Sevgili witchhunt kendimden küçüklerden "uyarı almak " demeyelim de, hem küçüklerimin hem de hala büyüklerimin düşünce ve olabildiğince yaşam deneyimlerine saygı ve sevgi ile yaklaştım , elbette kendimce çıkarımlar yaptım hep, yaparım da.. Evet sizi gerçekten merak ettim. Bir yerde haklısınız ki heyecanlandım. Ama o heyecan , Kafanı dağıtmana yardımcı olabilmek , senin o psikolojik durumdan çıkman için acaba bir el uzatabilir miyimin heyecanıydı.
Dediğiniz gibi Yazdığınız satırlarla beni kırmış değilsiniz. Kıramazsınız da.. Zira Sizin yaptığınız Ilk cümlenizden , son cümlenize dek kendinizce bana haddimi bildirmek olmuş. "Tel numaranızı iyi ki görmedim ." diye yazmışsınız. Görseydiniz, burada yazdıklarınızın dışında acaba daha neler söyleyecek olabilirdiniz ki? Ama varsa hala içinizde kalan birşeyler Sevgili Kazen Bey ile görüşebilirsiniz. Gerçek kimliğim, telefonum hepsi kendisinde mevcut.
Sizin ilk cümlenizle bitirmek zorundayım maalesef.
Bana, "tüm bunları iyi niyetle yazdığınızı düşünmek istiyorum" demişsiniz.
Keşke böyle bir cümleyi, gerçekten aslında kime yazdığınızı bilerek yazmış olsaydınız.
Kazen Beyi aramanız yeterdi.
Ama Ben Sizi "uyar"mayacağım.
Sadece bir tavsiye niteliğinde söylemek istedim.
Konunuzu şu ana kadar takip etmiştim.
Ihtiyacınız olmasa da Ümid ediyorum ve diliyorum ki en kısa sürede sorunlarınız da bir çözüme ulaşır.
Size sevgilerimle ..