teşekkürler duygucum hepsini Alfemodan aldık ama sadece o tv koltuklarını salon için olan istikbalden aldık canım. bu işin sırrı sakin kafayla bakmak ne istediğini bilmek sanırım. eğer düğünün hemen arefesinde baksaydık kesinlikle böyle içimize sinen bizi yansıtan mobilyalarımız olmazdı haliyle o zaman düşünecek bi milyon tane şey oluyor mobilyaya da üç gün beş gün gezip pes edip birisini alıp çıkıyorsun ve sonra keşke almasaydımlar.... bizim önümüzde çok rahat bir yıl var ve çok uzun süredir hobi edindik geziyoruz internetten araştırıyoruz falan geçen de gene gezerken dedik ki evet aradığımız şey bunlar ve öylesine aldık bakalım allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin hepimize ama gerçekten çok içimize sindi kendimiz çizsek kendimiz için bu kadar olabilirdi sanki bizim için üretilmişya bu takımlarını nerden aldın senhepsi çook güzelmiş tam istediğim gibi özellikle salon takımına onların rahatlığına bayıldıım. güle güle oturunn
aynen bende senin gibi düşünüyorum rahat olmalılar :) teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. özellikle böyle salon takımının nerelerde satılabileceğini merak etmişimdir:) vallahi tebrikler seçimlerin bence çok güzel ve tam benlik :)
çok teşekkür ederim zeynepesincim en güzelleri senin olsun ama bilmiyorum ilk eşyalarımız biz yeni başladık almaya diye mi yoksa gerçekten mi hoş şeyler almışız bilmiyorum ama cidden çok içime sindi. bidaha alsak gene aynısını alırız diyoruz mesela hiç acebamız yok
teşekkürler zeynepesinBence hepsi birbirinden güzel ayrıca son paylaştığın resimleri de gördüm de onlar bile çok güzelHepsi bize fikir oluyor canım. Kendini çok üzme nasip buymuş demek ki diğer koltuklarında güzel bence Rabbim güle güle aşklaaa, oturmayı nasp etsin
teşekkürler canım daha güzelleri sizlerin olsunkırmızılı olan kaşık setin çok güzel canım ya güle güle kullan
güle güle aşkla kullan canımm o kalpli kaşıklardan evlenmeden almalıyımmmm şuan hatırladımm sayende saoll kuzum =))
canım evet bizim evimiz spor bir ev oldu . sporluktan çok ekstra rahat olmasına ve sevimli şeyler olmasına dikkat ediyoruz desem daha doğru olacak. henüz 26 yaşındayız ve içimizdeki enerji evimize de yansısın istiyoruz ne kadar başarırız bilmiyoruz. Aslına bakarsan ben de bu kadar spor şeylere koşmuyordum önceden ama birisiyle ortak bir ev kurmak bambaşka bir zevk istiyorsun ki evdeki iğneden buzdolabına yattığın yatağa her ikiniz de çok beğenerek alın. Ki buna dikkat ediyorum mobilyalarımız konusunda zaten ikimizin ortak düşüncesi olmayan hiçbirşey almadık herşeye ikimizde çok bayıldığımız için aldık ama onun dışında alacağım tencerede bile adamın yakasına yapışıyorum sevgilim bu tencereler nasıl fikir ver bana diyeÇok güzel aldıkların canım sanırım baya bi spor evin olucakBenim nişanlımda spordan yana ancak ben özellikle salonda biraz tatlı avangarde koltukları seviyorum bakalım 3 mayıs 2014'e kadar ikna edebilecekmiyim kendini
Güzel günlerde kullan bende senin gibi vaktim çok olduğu için kendimi sıkıntıya sokmadan yavaş yavaş alıyorum... ssz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?