- 5 Ekim 2014
- 46
- 13
- 98
- 30
- Konu Sahibi herhangi1kiz
-
Herkes karsilikli bir duygu beslicek diye bir zorunluluk yok belkide en iyisini yapiyor zamanla ne yasicaginizi bilemezsiniz hep gulluk gulustanlik gecmicek belki unutamadgi biri belkide oda sizin bir donem yaptiginiz gibi gonul islerine kapisini kapamistir bence zamana birakin hayirlisini isteyin bunun icinde kirilmayin :)
adam üzerine düşeni yapmış a beğendiğini söylemiş umut vermeyim şuan için arkadaş olarak devam edelim demiş.sizi sıkmamış hemen atlamamış gayet hoş yaklaşmış bence sizden hoşlanmış ki sabah mesajları atıyor ve devam ediyorsunuz yani iletişimi koparmamış sizde mesafeli olun bir çizginiz olsun hemen kaptırmayın yada bunu hissettirmeyin herşey yavaş yavaş olması daha hoş degilmi sizce?ayrıca kötü hissetmenizi gerektirecek bir şey yok adam hoşlanmasa ne arar ne sorar ilgisiz olur sizde tam tersi olmuş
Onun hayatinda tek degilsin :/
dün aynısını ablam söyledi sizce biri olabilir mi hayatında?
Ben bu herifi anlayamadim acikcasi.
Yani kimse cidden hoslanmadigi birine gunaydin mesaji atmaz bence. Normal arkadasim olan erkeklerin hicbiri bana mesaj falan atmadi bugune kadar :)
Bilmiyorum, belki ciddi iliski istemiyordur, belki ne istedigini bilmiyordur, belki belki diye devam eder bu boylece. O aramadikca aramayin, sormayin iyi yapiyorsunuz bence.
Bende istemiyorum tabii ki hemen bir şey olsun yaşayalım demiyorum ama ne biliyim ister istemez kırıldım ilk defa böyle bir cevap aldım ondan sanırım:) konuşurken ilgisiz davrandığı da oluyor günde 5-10 mesajdan ilerisine gidemiyoruz zaten kendisi çalışıyor.Ayrıca gayet mesafeli davranıyorum cevap gelmeyene kadarda ikinci mesajı atmıyorum :)
Ben oyle dusundum hayatinda bir kiz olmasa bile senle cikmayi dusunmuyor :/ vakit gecirmek (belki kotu anlamda olmayabilir) takilmak amac
bence sen temkinli ol bu erkek milletinin ne halt edeceği belli olmaz.sen şuan o hissettiğin duygulara bi gem vur duruma göre hareket et kendini kaptırma geri dur hatta hiç mesaj atma merak edicekmi nasıl davrancak takip et.eger hoşlanmışsa bunu bir şekilde belli eder ama derdi başkaysa bunu belli eder her ikisinin ayrımını yap bence
bende böyle düşünüyorum aslında yani çıkmak istemediğini. istediğim ilişkiyi öyle "çıkmak" kalıbına sığdırmak istemiyorum çok itici geliyor zaten. beraber gülüp eğlenebilmek bir şeyler paylaşmak vakit geçirmekte özel bir şey bence herkes herkesle bunları yaşayamaz insanın kendini özel hissetmesini sağlıyor.
bende böyle düşünüyorum aslında yani çıkmak istemediğini. istediğim ilişkiyi öyle "çıkmak" kalıbına sığdırmak istemiyorum çok itici geliyor zaten. beraber gülüp eğlenebilmek bir şeyler paylaşmak vakit geçirmekte özel bir şey bence herkes herkesle bunları yaşayamaz insanın kendini özel hissetmesini sağlıyor.
Eger dert etmiyorsan yasanabilir bence bir de baska kizlarla konusmasini gorusmesini kiskanmayacaksan :)
Ben katilmiyorum sekerim, bu ne oldugu belli olmayan adi konulmamis iliskiler beni strese sokar. Sonucta senin ilgin, hoslantin bedava degil ; eger seninle vakit gecirmek istiyorsa en azindan sana ozel davranmali. Yani siz iliski baslangicinda degilsiniz okudugum kadariyla, seni hos buluyor ve takilmak amacinda, ben yazdiklarinda bir iliski amaci goremedim.
Bence tamamen geri cekil sekerim, sen hoslaniyorsun, daha da hoslanirsan ne olacak? Bu is senin icin azaba donebilir, dikkat diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?