Ilk eşyalarımız bunlar <3

BaLsUu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2009
412
4
96
37
Ankara
Güncelledim topladım cicilerimi çeyizciklerimi bir araya sonunda yaşasın artık dağınık değiller Henüz mobilya dışında çeyiz olarak birşeyim yok sayılır yeni başladık ama olsun idare ediyoruz.
Bunlar çift kişilik nevresimlerim hepsini sadece aşkilatamla ben seçtik.

Bunu hiç de beğenmedim aslında ama hediye gelmiş evde annem bana saklamış ben de olsun alayım dedim tv izlerken üstümüze alıveririz belki sıcacık

Yandakilerde ikişer tane aldığım çiftli yastık kılıfları uygun çarşaflarla yine bunları da takım yapacağım

Bornozlarımız klasik aile seti değil ben sevmiyorum o çiçekli şeyleri malesef. Polodan aldım bornozlarımızı.Takımımı kendim yapıcam anlayacağınız. Aile setlerinden daha pahalıya mal oldu ama olsun içime sindi.

Bunlar da ufak ufak almaya başladığım havlulardan birazı.

Günlük yemek takımım da bu kırmızılı şeker . Keramikadan aramıza katıldı kendileri
Kırmızı olsun üç kuruş fazla olsun ... Günlük yemek takımımın çatal kaşıkları da Mudodan
puantiye grubuma dahil ettiğim salata servis kaşıklarım
Kayık tabaklarım
Diğer günlük yemek takımım . Sadece yemek tabağı biraz daha çukur buradaki çok düz.
Oh gel keyfim gel mobilyalarıma uyacak keyif tepsimiz de tamam hem sevimli de oldu
Mudo kartıma biriken paracıklar sayesinde bedavadan sahip olduğum antin kuntin günlük Mudo tepsim
Kahvaltı takımını istediğim gibi bulamayıp çileden çıktım en son bunlardan aldım kendi marjinal orjinal takımımı kendim yapıcam inşallah güzel şık ilginç kupalar bulduğum zaman gerisi kolay hoş bi de kahvaltılık oooh heğmesin kimse keyfime
kahvaltı takımımla kullanacağımı düşündüğüm için aldığım porselen çay kaşıklarım
Esse tencerelerim
Esse seramik tavam. Tam kafaya vurmalık
Hediye gelip annemin sakladığı tek çelik tencerem.
Aşkilatamın hediyesi Starbucks termos bardağım
Yine hediye gelip kaldırılmış uyduruk mikserim yedek olarak kaldıracağım ben ekstradan sağlam bitane daha alacağım .
Renkli renkli diye hoşuma gidip alıverdiğim çay bardaklarım. Günlük kullanım için.
Şirinelerimmmmm kesinlikle misafirlerime kullanacağım kalpli kalpli çay kaşıklarımmm

rengarenk kahve fincanlarım
renkli bardaklarımın kombini su bardaklarımmm
Herkesin evinde olmazsa olmazlardan klasik fincanlardan (hediyedir )
Bambu sarımsak döveceğim
bambu kaşıklık
Ekmek bıçağımız
Günlük su bardaklarım
Çok lazımdı borcam setim
Keseler olmazsa olmaz
Spa setim arkadaşımdan hediye
Kullanır mıyım bilmem ama mutfak önlüğüm

Eklentiler

• $558052_10200393436231027_1946195218_n.jpg
    9,8 KB · Görüntüleme: 102
  • $546149_10200393426230777_175378631_n.jpg
    37,8 KB · Görüntüleme: 105
  • $551387_10200393436071023_879631520_n.jpg
    12,1 KB · Görüntüleme: 91
  • $201273133a7bcd8-5847-47cd-941e-f6171ebd39bf.jpg
    53,7 KB · Görüntüleme: 100
  • $2013313a17fa891-f33c-4759-8b79-7bab367e1ff9.jpg
    34,9 KB · Görüntüleme: 151
  • $2013313d0a1d48b-68f4-4d56-81ce-8054c855dded.jpg
    64,5 KB · Görüntüleme: 98
  • $20133136bc36a24-2cf5-437b-a19d-781c218a60d2.jpg
    68,8 KB · Görüntüleme: 91
  • $20127318ac9c091-9874-4c75-86b9-97f10031e272.jpg
    50,2 KB · Görüntüleme: 137
Son düzenleme:
canım hayırlı olsun eşyaların. koltuk takımın gerçekten çok rahat görünüyor ve çok şık. yatak odanında beyaz olması odana ferahlık vericektir ben beğendim güle güle kullan inş.

En çok içimize sinen herşeyin en güzelidr. Güle güle kullan

canım eşyalarınız hayırlı olsun, huzurla mutlulukla eskitin inşallahhh

canım hayırlı olsun eşyaların. koltuk takımın gerçekten çok rahat görünüyor ve çok şık. yatak odanında beyaz olması odana ferahlık vericektir ben beğendim güle güle kullan inş.
aslında beyazı hiç istemiyorduk beyaz göz yoruyor çünkü bir müddet sonra ama bu soft bi ahşapla karışınca çok hoş olmuş zaten tam beyaz değil biraz krem gibi o yüzden alıverdik kızlar hepinize teşekkür ederim güzel dilekleriniz için en güzelleri sizlere olsun inşallah

Öncelikle hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Bir de nereden almıştınız?

bu arada Alfemo dan aldık cidcitcim çok tarz mobilyalar var tam genç işi neredeyse hepsi benim tarzımmış diyebilirim salon koltukları dışında herşeyimi oradan beğendim oradan alacağım

bu da salona alacağım koltuklar inşallah 2 3 aya kadar bu koltukları da alıyorum saloncuğuma bu arada koyu kahve olan değil kızılımsı kahve olanı alıcam bilgisayarda renk değişik çıkmış ama orjinali nefis kızlar. biliyorum salona böle şıkır şıkır bişiler alınır ama sevdiceğim de ben de rahat spor ama tarz şeyleri seviyoruz ki oturma odamız da süper oldu ama canımız isterse salonda dvd yi açıp tv koltuklarımızda filmimizi izlicez yayıla yayıla bize göre değil salonu kapatmak evin her köşesi bizim yaşam alanımız olmalı oyüzden bu koltuklar rahatlığı ön planda tutarak özenle seçtiğimiz parçalar

bu da yemek odamız yatak odamızın aynı serisinin yemek odası fakat ben vitrin istemiyorum onun yerine Tv ünitesini daha geniş kullanacağım. koltuklarla yemek odam uydu gibi geldi ama bakalım

Hiç eskimesin inşallah Yatak odası modeli özellikle tam istediğim gibi

Hiç eskimesin inşallah Yatak odası modeli özellikle tam istediğim gibi

çok teşekkür ederim zeynepesincim en güzelleri senin olsun ama bilmiyorum ilk eşyalarımız biz yeni başladık almaya diye mi yoksa gerçekten mi hoş şeyler almışız bilmiyorum ama cidden çok içime sindi. bidaha alsak gene aynısını alırız diyoruz mesela hiç acebamız yok

güle güle kullan canım hepside hoş yalnız salon ve yatak odası takımın çok farklı çok içaçıcı beğendim

Canım ben mobiyalarını çok beğendiğim . Rabbim ağzı tadıyla kullanmayı nasip etsin. MObilyaların ayıptır sorması toplam tutarı ne kadara mal oldu BUnu da bizimle paylaşabilirmisin rica etsem

güle güle kullan canım hepside hoş yalnız salon ve yatak odası takımın çok farklı çok içaçıcı beğendim
canım çok sağol ya ben de öyle düşünerek almıştım ama sizlerin de beğenilerinizle daha da çok rahatladım emin oldum doğru bir seçim yaptığıma daha güzelleri size olsun inşallah

Canım ben mobiyalarını çok beğendiğim . Rabbim ağzı tadıyla kullanmayı nasip etsin. MObilyaların ayıptır sorması toplam tutarı ne kadara mal oldu BUnu da bizimle paylaşabilirmisin rica etsem

boncukcum ne demek tabiki de açıklayayım yatak odası takımın 4600 oturma odası koltuklarım 2900 salon koltuklarım 5500 yemek odası takımım da 5750. yani toplamda 18.750 etti sadece resimdeki mobilyalar. yalnız neredeyse hepsini aynı yerden aldığım için bize özel indirim yapıldı. sadece salon koltuklarım başka yerden , yemek odası, yatak odası ve oturma odası aynı yerden.

kalimerocum sana da teşekkür ederim en güzelleri sizlerinolsun rabbim kimsenin ağız tadını eksik etmesin öncelikle

ya bu takımlarını nerden aldın sen hepsi çook güzelmiş tam istediğim gibi özellikle salon takımına onların rahatlığına bayıldıım. güle güle oturunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…