Merhabalar :) ben seni okudukça çok mutlu oluyorum, çok saygılı, kendini çok güzel yetiştiren bir genç kadınsın.
Senin konunu da biliyorum, orada da ben Figen hanımın teklifini garipsedim. Kendisi çok iyi niyetli, güzel kalpli bir insan olabilir. Burada onun şahsına degil, yardımcı olmak için seçtiği yola aslında yapılan eleştiriler.
Tabiki kendi tercihidir, kimsenin karışmak haddi değil. Ama insanların eleştirme ve fikir belirtme hakkı da var diye düşünüyorum. Ki bu durum normalleştirilmemeli de bence, çünkü tehlikeye açık bir durum. Figen hanımın şahsında degil, hiç birimiz tanımıyoruz zaten :)
Yine senin yada
witch hunt ın şahsında degil, ama böylesine iyi niyetli bir insan olarak Figen hanım kendini de tehlikeye atıyor... burada bir mesajımda yazdım, gerçekten böylesine iyi niyetli bir insansa onun için endişe duymaya başlarım diye.
bu güvensizliği ve paranoyayı dile getirirken utanıyorum ama yaşadığımız zaman maalesef böyle bir zaman.
Kendi adıma da eğer seni kıracak, canını sıkacak bir söylemim olduysa, özür dilerim :) hayatında başarılar