• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk defa bu kadar zor durumayim sanirim !

Aaaaa bu konunun hiç böyle ilerleyeceğini tahmin etmemiştim bi mantak nelere yol açmış ya. Elinizi hiç anlayamadım neden böyle bişey yaptı size destek olmak yerine

Bende anlamadim ki ..
Ustteki kupkek e biraz anlattim
Yani adam orali olmadigi gibi bi de bana vurmakla tehdit etti ..
Vursana bakalim noluyo dedim de çekti elini ..
Ya zor zamanlar yasiyorum
Isten atildim ,bayram ustu ,param yok ,annemlere bir sey anlatamiyorum

Arkadaslar tekrar merhaba ..
Bu lanet olasica kadin durmadigi icin ,arkadaslarima mesaj atmaya devam ettigi icin persembe gunu savciliga suc duyurusunda bulundum ..
Tanığımin ifadesi,32 sayfa yazılı delilim ,ve bir ses cd si olmak uzere teslim edildi .
Bunun haricinde bir avukat tuttum .
Onun nasil bir kadin oldugunu gayet yakindan taniyan bir avukat ..
Hala ifade icin cagirilmamis sanirim ses yok henuz ..
Muhtemelen asliye ceza mahkemesine gidecek olay .
Uzlasmayi kesinlikle kabul etmiyorum ..
Uzaklastirma talep ettim .
Butun bunlar sonlaninca tazminat davasi acacagim kendisine artik maddi manevi onlar avukatin bilecegi isler ...
Nasil sonuclanir bilemiyorum .
Emsal dava sonuclarini bilenler varsa yazsin lutfen ...

Son olarak esime tehdit edildigimi ,bu kadinin kafayi bana taktigini anlattim .
Arkadaslarim da gercekten ruh hastasi gibi pesime takilip huzur bozmak istedigini bizzat anlatti .
Bir kac kere Allah Allah niye tehdit ediyoki yeaaaaa deyip ipin ucunu birakti ..
Iki gun once bu konu icin ya tehdit ediliyorum diyoru kılın kipirdamiyor falan dedim
Adam bavulunu toplayip gitti ...
Aynen boyle oldu .
Bu olay bana patliyo dedi ,sana bi yumruk atarim buraya gomerim dedi bu olay nasil buraya geldi anlamadim .
Vurmadi ama donunu,esyalarini ,bavulunu toplayip 5 kurus birakmadan gitti .
Ve o gun isten cikarildigimi da biliyordu .
Kendisini her yerden engelledim
Iki gundur de ses yok ..
Durumlar boyle arkadaslar ...
En iyisini yapmışsınız.

Güzel bir ders vereceksiniz ruh hastasına.

Eşinize sizi neden tehdit ettiğini söylediniz mi?

Bende oyle dusunuyorum ..
Yani benim kardesimi lisede bir ergen kavgasinin icine cektiler .
Gittim o zamanlar iki kızı da dogduguna pisman ettim .
Ben kadin benim huzurumu bozuyo ,iftiralar atiyor bilmem ne diyorum .
Istifini bozmuyor ilginc degil mi ?
Cekip gitmek ne alaka ?
Bana diyo bosanma davasi acmazsan insan degilsin ..
O salak kadınla bence bir konuşma geçti mutlaka aralarında
Yanlış şeyleri aklına sokmak istemem ama eğer anlattığın gibi senin herşeyini kıskanıyorsa eşini de kıskanıp aklını çelmeye çalışmış olabilir
Benim bir arkadaşım öyle yapmıştı çünkü eşimde hemen ilgiyi farkedip şımarmıştı gerçi arkadaşım eşimin ne denli pis bir alkolik olduğunu görünce kaçacak delik aradı o ayrı :D

Çok garip bir olay. Acaba kadın eşinize birşeyler anlattı, eşinizden yüz buldu, şimdi işler değişince resti çekip gitti mi dersiniz?

Eee bana bir sey anlatmadi ki .
Hem esimden yuz buldu diyelim
Benim esim niye evi terkediyor ?
Sanki bir kapanin icindeyim
Allah hayirlara cikarsin ne diyim

O salak kadınla bence bir konuşma geçti mutlaka aralarında
Yanlış şeyleri aklına sokmak istemem ama eğer anlattığın gibi senin herşeyini kıskanıyorsa eşini de kıskanıp aklını çelmeye çalışmış olabilir
Benim bir arkadaşım öyle yapmıştı çünkü eşimde hemen ilgiyi farkedip şımarmıştı gerçi arkadaşım eşimin ne denli pis bir alkolik olduğunu görünce kaçacak delik aradı o ayrı :KK70:

Ayni fikirdeyim bence bir seyler oldu benim bilmedigim ,hani birini oksarsin oksarsin yarasina denk geldi mi birden tirmalar ya
Adamda onu hissettim .
Basti gitti saka gibi ...

Konu ilginç ilerledi.
Eşiniz öfke kontrolü olmayan biri mi, böyle tepkiler verir mi?
Veya arkadaşınız ona ulaşmış olsa renk vermeyecek biri mi?

Hadi kavga çıkar, kapıyı çarp git de(bunlar da ayarsız tepkiler), bavul toplayıp gitmek ne oluyor.

Konu ilginç ilerledi.
Eşiniz öfke kontrolü olmayan biri mi, böyle tepkiler verir mi?
Veya arkadaşınız ona ulaşmış olsa renk vermeyecek biri mi?

Hadi kavga çıkar, kapıyı çarp git de(bunlar da ayarsız tepkiler), bavul toplayıp gitmek ne oluyor.

Ofke kontrolu olmayan biri mi evet
Konusulunca anlasilacak biri mi cok degil bir yere kadar sonra sabit fikre geciyor .
Ustu kapali bir kac bi sey soyledim .
Adam birden horozlandi ,toplandi gitti
2 gundur ses yok ..
Ben engelledim o engellememis .

Ayni fikirdeyim bence bir seyler oldu benim bilmedigim ,hani birini oksarsin oksarsin yarasina denk geldi mi birden tirmalar ya
Adamda onu hissettim .
Basti gitti saka gibi ...
Siz hiç aramayan o şimdi nasılsa parasıda yok bana mecbur diye havalara giriyordur bir kaç oralı olmazsanız paşa paşa döner hatta çare arar bir anda tüm düzeni bırakıp çekip gitmek her babayiğidin harcı değil hele ki durduk yere :)elbet dönecek o zaman gereken tavrı koyarsınız ailenizle ilişkiniz nasıl bilmem ama ailenize anlatmanız bence yararınıza olur anlatmasanız bile onlardan borç alın zaten uzun süre kalamaz bayrama kalmaz döner bence :))

Siz hiç aramayan o şimdi nasılsa parasıda yok bana mecbur diye havalara giriyordur bir kaç oralı olmazsanız paşa paşa döner hatta çare arar bir anda tüm düzeni bırakıp çekip gitmek her babayiğidin harcı değil hele ki durduk yere :)elbet dönecek o zaman gereken tavrı koyarsınız ailenizle ilişkiniz nasıl bilmem ama ailenize anlatmanız bence yararınıza olur anlatmasanız bile onlardan borç alın zaten uzun süre kalamaz bayrama kalmaz döner bence :))

Bakicaz bakalim ..
Anan var diyor bi de
Benim burnuma pis kokular geliyor ama
Durduk yere iskillenmem ben

Bende anlamadim .
Bi kac laf soyleyince lanet olsun falan dedi birden gecenin bi vakti giyindi ,bavulunu topladi gitti ..
Hicbir sey anlamadim .
Bende engelledim her yerden .
Bes kurus param yok
Kedinin mamasi yok dedim
Anan var anan bakar dedi gitti !
Senin başına gelen evlenmeden benimde başıma geldi.
Anlatmayayım ama eşininde böyle bir yüzü varmış demek ki. O yumruğu alıp münasip yerine yerleştirseydin keşke. Bak bak dayakla tehdit ediyor birde !
Sen kaç aydır bu koca içinmi o manyağa katlandın aman duymasın etmesin diye. Gelmesin sen annenle yaşa elin değmişken bide boşanma davası aç stres çektiğine psikolojinin bozulduğuna değmez bir herif bu.

Hoş.t az ötede havla deseydin keşke

Bi vursana bakalim neler oluyor hadi dedim indirdi elini ..
Hakkimi helal etmiyorum falan dedi .
Biz daha onceleri cok kavga ettik
Ama bu kadar manasiz bir seyden cekip gitmesi aklimi karistirdi

Witch tam bir imtihandan geciyorsun. Bosver boylesi daha iyidir belki. Ailene de anlat lutfen cok gec olmadan.

Cok manasiz degil mi sana gore de ?
Insallah bu konunun altindan bi seyler cikmaz,insallah o dava dosyasinin basina bir seyler gelmez dedim ve adam birden delirdi ..

Back