• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk defa böyle hissettim fikirlerinize ihtiyacım var

kendime yediremiyorum aslında çünkü gerçekten çok sıcak davranıyordu onu hayal kırıklığına uğratmadan da konuşmayı kesmek istemiyorum üzülsün biraz :KK43:

Ayrıca; Bunları yapan bir erkek asla üzülmez..!! Boşuna kendi kendinizi daha çok yıpratırsınız..
Mesaj atınca cevap vermeyin ya da sadece "daha fazla görüşmek istemiyorum" diyerek kestirip, atın..
Bu mesajlaşmalar devam ettikçe, ne o vazgeçer, ne de sizin umudunuz biter.. hatta daha çok artar, daha çok üzülürsünüz..
İstemiyorum derseniz en fazla 2-3 mesaj daha atar, konuşmaya çalışır, sonra o da vazgeçer..
Kesmediğiniz sürece siz daha çok üzülürsünüz, ona ise hiçbir şey olmaz.!!

Ayrıca; Bunları yapan bir erkek asla üzülmez..!! Boşuna kendi kendinizi daha çok yıpratırsınız..
Mesaj atınca cevap vermeyin ya da sadece "daha fazla görüşmek istemiyorum" diyerek kestirip, atın..
Bu mesajlaşmalar devam ettikçe, ne o vazgeçer, ne de sizin umudunuz biter.. hatta daha çok artar, daha çok üzülürsünüz..
İstemiyorum derseniz en fazla 2-3 mesaj daha atar, konuşmaya çalışır, sonra o da vazgeçer..
Kesmediğiniz sürece siz daha çok üzülürsünüz, ona ise hiçbir şey olmaz.!!

şimdi eskisinden daha ilgili ama bilmiyorum gerçekten dediğiniz gibi yoruyor beni tavırları zaten önümde önemli bir sınav var kafamı ona yormam gerek, en kısa zamanda yapabilirsem yapıcam bunu ama beceremiyorum :(

Tüm sayfaları okumadım henüz ama ilk yazınızı okuduğumda; temkinli gitmek isteyen ve eğer olmazsa, sizi çok ümitlendirmeyip, üzmek istemeyen biri gibi görünmüştü..
Ama şu mesajlarınıza bakınca;
Dışarıdan bakınca gayet efendi duran ve hatta annelerin 'tatlı serseri' diye sevdiği ama aslında;
Çevresinde kadınların olmasını seven, onlarla her türlü aktiviteyi yapan ama sevgili olmayan (aklınca cool takılan), dengesiz, agresif, serseri tiplere benzettim..
Yani bir nev-i Teoman, Nejat İşler, Ahmet Hakan gibi.. Hep kadınlarla iç içe olan ama hiç ciddi ilişkisi olmayan tipler..

haklı olabilirsiniz böyle bir ilişki zaten istemiyorum beni de öyle görmesine izin veremem canımı çok sıkıyor zaten

Back
X