Ilk defa bu kadar zor durumayim sanirim !

Iki telefon kullaniyor .
Bu bahsettigim telin icinde sim kart yok
Sadece oyun icin kullaniyor onu

Keske ilk affettiğiniz zamanlarda o mesajları sildirtseydiniz.sonucta madem biz dostuz bu mesajlar niye dursun gibisinden.oda zaten aglamıs barısmak istemiş güya samimiyetini bu sekilde gösterebilirdi.gercekten cok cok zor yasadıklarınız.hiç özeliniz kalmamıs.hayatına birinin gşrme ihtimali yokmu bu kadının.sanki size ozaman daha az sarar.

Iki telefon kullaniyor .
Bu bahsettigim telin icinde sim kart yok
Sadece oyun icin kullaniyor onu
Çalacaksın ozaman başka yolu yok
Yada oyun oynama bahanesiyle alıp o telefon bir şekilde suyla buluşacak
Yada misafir edeceksin tüm gün gece o telde sanki bağımlıymış gibi oyun oynayacaksın o zıbarınca yada o görmeden teli yanlışlıkla lavaboya düşürmüş gibi yapacaksın
Yada beraber kamera olmayan biyere gideceksin
Deniz kenarı yada sessiz sakin bir tepe gibi
Gizlice alacaksın teli
Ortadan kaybedeceksin
Kimbilir nerde unuttun diyeceksin
Bunlar şimdilik aklımdakiler

Keske olsa ondan cok ben isterim
Hatta evlense ve defolup gitse
Cunku benim de bildigim epey sey var
En azindan onlari soylememden korktugu icin cenesini acamaz .
Ya ben arkadaslik falan inanmiyorum zaten .ama bu dusmani yaninda tutmak beni yordu ..
Suratinin ortasina cakmak isterken
Maalesef sabretmek canimi sıkıyor !

Esiminde tanidigi biri
Elbet arkadasi degil ama o bunu kaldiramaz
Canimdan endiseleniyorum desem yeri
O kadar soyleyeyim
Oooo fena

7-24 kuyruğundaymış madem, yok et telefonu. İyi davran bari bu aralar,uyanmasın.

Senin şarjın bitsin mesela, ondan anneni ara. Konuşurken suya düşsün telefon. Ya da balkondan aşağıya.
Edit:2 telefonu varnış. O zaman çalacaksınbaşka yolu yok

O telefona yapisik gibi yasiyor .
Bi sn elinden dusurmuyor
Ben kolay yalan söyleyebilen biri degilim
Icinde sim karti olmayan teli ne bahaneyle isteyecegim fikrim bile yok .
Kendime zaman ayirmama bile musaade etmiyor
Fukara sumugu gibi kari
Yapisti canima yetti ya

Oooo fena

7-24 kuyruğundaymış madem, yok et telefonu. İyi davran bari bu aralar,uyanmasın.

Senin şarjın bitsin mesela, ondan anneni ara. Konuşurken suya düşsün telefon. Ya da balkondan aşağıya.

Icinde sim kart yok o telin
Sadece oyun icin tutuyor teli
Ve ona yapisik yasiyor .

Şifresi falan varmı acaba telefonun

Bence teli çaktırmadan almalısınız.kendi kaybettiğini yada bir yerde unuttugunu sansın.piskopat ya.ins tek kopya telde vardır yazısmaların.ruh hastası ekran resmi falan alıp saklamıs olma ihtimali varmı.hakikaten eli bosmus ayrıca.oyun teli normal tel.suan arkadasınız ! Beni sadece inanılmaz derecede korkuttu.heran patlamaya hazır bomba.o yüzden suya vs düşürseniz bilerek yaptıgınızı düşünüp patlar.bence hissettirmeden alın.szden bilmezse durduk yere iftirada atamaz.sonrada yavasca cıkarın hayatınızdan

Bende bunaldim
Bi gun suratinin ortasina cakicam tekmeyi fiilen ..
Ya tiksindim artik kendimden
Kocam gibi surekli pesimde
Yildim usandim ...
Bu kadın size bağlanmış olabilir mi bazen böyle tipler oluyor bildiğin aşık gibi davranıyor
Yani bence bir yolunu bulup uzaklaşın bu çok bunaltıcı

Ne manyakmış bir insanmış bu kadın ya endişenizi anlıyorum eşiniz duymamalı bence de..Aklıma gelen tek şey madem yapışık yaşamakla ilgili bir sıkıntısı yok bir gece anneniz onu ve sizi bir bahaneyle evinde ağırlasa,geceyi orda geçireceginiz uyumalı bir ağırlama..Oruc tutar mı sahuru bahane etseniz yada annem bir konuda çok üzgün bu gece ona gitsek kalsak annem.seni sever ,gelirsen sevinir gibi bahanelerle kalsanız..Çok geç saatlere kadar oturup derin bir uykuya daldığı anda bunun telefonunu su dolu bir kapta bekletseniz bozulduğundan emin olunca da kurutup en son bıraktığı yere koysanız nasıl olur acaba..Aklıma başka da bişey gelmedi gecmiş olsun.

Bu kadın size bağlanmış olabilir mi bazen böyle tipler oluyor bildiğin aşık gibi davranıyor
Yani bence bir yolunu bulup uzaklaşın bu çok bunaltıcı

Sanmiyorum tamamen erkeklerden hoslaniyor
Allahim su mubarek gun dua ediyorum biriyle evlense de defolup gitse hayatimdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…