düşünüyorum çatal kaşık takımı birde kırmızı tabiki hayırlısı bakalım ne zaman alırım

Benim aldığım takımda da sanırım puantiyeleri çıkıntı halde de beni rahatsız etmedi aksine gözüme hoş göründü :44: Zevk meselesi alışkanlık meselesi galiba Ben seviyorum ama bi de biz aşkitocumla ikimiz karar veriyoruz iğneden ipliğe herşeye o yüzdenbelki de kafamda hiç soru işareti de kalmıyor acaba almasamıydım acaba kötü mü oldu diye. Amaaaan biz ikimiz kullanacağız zaten bizle mi yaşayacak altı üstü eşya canımız sıkılırsa atar yenisini alırız diyoruz Tabak çanak kızlar zevkini çıkarın boşverin stres yapmaya gerek yok

canım evlenene kadar zaten bu çeyiz merakı evlendikten sonra doymuş oluyorsun daha dışarıya kaçmıyo gözün stresli ama eğlenceli bi durum ben her halinin tadını çıkartıyorum bu durumun

Canım yemek takımın çok şeker siyah servis tabaklarında kırmızıları kombin yapabilirsin güle güle kullan

Canım yemek takımın çok şeker siyah servis tabaklarında kırmızıları kombin yapabilirsin güle güle kullan
aaa bak o da iyi fikir bu aklıma gelmemişti ama o da denenebilir bir olasılık sağol bitanem en güzelleri sizin olsun inşallah

amaaaaaaaaan benim internetimi kesseler yeridir gene elim durmadı baktım Polo indirime girmiş hemen aradım çokoprensimi bizim bornozumuz da yok ki diye acındırdım kendimi Zaten Polodan istediğimi de biliyor sonra söyledim hadi alalım dedi birlikte seçtik gerçi benim istediğim pembiş bornozu almadım ikimizinki uyumlu olsun diye ama olsun bu da güzel oldu. Ya bi de bornoz seti almadım ben iki bornoz aldım öyle havlularını kendim ayrıca alıcam. Setler genelde çiçekli oluyor ben çiçekli sevmiyorum Çiçeksizini de bulamadım. En iyisi böyle alıp kendim havlularını alırım dedim olur inşallah ki
sonra bi de sabah yürüyüşü sırasında Bime uğramadan olmaz ki uğradım girmişken yastık kılıfı alıverdim. Ben 2 tane aldım sanıyordum meğerse bi pakette 2 şer tane varmış. 4 tane yastık kılıfım oldu misafir için bunlara ben düz renk çarşaflar pikeler alırım oooooh mis
Çizgili rengaren olandan aşağıda olandan ve yukarıdaki o lacivert beyaz desenliden aldım

canım bornoz takımların çok güzelmiş güle güle kullan. akşam iş çıkışı bende uğrayayım bime ne var ne yok bakayım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…