- 5 Ekim 2014
- 46
- 13
- 98
- 30
- Konu Sahibi herhangi1kiz
boşuna zaman harcama otur sınava hazırlan ünide bulursun kafana göre birilerini.
sınavım her şeyden önemli onun farkındayım ama bir daha böyle hisseder miyim bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boşuna zaman harcama otur sınava hazırlan ünide bulursun kafana göre birilerini.
Her sabah sana yazmasi surekli konusmaniz.. bunun adi direk flortlesme yani arkadaslik degil. Bugune kadar gic bir erkek arkadasim bana her gun gunaydin demedi. Bunun disinda beklentiye girme sakin sinyalleri vermesi de cekindigi baska bir sey oldugunu gösteriyor. Just in da dedigi gibi hayatinda tek olmayabilirsin. Ama bir yandan da seni kaybetmek istemiyor bir kosede tutmak istiyor. Konusmaktan zevk aliyor. Sen temkinli ol dikkatli ol insallah altindan birsey çıkmaz ama bu çocuğun agzi arkadas kalalim hareketleri sevgilim ol diyor.
hoş sohbetiniz olabilir güzel bir bayansınızdır ama muhabbete odaklanmamış ya da konu onu sarmamış olabilir. ama iyi biri oldugunuzu sezmiş ileride değerlendiririm görüşmeyi diye düşünmüş bağları kopartmıyor olabilir.Yani benceee.
Aa ama bu ne canim resmen sevgili muhabbeti uyuyorum yanıma gel falan. Böyle belirsiz ilişkiler beni cok rahatsiz eder o yuzden seni de cok iyi anliyorum. Yavas yavas kendini geri cek. Ya kaybetme korkusuyla gelir konusur bir iliski baslar ya da gorusmezsiniz. Cunku bu arkadaslik degil.inşallah.. çünkü bazen aklıma düşünmek istemediğim şeyler geliyor kullanmakta istiyo olabilir öyle fırsat verecek kadar saf değilim ama inşallah öyle değildir yoksa yıkılırımne konuda çekinebilir ki? :/ dün gecede ben uyuycam hadi sende gel dedi anlamadım falan yazdım bozuldu iyi geceler dedim sabahta günaydın yazdı :/
Aa ama bu ne canim resmen sevgili muhabbeti uyuyorum yanıma gel falan. Böyle belirsiz ilişkiler beni cok rahatsiz eder o yuzden seni de cok iyi anliyorum. Yavas yavas kendini geri cek. Ya kaybetme korkusuyla gelir konusur bir iliski baslar ya da gorusmezsiniz. Cunku bu arkadaslik degil.
dün aynısını ablam söyledi sizce biri olabilir mi hayatında?
kendime yediremiyorum aslında çünkü gerçekten çok sıcak davranıyordu onu hayal kırıklığına uğratmadan da konuşmayı kesmek istemiyorum üzülsün biraz![]()
Büyük ihtimalle şu an beklediği, uğraştığı biri var. Onunla ilişkisini garanti edene kadar da seninle oyalanıyor gibi. Böyle başlayıp sonrasında aşka dönüşen bir ilişki görmedim ben henüz.
Ben de oyle dusunuyorum. Iyi birisin falan demis bir de. Belki uzun vadeli bi iliski yasama niyetinde degil ve senden tam tees elektrik alinca seni kirmak istememistir.
Seçim sizin. Ya basit bi olarak aklında kalırsınız yada çizgisi olan biri olarak haddini bildiren biri olursunuz. Çünkü erkegin yaptığı tamamiyle yanlış, yanında olarak kabul görerek kişiliğinizi yanlış tanıtıyorsunuz.
haddini bildirmek istiyorum aslında ama böylesi aklıma gelmemişti.. tabii ki hiç bir zaman kişiliğimden ödün vermek istemem o nedenle görüşmek istemediğimi söylemeyi düşünüyorum dediğiniz gibi gurursuz biri olarak görebilir beni
Tavsiyelerimiz çoğunlukla bu ağırlıkta, kalbin degil mantığın konuştugu zamanlardayiz. Ancak böyle olunca içimiz rahat ediyor.
her hoslandıgın da senden hoslanacak dıye bişey yok senden sıcaklık hıssetmemısse bu kesınlıkle senın sucun çirkinliğin ya da sıkıcılıgın degıl kurdugun cumlelerden bıle bos bırı olmadıgın anlasılıyor kendını üzme kalpleri birbirine Allah ısındırır bunu unutma ve onu kaybetmek ıstemıorum demıssın muhtemelen bu yolda ılerleyeceksın ama o mesaj atmadan atma sen arama buluşmak ısterse musaıt olmadıgını falan soyle bu arada da onu takıbe al bence bak baklım baska bırılerıyle de boyle konusyomu
Bu erkekler buyumuyolar maalesef ben olgun ne istedigini ne dusundugunu bilen bireyler isterim etrafimda de kararsizliktan hoslanmam de anlasin kucuk beyçok teşekkür ederim düşünceniz için sağolun.artık ne hissettiğini de anlayamıyorum ki bir iyi bir kötü kafamı karıştırıyor. aynen bende hayırlısını diliyorum eğer hayırlıysa rabbim onun gönlüne de benim sıcaklığımı ver değilse de yolumdan döndür beni diye dua ediyorum hep, hayır demeyi bilen biriyim az çok o da bunu sinir ediyor zaten farkındayım.
Bu erkekler buyumuyolar maalesef ben olgun ne istedigini ne dusundugunu bilen bireyler isterim etrafimda de kararsizliktan hoslanmam de anlasin kucuk bey
İşte çok kafamı kurcalayan beni yanıltan hareketleri oluyor. O dediğiniz belkileri düşündükçe uzayıp gidiyor zaten :) Ama çok efendi birisi konuşurken anlayabiliyorum. Bir de iş yerinde çoğu arkadaşı bayan geçen 4 kızla sinemaya gitmiş![]()
haklısın hiç belli olmuyor bi ilgili bi ilgisiz anlayamıyorum geçen üşütmüştüm rahatsızdım şunu yap bunu yap iyi gelir gibi önerilerde bulundu ertesi günde nasıl olduğumu sordu :) ama bazende çok ters davranıyor ortada bir şey yokken..