Ilk defa bu kadar zor durumayim sanirim !

konuyu ilk okuduğumda ne manyak insanlar demistim... konu sahibinede allah yardım etsin dedim ama uslubu görünce demekki insanın çevreside insanın karakterine göre oluyor diyorum artık.
Evet ben de birkaç yerde konu sahibinin yorumlarına denk gelmiştim. Çok itici bir üslubu var gerçekten.

ne itici üyeler var ona gelene kadar ya keşke iptal ettırmeseydi burası iyi gelyordu kendisine bence sevıyordum o uyeyi ben.ama tereliye kesinlikle ıptal ettırmeli
Üyeleri eleştirmek yasak diye biliyorum.
Tamam kadın rahatsızlık veriyor konu açıyor takıntılı falan ama
İptal ettirilip ettirilmemesi seni ilgilendiren bişey değildir bence. @tereliye

Şu üsluba öyle hayran kaldım ki.... hayatımın her yerinde örnek alasım geldi. Şu yorumu yapan insan ne güzel insandır, ne büyük insandır.

Hanımlar üyeler hakkında yazmasanız da tartışma çıkmasa, kişilerin üyelik iptali yaptırıp yaptırmayacağı kendilerini ilgilendirir.

Uyuyan Adamdan Nefret , witch'in üyelik iptal isteği hala duvarımda duruyor silmedik, konusunu da kendi talep etmediğinden kapamadık, üye talep etmemişse, topikte kavga gürültü ya da kurallara uymayan bir durum olmadıkça kapamıyoruz.

Anladım :) Ben kendi duvarına bakmıştım göremedim o yüzden demek.

Kendi duvarina yazdigi silinmis ama mune
Bizleri tagledigi gonderisi yok artik

Tum mesajlari okuyamadim ama adam tehditin icerigini biliyor mu ki evi terketmis?

Witch neden gittin ki şimdi? Burada seni merak eden birsürü insan varken hem de. Sayfalarca sana yardım edildi, kimin konusu bu kadar sayfa tutuyor bu kadar aktif yorum yapılıyor, takip ediliyor?
Neye kızarsan kız burada son durumu da yazan veda konuşması yapabilirdin. Senin durumunu takip eden, senin için dua eden insanlar varken kendi kendine kızıp gitmen merakta bırakman hiç hoş değil. Burayı da hâlâ okuduğunu biliyorum. Çok ayıp ettin.

Son düzenleme:
ben bu konunun ilk sayfalarını okumuştum arkadasim beni sömürüyor gibi şeydi tekrar okumadim.konu üyelere eşine tehditlere nerden geldi.açıklayabilecek biri varmi hayrına.nolduuu

ben bu konunun ilk sayfalarını okumuştum arkadasim beni sömürüyor gibi şeydi tekrar okumadim.konu üyelere eşine tehditlere nerden geldi.açıklayabilecek biri varmi hayrına.nolduuu

En son eşi birdenbire evden ayrılıp boşanmak istemişti yanlış hatırlamıyorsam ve o yapışık arkadaşını haklı bulmuştu galiba, hatta bazı üyelerde konu sahibide dahil adamla kadının ilişkileri olabileceğini düşünmüştü. Ordan sonrasını takip etmedim ben.

Konuyu takip ediyordum bir noktadan sonra kaçırmışım neler olmuş yahu ? konu sahibi de haklı yardım teklif eden üye de ne denebilir ki çok kötü bir dünyada yaşıyoruz ama ben olsam güvenmesem bile kalp kırmazdım çünkü ne olacağı hiç belli olmaz burdan tanıştığım çok yakın arkadaşlarım var ikisi başka şehirlerde evlerine de gittim onlarda geldi bende kaldı valla böbreklerimiz hala duruyor ama ilk üye olduğumda bana mesajlarında abidik gubidik şeyler yazan bir üye vardı mune icabına bakmıştı sağolsun çok abartmaya gerek yok artık kısmen insan sarrafı olduk :)

Benim bi samimiyetim yok ama darkmore belki bilebilir :)

Selam millet. Witch iyiymis,gorustuk,esi henuz donmemis eve ama disarida gorusuyorlarmis. Morali bozuk degildi,uyelik iptali yaptirmis ona uzuldugumu soyledim falan.
Destek olan ilgilenen herkese cok tesekkur ediyor kendisi. MuneMune hesabı doğrulanmış üye. abla rica etsek konuyu kapayabilir misiniz? İnanandir inanmayandir bosa konusma olmasin burada artik olmayan insanin arkasindan gereksiz muhabbet.

niye üi yaptırmış ki?

Konu sahibi haklı .. ülkede bu kadar olaylar olurken.
BDV de isimlerimiz bile gerçek değilken. Hırlı mı hırsız mı erkek mi sapık mı ne olduğu belli değil.. böyle bir teklif edilirse ne diyecekti tamam bavulumu alıp geliyorum mu diyecekti.

Güzelcede söylemiş hiç tanımadığı insana böyle bir teklif eden biri ki burada birde.. yüzünü görmemiş adını sanını hiç bilmediği birine böyle bir teklif mi edilir?

Biz artık yan komşumuzla tanışırken tedirgin oluyorken.. günümüz olaylarından dolayı.. böyle bir plartformda çok saçma sapan bir teklif edilmiş.

Konu sahibide bunun yanlış olduğunu güzel bir dille söylemiş.. herkeste duygu kasmış. Bi durun ya!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…