• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk defa böyle hissettim fikirlerinize ihtiyacım var

haklısın hiç belli olmuyor bi ilgili bi ilgisiz anlayamıyorum geçen üşütmüştüm rahatsızdım şunu yap bunu yap iyi gelir gibi önerilerde bulundu ertesi günde nasıl olduğumu sordu :) ama bazende çok ters davranıyor ortada bir şey yokken..

Begendigi biri var...

Belki de gorustugu...

Umudu kestikce ilgili, olumlu gelismeler oldukca ters davraniyor.

Aksi halde hicbir erkek ilgisiyle egosunu besleyecek bir kiz bulmusken...

İliski ihtimali varken 'Arkadas olalim tamam mi' demez, begenmediyse gorusmez olur biter.

Ve de ortada bir sey yokken ters davranmaz.

Siz de onun gibi mesafeli durabilecekseniz devam edin.

Ama kapilacaksaniz bir ilgili bir ters olan dengesiz halini gerekce gostererek iletisimi kesin...

Cunku onun iliski sorumlulugu almadan size 'duruma gore' tavir takinmasina tahammul etmek zorunda degilsiniz... :ssz:

Begendigi biri var...

Belki de gorustugu...

Umudu kestikce ilgili, olumlu gelismeler oldukca ters davraniyor.

Aksi halde hicbir erkek ilgisiyle egosunu besleyecek bir kiz bulmusken...

İliski ihtimali varken 'Arkadas olalim tamam mi' demez, begenmediyse gorusmez olur biter.

Ve de ortada bir sey yokken ters davranmaz.

Siz de onun gibi mesafeli durabilecekseniz devam edin.

Ama kapilacaksaniz bir ilgili bir ters olan dengesiz halini gerekce gostererek iletisimi kesin...

Cunku onun iliski sorumlulugu almadan size 'duruma gore' tavir takinmasina tahammul etmek zorunda degilsiniz... :KK14:

mesafeli durabilirim yaparım yani bunu öyle hemen kaptırmam da kendimi.. ayrıca dedikleriniz çok mantıklı inişli çıkışlı hareketler sergiliyor bazen, birisi olabilir hayatında
zaten önümde bir sınav var vaktimi bunlara harcamamam gerektiğini düşünüyorum ama engel olamıyorum kendime :(

Su meshur sosyal medya kontrollerini yaptin mi peki?
Hesabi varsa, sevgilisi muhakkak ilistirmistir kendini bir kenara. Gorursun yani : D

Önceliği baskasina vermiştir, seni de kaybetmemek için yedekte tutmaya çalışıyordur. Klasik davranış. Ondan umduğunu bulamazsa sana yanaşır aslında birbirimizi tanısak mi falan filan diye..

ikinci biri olmak çok kötü haklı olabilirsin :( ona göre davranıcam artık, bazen geç yazıyorum ikinci bir mesajı atıyor tavrımı koydum zaten

Kendini ağırdan al, naza çek..
Ayrıca size yazdığı o mesaja da sinir oldum,sanki siz ona meraklısınızda peşinden koşuyorsunuz da nedir canım bu canım? Kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor sanırım..Hiç de arayıp sormayın bırakın o sizin peşinize duşsun..

"olmayınca" neden hemen arkadaş olunuyor? olmayın.
kızlar arasında arkadaşlık zamanla zor kurulurken neden "olmayınca" bi erkekle hemen arkadaş olunuyor? olmayın.
günaydın mesajı nedir? her arkadaşımıza atıyor muyuz her sabah..
o bişey yapmaya çalışıyor belli.. izin vermeyin..
duygularınız oluşmuş.. istemiyormuş.. o zaman güle güle demeli..

Yedek olmayın .... Özgürce takılıcak adam tabi sizin etkilendiğinizi biliyor kendini birsey sanıyor. Adam gibi adam umut verir. Veremiyorsa hic selam vermez. Bi bayana aittir cilvelesme erkeğe değill. Degerli vaktinizi öldürmeyin, bidahası yok. Ve yaşayın hayatınızı sizi isteyen kapınıza gelsin.

Önceliği baskasina vermiştir, seni de kaybetmemek için yedekte tutmaya çalışıyordur. Klasik davranış. Ondan umduğunu bulamazsa sana yanaşır aslında birbirimizi tanısak mi falan filan diye..

haklısın ama o mesajdan sonra çok değişti işte ilgi yağmuruna tuttu resmen çok değişik birisii :(

Kendini ağırdan al, naza çek..
Ayrıca size yazdığı o mesaja da sinir oldum,sanki siz ona meraklısınızda peşinden koşuyorsunuz da nedir canım bu canım? Kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor sanırım..Hiç de arayıp sormayın bırakın o sizin peşinize duşsun..

sinir olmamak elde değil ki ben zaten o konuları ima ederek konuşmadım hiç onunla pat diye o cevabı alınca şok oldum resmen, haliyle de kırıldım ama üzüldüğümü umursamadığımı belli ediyorum, ona muhtacım gibi bir izlenim vermiyorum

Ben olsam o mesajından sonra birkaç gün içinde çat diye keserdim konuşmayı. Sadece çok hoşlanmışsın. Unutma ki karşılıklı olanı aşk oluyor ve bu baştan böyld olduysa boşver gitsin. Biraz kendini önemsiyorsan boşver.

doğru söylüyorsun aslında ama artık ben yazmıyorum o yazıyor hep, cevap vermeyince de sitem ediyor

"olmayınca" neden hemen arkadaş olunuyor? olmayın.
kızlar arasında arkadaşlık zamanla zor kurulurken neden "olmayınca" bi erkekle hemen arkadaş olunuyor? olmayın.
günaydın mesajı nedir? her arkadaşımıza atıyor muyuz her sabah..
o bişey yapmaya çalışıyor belli.. izin vermeyin..
duygularınız oluşmuş.. istemiyormuş.. o zaman güle güle demeli..

zor olsa da yapıcam bunu

Yedek olmayın .... Özgürce takılıcak adam tabi sizin etkilendiğinizi biliyor kendini birsey sanıyor. Adam gibi adam umut verir. Veremiyorsa hic selam vermez. Bi bayana aittir cilvelesme erkeğe değill. Degerli vaktinizi öldürmeyin, bidahası yok. Ve yaşayın hayatınızı sizi isteyen kapınıza gelsin.

kendime yediremiyorum aslında çünkü gerçekten çok sıcak davranıyordu onu hayal kırıklığına uğratmadan da konuşmayı kesmek istemiyorum üzülsün biraz :(

Back
X