- Konu Sahibi witch hunt
-
Evet ben de birkaç yerde konu sahibinin yorumlarına denk gelmiştim. Çok itici bir üslubu var gerçekten.konuyu ilk okuduğumda ne manyak insanlar demistim... konu sahibinede allah yardım etsin dedim ama uslubu görünce demekki insanın çevreside insanın karakterine göre oluyor diyorum artık.
ne itici üyeler var ona gelene kadar ya keşke iptal ettırmeseydi burası iyi gelyordu kendisine bence sevıyordum o uyeyi benEvet ben de birkaç yerde konu sahibinin yorumlarına denk gelmiştim. Çok itici bir üslubu var gerçekten.
Üyeleri eleştirmek yasak diye biliyorum.ne itici üyeler var ona gelene kadar ya keşke iptal ettırmeseydi burası iyi gelyordu kendisine bence sevıyordum o uyeyi ben.ama tereliye kesinlikle ıptal ettırmeli
Tereliye kim?ne itici üyeler var ona gelene kadar ya keşke iptal ettırmeseydi burası iyi gelyordu kendisine bence sevıyordum o uyeyi ben
Canım o bahsettiğiniz kim,cahil kaldım konuya.Üyeleri eleştirmek yasak diye biliyorum.
Tamam kadın rahatsızlık veriyor konu açıyor takıntılı falan ama
İptal ettirilip ettirilmemesi seni ilgilendiren bişey değildir bence. @tereliye
Canım bi hanımefendi işte,normal üyelerden.Canım o bahsettiğiniz kim,cahil kaldım konuya.
Anladım sağolun.Canım bi hanımefendi işte,normal üyelerden.
Eşinin ailesiyle ilgili sürekli konu açıyor diye rahatsız olmuş ceycey hanım,iptal ettirilmesini istiyormuş.
Şu üsluba öyle hayran kaldım ki.... hayatımın her yerinde örnek alasım geldi. Şu yorumu yapan insan ne güzel insandır, ne büyük insandır.Sevgili witchhunt kendimden küçüklerden "uyarı almak " demeyelim de, hem küçüklerimin hem de hala büyüklerimin düşünce ve olabildiğince yaşam deneyimlerine saygı ve sevgi ile yaklaştım , elbette kendimce çıkarımlar yaptım hep, yaparım da.. Evet sizi gerçekten merak ettim. Bir yerde haklısınız ki heyecanlandım. Ama o heyecan , Kafanı dağıtmana yardımcı olabilmek , senin o psikolojik durumdan çıkman için acaba bir el uzatabilir miyimin heyecanıydı.
Dediğiniz gibi Yazdığınız satırlarla beni kırmış değilsiniz. Kıramazsınız da.. Zira Sizin yaptığınız Ilk cümlenizden , son cümlenize dek kendinizce bana haddimi bildirmek olmuş. "Tel numaranızı iyi ki görmedim ." diye yazmışsınız. Görseydiniz, burada yazdıklarınızın dışında acaba daha neler söyleyecek olabilirdiniz ki? Ama varsa hala içinizde kalan birşeyler Sevgili Kazen Bey ile görüşebilirsiniz. Gerçek kimliğim, telefonum hepsi kendisinde mevcut.
Sizin ilk cümlenizle bitirmek zorundayım maalesef.
Bana, "tüm bunları iyi niyetle yazdığınızı düşünmek istiyorum" demişsiniz.
Keşke böyle bir cümleyi, gerçekten aslında kime yazdığınızı bilerek yazmış olsaydınız.
Kazen Beyi aramanız yeterdi.
Ama Ben Sizi "uyar"mayacağım.
Sadece bir tavsiye niteliğinde söylemek istedim.
Konunuzu şu ana kadar takip etmiştim.
Ihtiyacınız olmasa da Ümid ediyorum ve diliyorum ki en kısa sürede sorunlarınız da bir çözüme ulaşır.
Size sevgilerimle ..
Anladım :) Ben kendi duvarına bakmıştım göremedim o yüzden demek.Hanımlar üyeler hakkında yazmasanız da tartışma çıkmasa, kişilerin üyelik iptali yaptırıp yaptırmayacağı kendilerini ilgilendirir.
Uyuyan Adamdan Nefret , witch'in üyelik iptal isteği hala duvarımda duruyor silmedik, konusunu da kendi talep etmediğinden kapamadık, üye talep etmemişse, topikte kavga gürültü ya da kurallara uymayan bir durum olmadıkça kapamıyoruz.
Hanımlar üyeler hakkında yazmasanız da tartışma çıkmasa, kişilerin üyelik iptali yaptırıp yaptırmayacağı kendilerini ilgilendirir.
Uyuyan Adamdan Nefret , witch'in üyelik iptal isteği hala duvarımda duruyor silmedik, konusunu da kendi talep etmediğinden kapamadık, üye talep etmemişse, topikte kavga gürültü ya da kurallara uymayan bir durum olmadıkça kapamıyoruz.
ben bu konunun ilk sayfalarını okumuştum arkadasim beni sömürüyor gibi şeydi tekrar okumadim.konu üyelere eşine tehditlere nerden geldi.açıklayabilecek biri varmi hayrına.nolduuu
Benim bi samimiyetim yok amadarkmore belki bilebilir :)
Üyeleri eleştirmek yasak diye biliyorum.
Tamam kadın rahatsızlık veriyor konu açıyor takıntılı falan ama
İptal ettirilip ettirilmemesi seni ilgilendiren bişey değildir bence. @tereliye
Selam millet. Witch iyiymis,gorustuk,esi henuz donmemis eve ama disarida gorusuyorlarmis. Morali bozuk degildi,uyelik iptali yaptirmis ona uzuldugumu soyledim falan.
Destek olan ilgilenen herkese cok tesekkur ediyor kendisi.Mune abla rica etsek konuyu kapayabilir misiniz? İnanandir inanmayandir bosa konusma olmasin burada artik olmayan insanin arkasindan gereksiz muhabbet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?