• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk defa bu kadar zor durumayim sanirim !

Sanki "sizin yardımınıza mı kaldım?" der gibi yazılmış bir cevaptı değil mi?
Geri çevirmenin de bir adabı var..

Ben de çok garipsedim okurken. Kadın ne demiş ki diye tekrar dönüp okudum.
Yanında değiliz ki niyet okuyalım. Ama bu kadar tersleyecek, dikte edecek bir şey yoktu ortada..
Konu sahibi eşinin kötü üslubundan nasibini almış. Allah selamet versin..

konuyu ilk okuduğumda ne manyak insanlar demistim... konu sahibinede allah yardım etsin dedim ama uslubu görünce demekki insanın çevreside insanın karakterine göre oluyor diyorum artık.

konuyu ilk okuduğumda ne manyak insanlar demistim... konu sahibinede allah yardım etsin dedim ama uslubu görünce demekki insanın çevreside insanın karakterine göre oluyor diyorum artık.
Bence de,kendisine iyi niyetle birşey teklif eden güzel bi hanıma gayet ters cevap verebiliyor ama cidden böbreklerinde gözü olan garip eş kişisine inanılmaz bi anlayış gösterebiliyor,bu tarz mecralarda gösterdikleri yürek yemişlikleri kesinlikle özel hayatında gösteremiyorlar, bakınız yıllardır devam eden tacizci arkadas ve yıllardır devam eden saçma sapan bi evlilik. Dediğiniz gibi kişinin etrafındaki insanlar aslında kendinin benzeridir,biz de cidden yorumlar yapıp tavsiyeler vermeye çalışıyoruz,bu durumumuz da konuya ait olan her ayrıntı gibi çok saçma

Savcılığa verdiğiniz olay ne durumda? Arkadaşınız tacizlerini sürdürüyor mu? Onunla ilgili başkalarından haber alıyor musunuz? Çenesini tutamaz sağda solda konuşmuştur gibi geliyor bana

Konu kapanmış gitmis konu sahibinin üstüne gitmenin ne anlamı var acaba. Ayrica iyi niyetli olup olmadığını nerden bilebilirdi. Kötü niyetli olduğunu düşünerek bir cevap vermis. Bence de davet etmenin iyi niyetli olmaz. Haklı bir cevap. Siz de uzatmayın hanımlar. Burda üzülen bi kadına bu sözleri söylemeniz hic uygun değil. Icinizde saklayın

Kizlar tesekkur ederim ..
3_4 gun once es kisisiyle disarida bulustuk
Kendisi sinirli ,asabi ,ters ,hot hot konusmadi
Bende konusmadim .
Ikimizde gayet kibardik (bence samimiyetsizdik )
Otelde kaliyomus
Simdilik eve dönmeyecekmiş
Biraz daha zaman gecsinmis ?!?!
Faturalari odeyecegini soyledi
Bi miktar para tutusturdu elime sonra da ayrıldık ..
Simdilik durum böyle .
Bugunde bi is icin beni aradi .
Falan
Neden evi terketri acıklaması yok. aralsrında bi durum var arkadaşınla bunun üstü kapanmasın bence.

Üşenmedim buldum sayfa 76' daki cevabını.
Bana biri bu denli samimi bir mesaj atsa oturur aglardim herhalde okurken.Ama sen böyle içten bir insana ne kadar ters bir cevap vermissin.insan uygun bulmasa bile nazik bir cevap belirleyebilirdi diye dusunuyorum .Belki ben hataliyim bu kadar duygusal oldugum için.Bilmiyorum üzüldüm.Neyse... Konunun gelismeleri de yeterince hoyrat ve ilginç. Hakkinda hayirlisi olsun.

Üşenmedim buldum sayfa 76' daki cevabını.
Bana biri bu denli samimi bir mesaj atsa oturur aglardim herhalde okurken.Ama sen böyle içten bir insana ne kadar ters bir cevap vermissin.insan uygun bulmasa bile nazik bir cevap belirleyebilirdi diye dusunuyorum .Belki ben hataliyim bu kadar duygusal oldugum için.Bilmiyorum üzüldüm.Neyse... Konunun gelismeleri de yeterince hoyrat ve ilginç. Hakkinda hayirlisi olsun.
Üi yaptırdı konu sahibi.

Back