• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk eşyalarımız bunlar <3

ya bu takımlarını nerden aldın sen :3: hepsi çook güzelmiş tam istediğim gibi özellikle salon takımına onların rahatlığına bayıldıım. güle güle oturunn :46:
teşekkürler duygucum hepsini Alfemodan aldık ama sadece o tv koltuklarını salon için olan istikbalden aldık canım. bu işin sırrı sakin kafayla bakmak ne istediğini bilmek sanırım. eğer düğünün hemen arefesinde baksaydık kesinlikle böyle içimize sinen bizi yansıtan mobilyalarımız olmazdı haliyle o zaman düşünecek bi milyon tane şey oluyor mobilyaya da üç gün beş gün gezip pes edip birisini alıp çıkıyorsun ve sonra keşke almasaydımlar.... bizim önümüzde çok rahat bir yıl var ve çok uzun süredir hobi edindik geziyoruz internetten araştırıyoruz falan geçen de gene gezerken dedik ki evet aradığımız şey bunlar ve öylesine aldık bakalım allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin hepimize ama gerçekten çok içimize sindi kendimiz çizsek kendimiz için bu kadar olabilirdi sanki bizim için üretilmiş:16:

aynen bende senin gibi düşünüyorum rahat olmalılar :) teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. özellikle böyle salon takımının nerelerde satılabileceğini merak etmişimdir:) vallahi tebrikler seçimlerin bence çok güzel ve tam benlik :)

aynen bende senin gibi düşünüyorum rahat olmalılar :) teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. özellikle böyle salon takımının nerelerde satılabileceğini merak etmişimdir:) vallahi tebrikler seçimlerin bence çok güzel ve tam benlik :)

zamanın olduğunda alfemoya bi uğra istersen bütün mobilyaları bu tarz aralığında hangisini alacağını şaşırıyor insan gerçekten çok güzel parçalar var kaliteli de aynı zamanda:34:

benim evimde misafirim gelse yatacak yer olmayacaktı:25: o yüzden oturma odası için aldığım koltukları değiştirdim. zaten daha düğüne kadar depoda bekleyecekti kırmadılar bizi değiştirdiler sağolsunlar. bayıla bayıla da almıştım oturma odası koltuklarımı aslında ama değişmek zorunda kaldım.
$546149_10200393426230777_175378631_n.jpg
üstteki ilk aldığım takımdı onu verip yerine $201212306c3c79f-a51c-4fe0-bad9-7ff4dccd4055.jpg
bu köşeyi ve onunla kombinlediğim$20126286aed6747-9248-4459-83b6-1babc03af452.jpg bu berjeri aldım yalnız renklerini canlı olmasını istediğim için ,
$renk.jpg bu renk olarak belirledim. ışık ayarlarından dolayı çok net değil ama köşe takımı düz renk olan petek dokulu pudra pembesi olacak, berjer ve köşenin kırlentleri ise çizgili çok sevimli renkleri olan diğer kumaşla kaplanacak. model çok içime sindi kendim renkleri belirleyince daha da hoşuma gitti :16:

çok teşekkür ederim zeynepesincim en güzelleri senin olsun ama bilmiyorum ilk eşyalarımız biz yeni başladık almaya diye mi yoksa gerçekten mi hoş şeyler almışız bilmiyorum ama cidden çok içime sindi. bidaha alsak gene aynısını alırız diyoruz mesela hiç acebamız yok :16:

Bence hepsi birbirinden güzel ayrıca son paylaştığın resimleri de gördüm de onlar bile çok güzel :31: Hepsi bize fikir oluyor canım. Kendini çok üzme nasip buymuş demek ki diğer koltuklarında güzel bence Rabbim güle güle aşklaaa, oturmayı nasp etsin :17:

Bence hepsi birbirinden güzel ayrıca son paylaştığın resimleri de gördüm de onlar bile çok güzel :31: Hepsi bize fikir oluyor canım. Kendini çok üzme nasip buymuş demek ki diğer koltuklarında güzel bence Rabbim güle güle aşklaaa, oturmayı nasp etsin :17:
teşekkürler zeynepesin :emir_bebek: yok üzmüyorum kendimi aksine çok da bayıla bayıla aldım hepsini de bi karar verememiştim değişsem mi değişmesem mi diye ve bu kadar içime sinen bi köşe bulamamıştım. şimdi oldu herşey tam istediğim gibi. sen de nişanlısın sanırım artık eşya almalar başlar sende de ... tavsiyem sakın aceleye getirme, cidden bu iş keyif yani girin bakın dolaşın :4: bizim nişan da olmadı daha ama biz eşya alıyoruz çünkü bu işleri seviyoruz. bi de nişandan sonra hemen düğün telaşı başlıyor o telaşta eşyalar güme gidiyor. kafa rahatken eşyalar bitsin nişandan sonrada düğünle uğraşırız dedik. düğünün her detayı için kafam da rahat olacak zamanım da olacak çok şükür bu işler bitince:42:

tatlım çok şıklar güzel günlerde kullanırsın inş.:16:
doğru aksesuarlarla daha şık olacaktır eminm

Bugün reale gittim gezerken Mudoya girdim aslında aşkilatama bi şort alayım diyordum ansızın mutfak bölümüne dalmışım derken aşkilatamın çok sevdiği bu çatal kaşıklardan görünce dayanamadım aldım :23: napiym çok şekerdi :4: günlük olarak kullanırız diye düşündüm buna uygun bi yemek takımı ayarlarsam oldu bitti bu iş :46:

$634884996633782968.jpg

kırmızılı olan kaşık setin çok güzel canım ya güle güle kullan

güle güle aşkla kullan canımm o kalpli kaşıklardan evlenmeden almalıyımmmm şuan hatırladımm sayende saoll kuzum =))

yeni yeni ufak tefek cicilerimi ekleyeyim size kızlar malum zaman çok öyle ufaktan ufaktan sallana sallana yapıyorum :ssz:
Eki Görüntüle 742810 buna internette görüp aşık olduk o bizim olacak arkadaş dedik :54: Geldi geldiğine pişman olmadık çok şükür yeri de güzel desenleri zaten bir harika..:21:
$zebra.jpg sonra bunu gördüm yatak odam krem ve kahve rengi kombini olduğu için içimizdeki çocuğu susturabildiğimiz günler eğer olursa diye biraz ağır evet ama olsun köşede bulunsun dedik bunu da alıverdik :ssz:
Eki Görüntüle 742813 Eki Görüntüle 742813 bu da heryerde olan öylesine günlük çay bardaklarından... Ben biraz sakarım da bolca kırıp dökeceğimi düşünerekten bunlardan bolca almam lazım ki kırıldığında üzülmeyeyim :1:
$d&#246;vecek.jpg bunu da gezerken gördük hıh bu da lazım olur deyip atıverdim sepetime :1:
$00423001_255854_M.jpg ekmek bıçağı olmadan olmaz :20:
$1073_420015-P.jpg kendileri hediye geldi. Ne demişler çeyizin iyisi kötüsü olmaz çok keyifli işler bu işler herkese bol keyifli alışverişler :45:

Çok güzel aldıkların canım sanırım baya bi spor evin olucak :16: Benim nişanlımda spordan yana ancak ben özellikle salonda biraz tatlı avangarde koltukları seviyorum bakalım 3 mayıs 2014'e kadar ikna edebilecekmiyim kendini :1:

Güzel günlerde kullan bende senin gibi vaktim çok olduğu için kendimi sıkıntıya sokmadan yavaş yavaş alıyorum... ssz

yeni aldıklarını güle güle kullan canım parisli nevresime bende bayılıyorum ama benim yeterince nevresimim var renkli çay bardakların çok şirin :16:

ah bu benim internet alışveriş çılgınlığıma kim dur diyecek kızlarrr :1: Bugün yine gözümü açar açmaz alışveriş yaptım baktım esse tencereler gelmiş tavalar var istediğim nevresim de gelmiş ki kimse tutamaz beniii :10:
$3000000850282_1_org_thumb.jpg

bu ne zamandır ısrarla aradığım nevresim. Sonunda gelmiş çok sevindim hemen alıverdim şimdi iki de pamuk saten ama çok da janjanlı olmayan zarif nevresim alsam nevresim olayım bitmiştir pikelere başlayabilirim çünkü abartıp çok çok almayacağım evlenince de mutlaka alacağım için şimdiden hepsini alıp o haklarımı yemek istemiyorum ilk etapta 5 tane yeter zaten diye düşünüyorum :17:

$tencere.jpg
bunlar da Tencere setim. malum insan evleniyor evin içinde iki kişi oluyorsunuz ve alınan kocamaaaan tencereler misafirler dışında yer işgalinden başka işe yaramıyor. Esse de güzel indirimi yakalamışken sevdiceğim ve ben başbaşa yaşayıp giderken bunlar bizi idare eder dedim ve bunları aldım günlük kullanımlarımız için. Uygun bir zamanda kaliteli ve sadece işime yarayacak kadar büyük seramik tencereler alıp kendi takımımı oluşturucam. Büyük takım almayacağım özel olarak çünkü gereksiz buluyorum. :20:

$tava.jpg
bunu da tencerelerimin yanında yine esseden aradan çıksın bir tava diye alıverdim. Tava her zaman kurtarıcıdır tencereden daha çok kullandığım bir malzeme benim :39: şimdilik bu kadar en yakın zamanda şu misafir yemek takımım çatal bıçak takımım ve günlük yemek tabaklarımı da bulsam çok rahatlayacağım . Keramika dan günlük yemek tabağı almak istiyorum alan kullanan var mı ?

Çok güzel aldıkların canım sanırım baya bi spor evin olucak :16: Benim nişanlımda spordan yana ancak ben özellikle salonda biraz tatlı avangarde koltukları seviyorum bakalım 3 mayıs 2014'e kadar ikna edebilecekmiyim kendini :1:

Güzel günlerde kullan bende senin gibi vaktim çok olduğu için kendimi sıkıntıya sokmadan yavaş yavaş alıyorum... ssz
canım evet bizim evimiz spor bir ev oldu . sporluktan çok ekstra rahat olmasına ve sevimli şeyler olmasına dikkat ediyoruz desem daha doğru olacak. henüz 26 yaşındayız ve içimizdeki enerji evimize de yansısın istiyoruz ne kadar başarırız bilmiyoruz. Aslına bakarsan ben de bu kadar spor şeylere koşmuyordum önceden ama birisiyle ortak bir ev kurmak bambaşka bir zevk istiyorsun ki evdeki iğneden buzdolabına yattığın yatağa her ikiniz de çok beğenerek alın. Ki buna dikkat ediyorum mobilyalarımız konusunda zaten ikimizin ortak düşüncesi olmayan hiçbirşey almadık herşeye ikimizde çok bayıldığımız için aldık ama onun dışında alacağım tencerede bile adamın yakasına yapışıyorum sevgilim bu tencereler nasıl fikir ver bana diye :1:o senin seçimin bebeğim sen seç dese de benim için tencereyi bile onun beğenmesi önemli hiçbir şeyi o beğenmeden almadım ya da o beğendi diye ben hiçbirşeyi almadım illa ikimizin de hoşuna giden birşey olmalı. Tabi ki bunun zamanla alakası var önümüzde zaman bol olduğu için bunu zevk haline getirdik . Ama düğün çok yakın olup alacak çok şeyi olanlarda genelde sorun yaşanıyor doğal olarak buu önlemek için biz baştan başladık bu işlere. ALLAH HEPİMİZE AĞIZ TADIYLA OTURMAYI NASİP ETSİN AŞKLA SAĞLIKLA HUZURLA..:21:

ayy herşey çok sevimli...:31: sizi pek bilmiyorum ama nevresimden çatala kadar herşeyinizi paylaşmış olmanız çok hoşuma gitti güle güle kullanın umarım bize de nasip olur gerçi küçük sayılırım daha :54:

Back