• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk eşyalarımız bunlar <3

canım bornoz takımların çok güzelmiş güle güle kullan. akşam iş çıkışı bende uğrayayım bime ne var ne yok bakayım:)

Canım Bimde hiçbirşey yoktu sadece yastık kılıflarını aldım ordan. Tencere tava vardı ama ben teflon tencereyi sağlıksız bulduğum için almadım.Bu arada Bornozları 1V1Y den aldım Polo nun çok sağlam indirimdeydi .O Bimden değil.Evleneyim çocuğu da internet sitesinden getirticem az kaldı :9:

kızlarrr dün sevdiceğim geldi yaşadığım şehre bir aydır görmüyordum özlemişim bu arada bulmuşken alışveriş yaptık bi tanecik nevresim aldım çok bişi değil hemen sizle paylaşayım :3: Karaca Home dan çok canlı renkli güzel bişeye benziyor :16: $images.jpg

Sonra Alfemoya uğradık mobilyacıklarımız ne durumda ödemelere konusunda bi konuşalım diye çünkü minik bir kısmını teslimata bıraktık öyle anlaştık o yüzden arada bi yokluyoruz ne olur ne olmaz :40: Gitmişken şeytan dürttü yemek masamızın sandalyelerini değiştik çünkü bizim masa muhabbetlerimiz çoook uzun olur biraz rahat sandalyelere ihtiyacımız var başka bir takımın sandalyeleri daha çok cezbetti bu anlamda rica ettim kırmadılar sağolsunlar değiştiriverdiler. Hem daha hoş oldu 2 si açık bej + ü kahve oldu ki mobilyaların iyice forsu arttı hem de çoook rahat otur otorabildiğin kadar koltuk gibi valla :9:
$201331310522115-5d45-4a3a-8643-2c52b7b92730.jpg bu takımımın kendisi ve sandalyeler de kendi, sandalyeleri. Ben bu sandalyeleri yeterince rahat bulmadım ve alttaki sandalyeler ile değiştim.
Eki Görüntüle 765969
$2013313b4aa46ef-a990-4ccd-b6cd-89a6f7858fe7.jpg

Yaz havalar sıcak kim şimdi gidecek de bu sıcakta alışveriş yapacak ki ? Aldım bilgisayarımı elime son nevresim takımı alışverişimi de bitirdim. Huzurlarınızda son nevresim takımım. Şimdi başka almayacağım nasıl olsa evlendikten sonra da alırım daha ihtiyaç olursa zaten annemin elinden de dikiş geliyor o da bence düğüne yakın cicili bişiler yapacaktır bana bikaç tane zevkime uyan . Şuanda toplamda 5 adet çift kişilik nevresim takımımı almış bulunmaktayım. Sonuncusu çok sade ama odamla uyumlu olacağını düşündüğüm göz yormayan dokusu hoşuma giden bir takım.
$mpju.jpg
Bari msj yazmışken bikaç minik aldığım şeyi de ekleyeyim buralara. Her evde olan anne fincan takımlarından bir takım hediye geldi başta anneme bıraksam dedim ama yok alıcam karar verdim. Benim evimde de olsun herkeste varsa :ssz:
$Zerden_12_Par&#231;a_Porselen_Kahve_Fincan_Tak&#305;m&#305;_841__12677_zoom.jpg
Bi de bambudan kaşıklık işini halletmiş oldum yalnız resimdeki gibi üçlü değil beşli set benimki.
$1.jpg
aldıklarımı topluca göstermenin bir yolu var mı bilmiyorum böyle bölük bölük blog havasında oldu ama işte zaman çok alacak şey çok sonuç olarak zevkli işler geziyoruz alıyoruz :16:

hayatım cicilerin hayırlı olsun aşkla kullan en iyisi bir çeyiz sayfası aç ordan yükle herşeyini

canım yeni cicilerini güle güle kullan özellikle yeşil nevresimin çok hoşuma gitti aşkla kullan hepsini:16:

Canim herseyin harika ozelliklede nevresimlerine bayildim rengarenk ve puantiyeli olanin markasi modeli nedir nerden aldin acaba?

Canim herseyin harika ozelliklede nevresimlerine bayildim rengarenk ve puantiyeli olanin markasi modeli nedir nerden aldin acaba?
çooook teşekkür ederim daha güzelleri senin olsun inşallah yani diğerleri için çok da bi fikrim yok henüz evliliğe bi yıl kadar zaman olduğu için dizayn konusu kafamda tam oturmadığından onları çok da tarzıma göre bişeyler yapmadım henüz ufak tefek temel şeyleri aldım dikkat ettinse ama yatak odası mobilyalarım hazır ve tarzım belli o yüzden nevresimler de özellikle titizlendim ben de canım baktıkça içimiz açılsın hoş olsun falan diye benim de en çok hoşuma giden onlar şuana kadar. Diğerleri için de zaman geçtik çe tarz buluruz . Bu arada marka ve model sormuşsun sondaki fıstık yeşilli çizgili ve puantiyeli olanı diyorsan karaca home o canım modeline ranforce collectiondan furina fıstık yeşili . ama o dalmaçyalıyı mı dşyosun tam anlamadığım için onu da yazayım yine de o da golden daisy ranforce collection dalmatian modeli . dalmaçyalı olanı markafoniden aldım. Fıstık yeşili olanı da burada büyük bir mağaza var oradan aldım canım

çooook teşekkür ederim daha güzelleri senin olsun inşallah yani diğerleri için çok da bi fikrim yok henüz evliliğe bi yıl kadar zaman olduğu için dizayn konusu kafamda tam oturmadığından onları çok da tarzıma göre bişeyler yapmadım henüz ufak tefek temel şeyleri aldım dikkat ettinse ama yatak odası mobilyalarım hazır ve tarzım belli o yüzden nevresimler de özellikle titizlendim ben de canım baktıkça içimiz açılsın hoş olsun falan diye benim de en çok hoşuma giden onlar şuana kadar. Diğerleri için de zaman geçtik çe tarz buluruz . Bu arada marka ve model sormuşsun sondaki fıstık yeşilli çizgili ve puantiyeli olanı diyorsan karaca home o canım modeline ranforce collectiondan furina fıstık yeşili . ama o dalmaçyalıyı mı dşyosun tam anlamadığım için onu da yazayım yine de o da golden daisy ranforce collection dalmatian modeli . dalmaçyalı olanı markafoniden aldım. Fıstık yeşili olanı da burada büyük bir mağaza var oradan aldım canım
Fıstık yesili olani kastetmistim canim cok tesekkur ederim guzel günlerde kullan:)

Back