• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk defa böyle hissettim fikirlerinize ihtiyacım var

herhangi1kiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2014
46
13
98
30
Herkese merhaba, mutlu bayramlar..
Nasıl başlayacağımı da bilemiyorum aslında hemen konuya gireyim:) Okulum biteli iki yıl oluyor tekrardan üniversite sınavına hazırlanıyorum 20 yaşındayım ama bu süreçte kendimi her şeyden soyutlamıştım arkadaş ortamından falan, üç yıldır kimseye karşı bir şey hissetmedim kimseyi de sevemiyordum en ufak bir hoşlantı bile olmuyordu.. Fakat öyle birine denk geldim ki bütün bu düşüncelerim alt üst oldu. Tanışma sürecimiz çok güzel olmuştu karşılaşmalar, bakışmalar, tesadüfler bunlar aklımı başımdan aldı diyebilirim. Sizlere saçma gelebilir ama onu ilk gördüğümde kalbindeki iyiliği sıcaklığı merhameti hissettim bambaşka şeyler gördüm onda.. Kendime güvenmezken hiç bir şeye cesaret edemezken onunla konuşma cesareti buldum arkadaşım aracılığıyla görüşmeye başladık.Bir süre telefonda mesajlaştık onunda hoşuna gidiyordu aslında bu durum. Hatta aynı yerde oturuyormuşuz ikimizde çok şaşırmıştık:)Her sabah aynı saatte aynı metroda gidip gelmişiz birbirimizi fark etmeden.Her neyse görüşmek istediğini söylemişti dün buluştuk üç saat kadar oturduk gayet güzel sıkıcı olmayan bir sohbetti o da memnun gözüküyordu..
Ayrıldık ve eve dönerken şu mesajı attı;çok sevdim seni çok iyi birine benziyosun:) dedi ardında beni yanlış anlamanı istemem ama arkadaş olalım başka türlü bi umut vermeyim sana olur mu dedi.. O kadar sıcak bakan gülümseyen biri neden böyle bir şey der, artık gerçekten çirkin olduğumu düşünmeye başladım zaten kendine güveni olmayan biriydim tam kendimi toparlamışken bütün inancım hevesim yerle bir oldu. Herkes ısrarla güzel olduğumu kimseyi sıkmayan hoş bir muhabbetim olduğunu söyler ve beni çok beğenirler (kendimi övmüyorum yanlış anlaşılmasın) O şu an konuşmayı istiyor normal bi şekilde sürdüyoruz ama ben çok kırıldım hatta sabahları ilk o günaydın mesajı atıyor zaten çalıştığı için çok konuşamıyoruz. Şimdi soruyorum size ben ilk defa böyle hissetmişken kendimde güç bulmuşken onu kaybetmek istemiyorum yoksa gerçekten çirkin ve sıkıcı biri miyim? Onunla bu şekilde konuşurken nasıl davranmalıyım yaklaşmalıyım basit biri gibi de görünmek istemiyorum lütfen yardımcı olur musunuz fikirlerinize ihtiyacım var. Bu arada o 23 yaşında.

Msj atarsa cvp verirsin gelecekten konuşma biz neyiz falan deme bence. Hani işler kötü giderse diye belki baştan temkinli davranıyordur. Biraz birbirinizi tanıyın..

Herkes karsilikli bir duygu beslicek diye bir zorunluluk yok belkide en iyisini yapiyor zamanla ne yasicaginizi bilemezsiniz hep gulluk gulustanlik gecmicek belki unutamadgi biri belkide oda sizin bir donem yaptiginiz gibi gonul islerine kapisini kapamistir bence zamana birakin hayirlisini isteyin bunun icinde kirilmayin :)

Dikkate alıp okuduğunuz için çok teşekkür ederim.
Zaten o yazdıkça cevap veriyorum bazende ben mesaj atıyorum zaten aramızda özel bir şeyler olsun tarzında konuşma yapmadım onunla o da farkında tavrımın çünkü gözünde basit ve sıradan biri olmak istemiyorum. Sınav sürecinde yanımda olacağını beraber çalışacağımızı söyledi.

Herkes karsilikli bir duygu beslicek diye bir zorunluluk yok belkide en iyisini yapiyor zamanla ne yasicaginizi bilemezsiniz hep gulluk gulustanlik gecmicek belki unutamadgi biri belkide oda sizin bir donem yaptiginiz gibi gonul islerine kapisini kapamistir bence zamana birakin hayirlisini isteyin bunun icinde kirilmayin :)

Tabii ki de yok ama tavırları bakışları öyle demiyordu beni yanılttı :( Zaten öncesinde 4 yıllık bir ilişkisi olmuş aynen ben her zaman hayırlısını diliyorum ve Rabbimden istiyorum.

adam üzerine düşeni yapmış a beğendiğini söylemiş umut vermeyim şuan için arkadaş olarak devam edelim demiş.sizi sıkmamış hemen atlamamış gayet hoş yaklaşmış bence sizden hoşlanmış ki sabah mesajları atıyor ve devam ediyorsunuz yani iletişimi koparmamış sizde mesafeli olun bir çizginiz olsun hemen kaptırmayın yada bunu hissettirmeyin herşey yavaş yavaş olması daha hoş degilmi sizce?ayrıca kötü hissetmenizi gerektirecek bir şey yok adam hoşlanmasa ne arar ne sorar ilgisiz olur sizde tam tersi olmuş

adam üzerine düşeni yapmış a beğendiğini söylemiş umut vermeyim şuan için arkadaş olarak devam edelim demiş.sizi sıkmamış hemen atlamamış gayet hoş yaklaşmış bence sizden hoşlanmış ki sabah mesajları atıyor ve devam ediyorsunuz yani iletişimi koparmamış sizde mesafeli olun bir çizginiz olsun hemen kaptırmayın yada bunu hissettirmeyin herşey yavaş yavaş olması daha hoş degilmi sizce?ayrıca kötü hissetmenizi gerektirecek bir şey yok adam hoşlanmasa ne arar ne sorar ilgisiz olur sizde tam tersi olmuş

Bende istemiyorum tabii ki hemen bir şey olsun yaşayalım demiyorum ama ne biliyim ister istemez kırıldım ilk defa böyle bir cevap aldım ondan sanırım:) konuşurken ilgisiz davrandığı da oluyor günde 5-10 mesajdan ilerisine gidemiyoruz zaten kendisi çalışıyor.Ayrıca gayet mesafeli davranıyorum cevap gelmeyene kadarda ikinci mesajı atmıyorum :)

Ben bu herifi anlayamadim acikcasi.

Yani kimse cidden hoslanmadigi birine gunaydin mesaji atmaz bence. Normal arkadasim olan erkeklerin hicbiri bana mesaj falan atmadi bugune kadar :)

Bilmiyorum, belki ciddi iliski istemiyordur, belki ne istedigini bilmiyordur, belki belki diye devam eder bu boylece. O aramadikca aramayin, sormayin iyi yapiyorsunuz bence.

Ben bu herifi anlayamadim acikcasi.

Yani kimse cidden hoslanmadigi birine gunaydin mesaji atmaz bence. Normal arkadasim olan erkeklerin hicbiri bana mesaj falan atmadi bugune kadar :)

Bilmiyorum, belki ciddi iliski istemiyordur, belki ne istedigini bilmiyordur, belki belki diye devam eder bu boylece. O aramadikca aramayin, sormayin iyi yapiyorsunuz bence.

İşte çok kafamı kurcalayan beni yanıltan hareketleri oluyor. O dediğiniz belkileri düşündükçe uzayıp gidiyor zaten :) Ama çok efendi birisi konuşurken anlayabiliyorum. Bir de iş yerinde çoğu arkadaşı bayan geçen 4 kızla sinemaya gitmiş :(

Bende istemiyorum tabii ki hemen bir şey olsun yaşayalım demiyorum ama ne biliyim ister istemez kırıldım ilk defa böyle bir cevap aldım ondan sanırım:) konuşurken ilgisiz davrandığı da oluyor günde 5-10 mesajdan ilerisine gidemiyoruz zaten kendisi çalışıyor.Ayrıca gayet mesafeli davranıyorum cevap gelmeyene kadarda ikinci mesajı atmıyorum :)

bence sen temkinli ol bu erkek milletinin ne halt edeceği belli olmaz.sen şuan o hissettiğin duygulara bi gem vur duruma göre hareket et kendini kaptırma geri dur hatta hiç mesaj atma merak edicekmi nasıl davrancak takip et.eger hoşlanmışsa bunu bir şekilde belli eder ama derdi başkaysa bunu belli eder her ikisinin ayrımını yap bence

Ben oyle dusundum hayatinda bir kiz olmasa bile senle cikmayi dusunmuyor :/ vakit gecirmek (belki kotu anlamda olmayabilir) takilmak amac

bende böyle düşünüyorum aslında yani çıkmak istemediğini. istediğim ilişkiyi öyle "çıkmak" kalıbına sığdırmak istemiyorum çok itici geliyor zaten. beraber gülüp eğlenebilmek bir şeyler paylaşmak vakit geçirmekte özel bir şey bence herkes herkesle bunları yaşayamaz insanın kendini özel hissetmesini sağlıyor.

bence sen temkinli ol bu erkek milletinin ne halt edeceği belli olmaz.sen şuan o hissettiğin duygulara bi gem vur duruma göre hareket et kendini kaptırma geri dur hatta hiç mesaj atma merak edicekmi nasıl davrancak takip et.eger hoşlanmışsa bunu bir şekilde belli eder ama derdi başkaysa bunu belli eder her ikisinin ayrımını yap bence

haklısın hiç belli olmuyor bi ilgili bi ilgisiz anlayamıyorum geçen üşütmüştüm rahatsızdım şunu yap bunu yap iyi gelir gibi önerilerde bulundu ertesi günde nasıl olduğumu sordu :) ama bazende çok ters davranıyor ortada bir şey yokken..

bende böyle düşünüyorum aslında yani çıkmak istemediğini. istediğim ilişkiyi öyle "çıkmak" kalıbına sığdırmak istemiyorum çok itici geliyor zaten. beraber gülüp eğlenebilmek bir şeyler paylaşmak vakit geçirmekte özel bir şey bence herkes herkesle bunları yaşayamaz insanın kendini özel hissetmesini sağlıyor.

Eger dert etmiyorsan yasanabilir bence bir de baska kizlarla konusmasini gorusmesini kiskanmayacaksan :)

Ben katilmiyorum sekerim, bu ne oldugu belli olmayan adi konulmamis iliskiler beni strese sokar. Sonucta senin ilgin, hoslantin bedava degil ; eger seninle vakit gecirmek istiyorsa en azindan sana ozel davranmali. Yani siz iliski baslangicinda degilsiniz okudugum kadariyla, seni hos buluyor ve takilmak amacinda, ben yazdiklarinda bir iliski amaci goremedim.

Bence tamamen geri cekil sekerim, sen hoslaniyorsun, daha da hoslanirsan ne olacak? Bu is senin icin azaba donebilir, dikkat diyorum.

Ben katilmiyorum sekerim, bu ne oldugu belli olmayan adi konulmamis iliskiler beni strese sokar. Sonucta senin ilgin, hoslantin bedava degil ; eger seninle vakit gecirmek istiyorsa en azindan sana ozel davranmali. Yani siz iliski baslangicinda degilsiniz okudugum kadariyla, seni hos buluyor ve takilmak amacinda, ben yazdiklarinda bir iliski amaci goremedim.

Bence tamamen geri cekil sekerim, sen hoslaniyorsun, daha da hoslanirsan ne olacak? Bu is senin icin azaba donebilir, dikkat diyorum.

adı konulmamış bir ilişki haliyle yıpratır ama zamanla olması daha hoş olmaz mı sizce de?
aslında doğru söylüyorsunuz ama ben hiç böyle olmamıştım önerinizi dikkate alıcam en azından düşüncem :(

Back
X