İlk defa yalan söyledi

Bu kız ya fake ya da narsist. İki durumda da burada yazanlar olarak yapabilecek bir şeyimiz yok. Eğer gerçekse ben nişanlısına acırım. Yazık çocuğun öz annesi vefat etmiş ne gibi ailevi sıkıntıları varsa bu kıza katlanıyor evlenip düzenini kurmak için. Zaten öz annesi hayatta olsa çocuğu bu kıza yedirmezdi. 27 yaşında insanlar ama hareketler 5 yaş. Bir de çocuk yetiştirecekler çok üzücü. Ben yine de bu ilişkinin gerçek olduğuna inanmak istemiyorum bence trolleniyoruz.

Bu kız ya fake ya da narsist. İki durumda da burada yazanlar olarak yapabilecek bir şeyimiz yok. Eğer gerçekse ben nişanlısına acırım. Yazık çocuğun öz annesi vefat etmiş ne gibi ailevi sıkıntıları varsa bu kıza katlanıyor evlenip düzenini kurmak için. Zaten öz annesi hayatta olsa çocuğu bu kıza yedirmezdi. 27 yaşında insanlar ama hareketler 5 yaş. Bir de çocuk yetiştirecekler çok üzücü. Ben yine de bu ilişkinin gerçek olduğuna inanmak istemiyorum bence trolleniyoruz.
ya gerçek yukarıda bir arkadaş demiş yalana itilmez bu karakterdir sizce bu doğru mu devamı gelir mi
2 senedir sonucunda kızsam da üzülsem de doğruyu söylerdi
karakteri olsa daha önce de yapardı demi

niye böyle düşünüyorsunuz dün gayet mutluydum ama o yalan söylediği için kriz geçirdim normal mi bu
bu sitede surekli konu aciyorsunuz ve cogu zaman dise dokunur bir sorun yok.siz herseyi kendinize sorun yapiyorsunuz.bunu bircok kisi soyledi zaten cevaplarda.surekli konu acmak yerine psikolog psikiyatrist gibi uzmanlara gitseniz daha faydali olur.cunku anlattiginiz seylere verdiginiz tepkiler hic normal degil.nisanliniza da uzuluyoruz biz.

Diğer konularınla bir bütün olarak yorum yapıyorum. Bu hale sen getirdin adamı. Her insan değişir. Nişanlında değişecek. Hatta hızlı bi değişim olacak senin bu tavırların yüzünden. Bi gün karşında seni seven o adamı bulamayacaksın. Nazın kaprisin artık çekilmeyecek. Pohpohlanmaya alışkın olduğun için yere çakılışın çok sancılı olacak. Acilen kendine gelmen, karşındaki insana saygı duyman, dünyanın senin etrafında dönmediğini kabullenmen gerek. Bu arada yalan konusunda haklısın. Yalanın bahanesi olmamalı.

Vallahi adam haklı ....
Zaten rahatsız olduğu şeyi söylemiş
Aynısının 20 katını yapmışsınız ...
Alt tarafı çıkıp nefes alıp biraz alkolle kafasını dağıtmaya çalışmış ...
Sizin beklediğiniz tarzda sizi naz lamamış diye
Skandal çıkarmışsınız...
Bu ruh halinizle bir sağlıklı bir evlilik yürütebileceğinizi sanmıyorum

Nasıl tepkiler bunlar ? Bu şekilde evlenemezsiniz. Uzman desteği almalısınız.

Bu ayıp değil ; nasıl ki beden hastalaniyor , ruhta hastalanabilir.

Kendinize ve çevrenize bu iyiliği yapın.

Herkes nasıl alttan almış sizi anlayamıyorum. Ben olsam , kendine gel, haddini bil derdim.

Bıktırdın adamı bıktırdın.
Rahat bırak biraz.
Ben sizin akıbetinizi telefon kontörü konusunda tahmin ettim ama sanirim seni daha acıklı bir son bekliyor.

Ve bu kayınpeder de nasıl bir adamsa oğlunun başına geleceklerin farkında ama kızımıza demiyor ki sen normal misin.
evlenince her kavgada "anne kızın şöyle yaptı" "baba oğlun böyle yaptı" diye birbirlerini ailelere şikayet edip insanları canından bezdiren model bu işte. bir adım öncesi.

Diğer konularınla bir bütün olarak yorum yapıyorum. Bu hale sen getirdin adamı. Her insan değişir. Nişanlında değişecek. Hatta hızlı bi değişim olacak senin bu tavırların yüzünden. Bi gün karşında seni seven o adamı bulamayacaksın. Nazın kaprisin artık çekilmeyecek. Pohpohlanmaya alışkın olduğun için yere çakılışın çok sancılı olacak. Acilen kendine gelmen, karşındaki insana saygı duyman, dünyanın senin etrafında dönmediğini kabullenmen gerek. Bu arada yalan konusunda haklısın. Yalanın bahanesi olmamalı.
evet son cümlende beni anladığın için teşekkürler
gerçi bazen öyle anlar oluyor yalan söylemek zorunda kalabiliyoruz
umarım devamı gelmez

ay çok özür dilerim gerçekten saçmalıkmış
Eğer fake değilsen ve gercekden, yani aklımızla oynamaya çalışmıyorsan gidip psikolojik yardim al çünkü normal değilsin. Adam telefonu açmadı diye 7 sülalesini aramak ne demek ? Öfke kontrolün yok ve anı sınır krizleri geçiriyor gibisin.
Yazık çocuk da anasızlığını unutup yuva kurmak, içindeki sevgi eksikliğini bastırmak istiyor. Ama yanlış kapıyı çalmış, onun ihtiyacı olan sevgi sende yok canim maalesef.

Eğer fake değilsen ve gercekden, yani aklımızla oynamaya çalışmıyorsan gidip psikolojik yardim al çünkü normal değilsin. Adam telefonu açmadı diye 7 sülalesini aramak ne demek ? Öfke kontrolün yok ve anı sınır krizleri geçiriyor gibisin.
Yazık çocuk da anasızlığını unutup yuva kurmak, içindeki sevgi eksikliğini bastırmak istiyor. Ama yanlış kapıyı çalmış, onun ihtiyacı olan sevgi sende yok canim maalesef.
yok öfke nöbeti sinir krizleri normal değil farkındayım ama engel olamıyorum

evlenince her kavgada "anne kızın şöyle yaptı" "baba oğlun böyle yaptı" diye birbirlerini ailelere şikayet edip insanları canından bezdiren model bu işte. bir adım öncesi.
Adam şikayet etmiyor ki kız şikayetçi herşeyden. Biri benim çocuğumun böyle izdirap gibi üzerine çökse onun gözünü oyarım .

Konuyu üvey annesiyle konuşmanıza kadar okudum ama Allah aşkına aranızdaki bir meseleyi neden bu kadar büyütüp ortalığı yaygaraya verdiniz. Hiç hoş değil. Arayıp ağlamanız insanların teselli etmesi falan. Nişanlınızın yerinde olsam çok kızardım. Özelinizi insanlara bu kadar kolay açmanız çok çirkin geldi.

X